Gespreksonderwerpen om de aandacht van een man te trekken: Weersta hem niet!

Gespreksonderwerpen om de aandacht van een man te trekken: Weersta hem niet!

Hoe moeilijk is dat moment waarop je iemand ontmoet, je hart onmiddellijk steelt en je moet haasten om met hem te praten om hem te veroveren, toch? De aandacht van een jongen vestigen door middel van woorden is een van de meest gecompliceerde taken die op het gebied van liefde bestaan. Hoe het ijs te breken? Welke zinnen te gebruiken voor eruit zien als een interessant meisje en niet wegrennen? Wat zeg ik precies om mijn te krijgen doel hem te verleiden?

Al deze vragen zitten in je opgestapeld en laten je aan niets anders denken. Je visualiseert jezelf met hem te praten en de zenuwen nemen je automatisch over. Maak je geen zorgen, we zullen je helpen. Er zijn bepaalde dingen die je moet doen en andere die je niet eens een grapje moet doen als je die persoon zo snel mogelijk in je armen wilt hebben. We stellen enkele voor onfeilbare gespreksonderwerpen zodat u zich niet verzet. Let op, breng ze in de praktijk en vertel ons dan of ze echt voor jou hebben gewerkt! Cheer!

Wat te praten met een man om je aandacht te trekken

Je bent opeens stom geweest. Je weet niet wat je moet zeggen of hoe je moet handelen. hoe begin een gesprek met iemand die je niet kent van absoluut niets? Hier zijn enkele trucs en tips om u te helpen bij de eerste stappen.

1 Wees origineel als je met hem praat

Wat te praten met een man om je aandacht te trekken

Ben je van plan hem te benaderen, een simpele “hallo” los te laten en dan stil te blijven? Fout! Als je wilt dat ze hun aandacht trekken, moet je het een beetje meer uitwerken. Misschien kun je de ‘hallo’ van een kleine presentatie zoals: ‘Hallo, hoe gaat het? Mijn naam is Fulanita, ik heb je van ver gezien en je leek me de typische persoon met wie ik uren en uren kon praten, heb ik het mis? Waarschijnlijk zal hij hierna lachen en zorgen voor een ander gespreksonderwerp. Je moet de rol volgen en proberen origineel te zijn met de antwoorden, zodat je niet zo snel vergeet. Je kunt je laten leiden door deze trucs:

+ Geef hem een ​​compliment zodat hij weet dat je in hem geïnteresseerd bent, maar zonder in het voor de hand liggende of goedkope te vallen. Misschien iets gerelateerd aan zijn manier van zijn, of beter nog, zijn astrale teken. U zult zeer verrast zijn dat u een expert bent in het thema van de horoscoop!

+ Maak een slimme grap of vertel hem dat je vrienden je hebben verteld dat je niet zou durven praat met een jongen Zo knap als hij.

+ Je kunt hem iets vertellen waarvan je denkt dat hij het nog niet weet, zoals nieuwsgierig nieuws dat je vanmorgen in de krant hebt gezien of hem die video laten zien die zo viraal is geworden op sociale netwerken. Je zult meteen hun aandacht wekken!

+ Vind je de serie leuk? Vraag hem ook en vraag naar zijn mening over een die je wilt zien of recent hebt gezien. Je zult je erg aangetrokken voelen om te controleren of je gemeenschappelijke smaken hebt.

+ Praat over de plaats waar hij woont. Als het een plek is die je niet hebt bezocht, kun je nooit om een ​​aanbeveling vragen over wat je daar kunt zien of waar je kunt eten. Als je al op een bepaald punt bent geweest, zul je het gemakkelijker hebben omdat je je kennis over het gebied kunt tonen en deel een anekdote dat je daar hebt gewoond.

+ Als je specifieke details over hem hebt opgemerkt, zoals het hebben van verschillende tatoeages op zijn lichaam, vraag hem dan naar hen en hun betekenis. Zal graag zien hoe ben je erin geïnteresseerd.

2 Positieve gespreksonderwerpen te allen tijde

Gespreksonderwerpen om iemand aan te trekken

Als je die persoon helemaal niet kent, is het meest normale dat het eerste gesprek heel licht is. Het is ook geen plan dat je hem in het begin je hele leven begint te vertellen, nietwaar? Dat tien uur per dag werken en elke maand huur betalen is heel moeilijk, maar dat interesseert hem momenteel niet. Het is het beste dat je jezelf laat zien als een vrolijk, grappig meisje en dat een glimlach werpt op elk obstakel dat zich in je leven kan voordoen. Om dit te doen, moet u alleen bepaalde tips volgen:

+ Vraag hem niet om te persoonlijke dingen. Onthoud altijd dat u niets weet. Als je eenmaal vooruit bent gegaan in het gesprek en je meer zelfvertrouwen krijgt, kun je meer privéonderwerpen aangaan, maar voor het moment gewoon praten over eenvoudige dingen zoals zomervakanties of als je plannen hebt voor dit doel van week (wie weet kan dat leiden tot een afspraak …)

+ Vertel hem iets moois en origineels over zijn glimlach, haar kapsel of de kleding die ze draagt. Je kunt hem zelfs vragen in welke winkel hij die kleren graag koopt.

+ Het is ten strengste verboden dat de eerste keer dat je met een man praat, je een kwestie van beleid of religie krijgt. Het zijn delicate gesprekken die grote controverses kunnen veroorzaken. En je wilt je relatie met hem niet beginnen door ruzie te maken, toch?

+ Vertel hem een ​​grappige anekdote over jou. Hij zal graag hebben dat je gevoel voor humor hebt en je lacht om jezelf, ja overdrijf niet als je niet gek wilt lijken.

+ Praat met hem over gevoelens en dingen die je boeien. Een persoon met passies is een interessant persoon.

3 Wanhoop niet

Gespreksonderwerpen om een ​​jongen te verleiden

Misschien verloopt het gesprek goed en ben je gelukkiger dan een patrijs die met die jongen praat, maar idealiter als je wilt houd je aandacht vast en sterf omdat ik je weer zie is dat je op een gegeven moment probeert het te verminderen door duidelijk te maken dat je die tijd graag met hem doorbracht, maar je hebt dingen te doen en zou het graag op een ander moment terugnemen. Zodra je hem dat vertelt, zal hij je waarschijnlijk naar het telefoonnummer vragen om op WhatsApp te praten en nog een dag te blijven. Als dit niet het geval is, kunt u erin springen en erom vragen. Als je hebt gepast, zal hij het je zonder problemen geven. Hier zijn enkele zinnen om op een leuke manier afscheid te nemen en niet te vergeten:

+ Het spijt me heel erg, maar ik moet teruggaan / ik ben bij mijn vrienden gebleven. Vind je het erg als we praten een beetje meer op een ander moment?

+ Verlaat de open gesprek voor later. Zeg hem dat hij het je zal vertellen of vertel hem een ​​bepaalde kwestie.

4 Schrijf u voordat 24 uur zijn verstreken

Gespreksonderwerpen om uw aandacht te trekken

De verliefdheid wacht niet, schat. Als alles volgens plan is verlopen en u uw telefoonnummer hebt verkregen, is het ideaal dat u een bericht schrijft voordat 24 uur zijn verstreken sinds u elkaar zag. Als hij je niet antwoordt, wacht dan en geef hem tijd, het is ook geen kwestie van eruit zien als een zware. Zodra ik je antwoord zal het tijd zijn om gesprek hervatten:

+ Vertel hem dat je de dag ervoor graag met hem praatte en dat je een bepaald onderwerp hebt besproken dat hij je heeft verteld. Zijn interesse in jou zal soms groeien …

+ Als hij je vertelde dat hij een specifiek plan had voor de dag nadat hij je had gezien, maak dan van de gelegenheid gebruik om hem te vragen hoe het ging. Hij zal je ook vragen en je hebt een tijdje een gespreksonderwerp.

+ Zeg hem dat je dat één ding hebt gezien herinnerde je veel aan hem Om een ​​bepaalde reden.

+ Vertel hem dat je bent begonnen met het kijken naar de serie die hij heeft aanbevolen. Een goed idee als je al meer zelfvertrouwen hebt gekregen en de dwaas onder jullie voelbaar wordt stel voor dat je een hoofdstuk samen ziet. Het kan niet worden ontkend!

+ Als er een goede sfeer onder u is, is het tijd om naar uw smaak en hobby’s te vragen. Praat over wat je graag doet in je vrije tijd en kijk of je het eens bent over smaken of niet.

+ Als het gesprek interessant wordt, is het tijd om actie te ondernemen. Vertel hem dat je er de voorkeur aan geeft om face to face met hem te blijven praten en een afspraak te maken. Als je antwoord ja is, zal het plan om je aandacht te krijgen hebben gewerkt en heb je een vrije manier om door te gaan met linken met die jongen. Als hij excuses maakt of je lang geeft, betekent dit helaas dat je niets met hem te maken hebt en je je beter op een ander doel kunt richten voordat je een grote teleurstelling van liefde krijgt.

En jij? Wat gespreksonderwerp heb je dat liever de aandacht trekken van de man die je leuk vindt?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *