Dit is hoe Paasdagen worden gevierd in de Verenigde Staten

Paasdagen in de Verenigde Staten

Pasen in de Verenigde Staten is een feest voor alle burgers. Het zijn feestjes die het hele jaar door wachten en wanneer ze aankomen, vieren ze het graag op de meest traditionele manieren. Maar wil je weten hoe ze paasdagen vieren in de Verenigde Staten? Je kunt ontdekken of het eruit ziet alsof je het elk jaar viert.

Pasen in de Verenigde Staten

Pasen valt op een lentezondag en varieert van jaar tot jaar. In deze data wordt het christelijke geloof in de opstanding van Jezus Christus gevierd. Voor christenen in de Verenigde Staten is het vieren van Pasen religieuze diensten verlenen en ervoor zorgen dat de familie samenkomt om deze dagen allemaal samen te vieren. Veel Amerikanen volgen oude tradities waar iedereen van houdt en dat ze meestal met vreugde en opwinding op school doen. Een van deze tradities is om hardgekookte eieren te kleuren en in manden met snoep en chocolade te stoppen.

Op Paasmaandag viert de president van de Verenigde Staten meestal Pasen op het grasveld van het Witte Huis zodat kinderen op een grote manier van deze feesten kunnen genieten en de christelijke betekenis die ze hebben en het belang van het verlossen van zonden begrijpen, iets dat Jezus Christus voor christenen deed en vervolgens uit de dood herrezen en voordat ze naar de hemel opstegen.

ook, in de VS voeren ze parades en evenementen uit om deze belangrijke data te vieren. De parade die het meest opvalt, is de paasparade in New York City. Trek miljoenen mensen aan om Pasen allemaal samen te vieren. In 1880 en tot 1950 was het slechts een wandeling langs de beroemde 5th Avenue in New York, maar nu is het getransformeerd in een modeshow en glamour buiten de kerkdeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *