Liefdesbrief aan mijn toekomstige echtgenoot

Liefdesbrief aan je toekomstige echtgenoot 

Ze zeggen dat liefde, wanneer het ware liefde is, duidelijk is. Zo duidelijk dat de gedachte dat je je leven met die persoon wilt delen alleen komt, zonder er veel ronden aan te geven. De liefde van ons leven zou ons vrij moeten voelen, betere mensen, gelukkig en gelukkig. Het moet ons motiveren om te blijven groeien en te weten dat we alles kunnen durven als hij ons op die manier vergezelt.

Je kunt jezelf in een dergelijke situatie bevinden en je geïdentificeerd voelen met deze liefde. Zelfs dat waar je het over had de stap zetten om te trouwen of die tijd is nabij. Als dat zo is, kan het een goede dag zijn om een ​​paar woorden aan je toekomstige echtgenoot te schrijven en op te dragen, een brief vol liefde waarin je duidelijk maakt dat je geen twijfels hebt (het doet zeker geen pijn en hij stelt hem gerust omdat er zoveel is mythe in die van de preboda-zenuwen).

In Diario Femenino wilden we je een handje helpen, dus laten we het je zien een brief van een vrouw aan haar toekomstige echtgenoot Om als inspiratie te dienen. En lang leve de liefde!

Liefdesbrief aan mijn toekomstige echtgenoot

liefde,

Lang geleden Ik begrijp het leven niet als je niet aan mijn zijde staat. Het is niet dat ik niet weet hoe ik zonder jou moet leven (je weet dat ik het leuk vind om onafhankelijk te zijn), maar dat het gewoon mooier lijkt als je naast de deur loopt.

De dag dat ik je ontmoette, zou ik zeggen dat het een normale dag was, er gebeurde niets interessants. Ik herinner me echter dat moment waarop ze me je naam hebben verteld en jezelf hebben voorgesteld. Zelfs vandaag de dag heb ik het in brand gestoken en op het moment dat ik me realiseerde dat ik dat moment met veel detail herinnerde, wist ik dat het was geen toevallige ontmoeting geweest. Wat betekende iets?

Sinds we hebben besloten om samen te wedden, heb ik in jou een trouwe, bezorgde, empathische persoon gevonden die me altijd laat lachen. Je vindt altijd een manier om me op te vrolijken als ik verdrietig ben en me aan het denken zet als ik een beslissing moet nemen. Het is een wederzijdse ondersteuning van dag tot dag.

Liefdesbrief op te dragen aan je toekomstige echtgenoot

Daarom was ik duidelijk, ik ben duidelijk. Dat weet ik wel Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. En tegen degenen die zeggen: “Er komen slechte dagen en veel discussies en crises”, antwoord ik: “Ik heb het zo duidelijk dat wat er ook komt, we het kunnen oplossen”. Omdat ik weet dat spreken, ruzie en geven, soms jij en andere ik, alles mogelijk zullen maken.

Ik heb erover gedacht te moeten wennen aan het feit dat je straks mijn man zult zijn. Maar weet je wel Kan me niet echt schelen. Er is niets dat je me tot nu toe niet hebt laten zien, er is niets dat zal veranderen of waarover ik me zorgen moet maken. Daarom weet ik dat we die dag zullen vieren en dansen met iedereen die van ons houdt. Want als je het zo duidelijk hebt, wat doet al het andere ertoe? Er is niets mooiers dan verliefd te zijn op de liefde van je leven en dat ze bij je is. Ik kijk uit naar de dag om het helemaal te vieren en samen aan deze nieuwe fase te beginnen.

Voordat ik afscheid moet nemen, moet ik je gewoon bedanken dat je me gelukkig hebt gemaakt en het je hebt laten doen. Ik hou van je en ik zal het graag herhalen elke dag van mijn leven.

Getekend,

Je toekomstige vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *