Liefdesbrief aan je vriendje: laat je jongen huilen van emotie

Liefdesbrieven voor mijn vriendje

Vaak gaan we ervan uit dat onze bruidegom Hij weet hoeveel we van hem houden. Tot op zekere hoogte is het logisch, want als er geen liefde zou zijn, zou de relatie al verbroken zijn. Maar het doet nooit pijn om onze partner te waarderen en hem te vertellen hoe belangrijk het voor ons is, ongeacht of het dat is Valentine, Je verjaardag en je verjaardag. Welke betere manier om het te doen dan met Een liefdesbrief aan je vriendje.

Omdat liefde niet altijd zo vanzelfsprekend is, omdat alle paren momenten van onzekerheid doormaken en omdat er niets zo mooi is als je uitkleden emoties voor de geliefde, laat je vriendje weten dat je van hem houdt.

We hebben voor u enkele voorbeelden van de geschrevenliefdesbriefElk vriendje verwacht te ontvangen en we hebben gezocht naar de woorden die elke man wil horen. Ze zijn van verschillende types: zacht, leuk, voor een relatie op afstand … Nu moet je gewoon je persoonlijke touch toevoegen en dit verzenden liefdesbrief aan je vriendje op het meest geschikte moment. Je zult je jongen laten huilen van emotie!

Een liefdesbrief aan je vriendje om hem te laten huilen van emotie

1 De liefdesbrief aan mijn meest tedere vriendje

Hallo schat

Ik schrijf in deze brief wat ik wil het je vertellen voor een lange tijd. Ik wil het je vertellen, maar ik kan het niet van aangezicht tot aangezicht doen omdat ik verstrikt raak in je ogen, ik word afgeleid door je lippen en ik wikkel mezelf in je glimlach. En dan vergeet ik het je te vertellen.

Maar ik wil het doen omdat je het moet weten. Je moet weten dat ik zo blij met je ben omdat je me aan het lachen maakt, omdat je me laat beven, omdat je me laat dromen. Ik ben zo blij met jou omdat ik elke dag je respect op merk, je acceptatie van mijn hobby’s en mijn passies en waarom je me niet probeert te veranderen.

Ik ben zo blij met je omdat ik aan je zijde eindelijk voel dat ik deel van de wereld ben, vanwege je manier om problemen te minimaliseren, vanwege de medeplichtigheid die we hebben gecreëerd en omdat het bij jou begint te begrijpen “Voor altijd”. Maar bovenal ben ik zo blij in je knuffel.

En je weet dat ik niet de beste ben om mijn gevoelens te uiten, dus ik ga proberen je de enige manier te vertellen die ik ken. Geen poëtische licenties, geen metaforen en geen rijmende verzen, nou ja, rauw en brutaal ik hou van je. En dat is hoe ik je moet vertellen. Jij bent de man van mijn leven. En ik zou het in hoofdletters kunnen schrijven omdat ik zeker weet dat het zo is.

Voor je manier om mijn leven te kleuren, voor de energie die je me geeft, voor het gedeelde gelach en voor de onthulde geheimen, voor alles wat je bent speciaal. En voor dat alles en voor meer bewonder ik je, omdat je groot en genereus bent en omdat Je hebt me geleerd om lief te hebben. Het is niet alleen liefde, ik ben ook dol op jou.

Voor altijd liefde.

Overweeg je een liefdesbrief aan je vriendje te schrijven?

2 De grappigste liefdesbrief voor je jongen

Hallo schat

Ik weet niet hoe je dat krijgt, ondanks het verstrijken van de tijd en elke keer dat we meer en meer verjaardagen vieren, Je houdt me helemaal verliefd. Ik begrijp niet hoe je me kunt blijven leuk vinden ondanks je zware grappen, je angsten achter de deur en die toevallige winden die je me dagelijks geeft. Is het juist vanwege het feit dat ik nog steeds zoveel van je hou?

Ik ga graag naar huis en weet dat je in de keuken staat door thee te drinken; Ik vind het leuk om die liefdesbriefjes te vinden die je me elke ochtend laat met mijn ontbijtkop; Ik ga graag naar bed en vind het warm omdat je binnen slaapt … Ik vind zelfs je pastasausrecept lekker; degene die je zegt is al jaren in je familie, maar dat jij en ik weten dat het bestaat uit het gooien van een beetje oregano in de gebakken tomaat van de boot.

Ik zou je kunnen vertellen dat ‘ondanks alles’ Ik hou vandaag veel meer van je danHet was de eerste dag dat we elkaar ontmoetten. Maar de waarheid is dat ‘het is voor dit alles’ dat mijn liefde voor jou elke seconde een beetje groter is. Ik ben er elke dag zekerder van dat onze relatie geen grenzen kent en dat we alle obstakels die ons in de weg staan ​​kunnen tegenkomen.

Wie zou zich voorstellen dat we na een eerste date zo nefarisch als die we hadden, hier zouden komen. Geen verstandig persoon zou voor deze relatie hebben gekozen, maar als jij en ik worden gekenmerkt door iets, dan is dat omdat we heel onverstandig zijn.

En hier zijn we. Dag na dag. Kus om te kussen. Strelen om te strelen.

Tot in het oneindige en verder. Ik hou van je

Romantische liefdesbrief voor je jongen

3 Wat u uw partner moet vertellen in een relatie op afstand

Hallo lieverd

Ik weet dat we niet ons beste moment beleven. De omstandigheden spelen tegen ons, maar we hebben veel meer in ons voordeel: alles waar we van houden. Zowel jij als ik weten dat het verlangen om elkaar te zien is sterker dan elke mogelijkheid om hier een einde aan te maken die ons met zo’n intensiteit verenigt.

Hoewel het misschien niet zo lijkt, hebben relaties op afstand ook hun goede dingen. We hebben geleerd elkaar te missen, iedereen onze ruimte te geven, te reflecteren vanuit de scheiding … Maar bovenal hebben we ons gerealiseerd hoe belangrijk waarde elke seconde dat we naast elkaar staan.

Als ik je het treinstation zie verlaten, valt de bliksem van kop tot teen. Het is precies op dat moment dat ik weet dat al het lijden, de “Ik mis je” En de tranen die om je aanwezigheid in mijn bed huilen, zijn het waard geweest. Op dat moment vergeet ik elke behoefte, want ik heb degene die ik wil aan mijn zijde.

Ik ben gewend geraakt aan het leven wachten op de komst van een dag: dat waarin we elkaar weer ontmoeten. Mijn geest is een eeuwige aftelling geworden tot het langverwachte moment waarop we elkaar raken. Ik breng uren door met hoop naar de kalender kijken dat de snelste dagen voorbijgaan.

We zijn sterk en onze liefde is nog meer. En we zullen deze uitdaging en alle anderen die voor ons komen kunnen overwinnen. Wat zijn enkele kilometers vergeleken met enkele seconden aan uw zijde. Wat is de afstand die ons scheidt in vergelijking met de grootte van onze liefde. Niets. En dus, als we ons willen realiseren, zullen we weer samen zijn.

Je weet dat ik, ondanks de afstand, van je hou als nooit tevoren.

Raak geïnspireerd door deze liefdesbrieven

4 Liefdesbrief voor een relatie die begint

Hello!

Ik ken je veel minder tijd dan ik zou willen, maar toch ben je er al in geslaagd om opgewonden te raken. Er is misschien niet echt iets om ons te verenigen gedeeld gelach en spontane dating. Maar je hebt me ertoe gebracht je weer te zien.

Ik moet toegeven dat elke keer dat de mobiel trilt, ik snel zoek om te zien of het een bericht van jou is. Ik kan het niet helpen dat een glimlach ontsnapt als ik je naam tussen meldingen zie. Soms krijg ik zelfs een brok in mijn keel. Als een dwaas wacht ik een beetje, zodat je niet denkt dat ik je te bewust ben geweest. Vraag me niet waarom ik het doe, omdat ik het niet eens begrijp.

Het enige waar ik heel duidelijk over ben, is dat ik uitkijk naar onze volgende afspraak. Ik wil echt zien hoe dit samengaat. Ik weet nog steeds niet zeker in welke richting hij het gaat doen, maar ik stel me graag voor Waar we over een paar maanden zullen zijn. Je kunt me ilusa noemen, je kunt me zelfs beschuldigen dat ik te snel probeer te gaan, maar ik zie elkaar na een tijdje.

Ik heb een lege rugzak die ik echt met je wil vullen. Ik hoef onze escapades niet te vereeuwigen, ik wil geen selfies, ik wil het niet delen op sociale netwerken. Ik wil aan jouw zijde wonen.

Meld je je aan voor mijn plan? Geen druk en geen stress, maar enthousiast om te genieten. Ik nodig je uit om een ​​leuke tijd aan mijn zijde te hebben.

Ik wacht op je

Leuke romantische liefdesbrieven voor je jongen

5 Spannende brief voor een stel in slechte tijden

Hallo lieverd

Ik wil het vanaf het eerste moment duidelijk maken: ik hou nog steeds van je en ik zal er niet mee stoppen. Er zijn geen slechte tijden dat ze ons zullen neerslaan. Moge je nooit vergeten dat we dat met alles kunnen.

We moeten sterker worden en voor alles gaan. U weet dat wanneer we op elkaar vertrouwen er is geen storm die kan. Hand in hand zijn we steviger dan welke muur dan ook. Daarom kunnen we die kracht niet loslaten waardoor we er uit kunnen komen en van al diegenen die voor ons komen.

In deze gecompliceerde momenten we moeten weten hoe te vergeven, meer dan ooit. De sleutel voor ons om hieruit te komen, is het vermogen te ontwikkelen om onszelf in de huid van de ander te plaatsen. Laten we de zinloze trots opzij zetten en ons zorgen maken over de fysieke en mentale gezondheid van de ander, van onze andere ‘ik’.

Ik wil echt en veel krachten om aan je zijde te vechten, maar ik wil dat je me onderdeel van je probleem maakt. Vertel me wat je nodig hebt en wat ik voor je kan doen.

Laten we profiteren van deze slechte tijden die we hebben doorgemaakt om versterkt te worden. Na een tijdje kunnen we terugkijken en beseffen dat we nu meer van elkaar houden, maar vooral beter. We moeten in staat zijn om al het goede uit deze situatie te halen, ook al is het klein.

Je weet al wat ze zeggen: na een storm komt er altijd rust. En, ik verzeker je, die dag zal komen dat geluk opnieuw ons leven zal leiden.

Blijf sterk, mijn liefste. Samen zullen we het krijgen.

Ik hou van je

Welke tekst ga je naar je partner schrijven

6 Zeg goedemorgen met een liefdesbrief

Goedemorgen

Vandaag werd ik gelukkig wakker, omdat ik het aan jouw zijde deed. Soms geven we het niet de waarde die deze kleine details van het dagelijks leven echt hebben. En vandaag wilde ik je deze kleine liefdesbrief schrijven om je te laten delen in mijn vreugde.

De beweging van je borst op en neer is de beste slaappil om mijn zenuwen te kalmeren. Het zoete geluid van je kalme adem verdrijft al mijn angsten. De warmte die je lichaam afgeeft terwijl je slaapt, is het soort verwarming dat ik mijn hele leven aan mijn zijde wil. Zelfs met die snurken, ben je de mooiste persoon ter wereld terwijl je slaapt.

Als ik midden in de nacht wakker word, probeer ik je langzaam te benaderen om je te voelen. Op deze manier krijg ik het gevoel dat Op elk moment zul je in mijn dromen verschijnen. Waar gaan we vanavond heen? Kun je naar een onbewoond eiland? Of misschien verschijnen we in de bergen? Is het een nachtmerrie nacht?

Terwijl ik dit kleine briefje schrijf, zie ik je rusten in ons bed. Het is moeilijk voor mij om tegen die magneet te vechten die me met alle kracht van het universum aantrekt. Ik tel de uren om weer naast je te gaan slapen.

Goedemorgen, mijn liefste. Vandaag weet ik dat het de beste dag zal zijn, want ik zal je aan mijn zijde hebben.

Ik hou van je Fijne dag verder!

brief om te zeggen dat ik van je vriendje hou

7 De beste liefdesbrief om ‘ik hou van jou’ te zeggen

Mijn liefste

Ik zeg het je vaak ‘Ik hou van je’, Ik heb het gevoel dat ze nooit genoeg zijn. Daarom ga ik het vandaag op een heel speciale manier doen: ik zal je verrassen met een liefdesbrief.

Je bent geworden Een van de belangrijkste mensen in mijn leven. U bent een van die onherstelbaar bevredigende prioriteiten. Ik zal je niet vertellen dat ik voordat je aankwam leeg was, of dat je een gat had ingevuld dat in mij ontbrak. Maar het is waar dat ik me nauwelijks een leven kan voorstellen waaraan je niet deelneemt.

Je maakt me elke dag gelukkig en je glimlach is de krachtigste energiebron die ik heb weten te verzamelen. Daarom wil ik je voor niets of niemand veranderen.

Ik moet je bedanken uw geduld met mij, omdat ik weet dat ik soms een zeer gecompliceerd persoon kan worden. Met je sereniteit en je hand slaag je erin me terug te brengen naar het pad van rustige en stevige stappen. Uw steun is, is en zal van vitaal belang zijn voor mij om vooruit te komen.

Je bent mijn reden om te dromen en ik wil dat je deel uitmaakt van mijn beslissingen en wensen. Laat dit groeien zonder grenzen of plafonds, want we hebben het vanaf het begin bedacht. Dat is waarom, hoewel ik soms vergeet je te vertellen, ik van je hou.

Vergeet het nooit. Ik hou van je

Ideeën om te weten wat u naar uw partner moet schrijven

8 Romantische liefdesbrief voor een langdurige relatie

Mijn liefste

Iets in mij wist, vanaf de dag dat we elkaar ontmoetten, dat we samen zouden eindigen. En hier zijn we, 15 jaar later, samen en even verliefd. Diezelfde intuïtie vertelt me ​​dat ook We hebben nog vele jaren van liefde over.

Niet alle momenten waren compleet eenvoudig. We moesten verschillende bergen beklimmen en een paar gaten springen die zich onder onze voeten hebben geopend. Maar dankzij het feit dat we altijd hand in hand zijn gegaan, leken tegenslagen altijd een beetje kleiner.

We zijn geweest en we zijn erg gelukkig samen, maar we kunnen niet alle verdienste toekennen. We hebben het geluk een geweldig gezin te hebben, en niet te vergeten onze kinderen; Onze lichtstralen elke dag. Ze hebben ons altijd gesteund en onbaatzuchtig ondersteund met een glimlach op hun gezichten.

Maar net zoals er tijden van stress zijn geweest, er zijn vele keren vreugde geweest; Net zoals we zijn verstreken, hebben we overvloed geleefd; Net zoals ze hebben geprobeerd ons uit onze weg te drijven, zijn we erin geslaagd om ons leven om te buigen.

En weet je wat het beste is? Weet je waar ik zo blij van word? Dat we nog steeds het beste hebben om te leven. Ik kijk ernaar uit om het allemaal te leven, maar aan jouw zijde. Zodra we ons realiseren, vieren we nog eens 15 jaar samen.

Ik hou van je

Ideeën om met je vriendje te praten over gevoelens en emoties

9 Schrijf hem een ​​brief om afscheid te nemen

Aan jou

Ik had nooit gedacht dat het me zoveel zou kosten om je deze brief te schrijven, maar dit afscheid is heel moeilijk. We weten allebei dat, hoe lang we het ook uitstellen, de tijd zal komen om afscheid te nemen. Dus laten we het goed doen. Laten we de tijd nemen om iets onvermijdelijks te beëindigen, zelfs als het ons allebei kost.

De tijd samen was geweldig. Ik had nooit gedacht dat iemand me zoveel zou kunnen geven als jij hebt gedaan. Je bent er heel even in geslaagd om mijn leven rond te gaan op de manier die ik denk dat dat had kunnen gebeuren. Aan jouw zijde heb ik geleefd, ik heb geleerd en ben gegroeid.

We zijn zo gelukkig samen geweest dat we bij het afscheid alles wat we hebben geleefd moeten behouden. Als ik terugkijk, bewaar ik alleen het goede dat ons heeft verenigd, wat veel is geweest. Zie je lachen, reizen, ervaren, genieten van het leven, rustende hand in hand … Voor al die kleine momenten samen is de onze het waard geweest.

Twijfel er niet aan dat je een deuk in me hebt gemaakt. In voor- en tegenspoed ben ik nu zoals ik ben voor alles wat ik heb geleefd, inclusief onze relatie. daarom Ik moet je bedanken dat je me hebt geholpen mezelf als persoon op te bouwen. Trouwens, je hebt me een andere manier van liefhebben laten zien.

Het is mogelijk dat het leven ons weer kruist. Maar voor nu is het onvermijdelijke moment gekomen om onze wegen te scheiden. Ik wens je het beste voor de toekomst, uit de grond van mijn hart.

Tot een ander.

Op zoek naar ideeën om een ​​liefdesbrief te schrijven?

Tips voor het schrijven van een perfecte liefdesbrief

Beginnen met het schrijven van een liefdesbrief kan een beetje ingewikkeld zijn. Blootstelling aan het blanco vel is meestal erg eng, omdat er veel ruimte is om in te vullen met mooie woorden. Maar we verzekeren u dat u dat zult ontdekken als u er eenmaal bent Het is niet zo ingewikkeld als het lijkt.

Hier zijn enkele tips om een ​​perfecte liefdesbrief te schrijven.

+ Uit schaamte

Als je een goede brief wilt schrijven, is het eerste wat je moet doen om van alle angsten en schaamte af te komen. In dit schrijven moet je al je dumpen gevoelens en emoties op de meest eerlijke manier. Daarom moet je een manier vinden om alles wat je draagt ​​op een duidelijke en mooie manier tot uitdrukking te brengen.

+ Kies het juiste formaat

Het is niet hetzelfde om de brief naar de computer te schrijven doe het met de hand. In het laatste geval moet u voor uw kalligrafie zorgen, zodat uw partner begrijpt wat u wilt zeggen, maar ook zodat uw brief er het mooist uitziet.

Het formaat van de letters is meestal: eerst een groet, een paar korte alinea’s en een afscheid. Wat de lengte betreft, deze is gratis. Schrijf alles op wat je nodig hebt, maar raak niet te betrokken bij de details, anders verveel je je partner. Het is beter om op te wedden Een kortere letter maar vol intensiteit.

Vanaf daar … verbeeld je verbeelding!

+ Het belang van een goede groet

Het eerste wat je vriendje zal lezen als hij de brief in zijn handen heeft, is de groet, daarom moet je op zoek gaan naar de juiste woorden om zijn hart te bereiken vanaf de eerste regel. Je kunt een beetje formeler zijn en ‘lieve’ zeggen, maar je kunt ook die cheesy en aanhankelijke bijnaam gebruiken waarmee je jezelf in privacy noemt. Je zult hem overwinnen!

+ Ontvang een laatste ronde

Je hebt misschien de mooiste woorden in je hele brief geschreven, maar als je niet kiest een goed einde, ze zullen niet helpen. Dit laatste deel zorgt ervoor dat je partner een slechte of goede herinnering aan wat je hebt geschreven, dus je moet het een paar beurten geven.

+ Besteed aandacht aan details

In een liefdesbrief kleine details tellen ook meeen veel. Daarom zal je vriendje graag willen dat je een klein hartje trekt, de brief besproeit met je parfum … Ze zijn een beetje een roddel, maar ze werken om zijn aandacht te trekken.

Als u meer voorbeelden van letters wilt, zijn hier enkele ideeën die u kunnen inspireren. Ga je gang en schrijf een liefdesbrief aan je vriendje en laat hem huilen van opwinding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *