Bedankt liefdesbrief: bedankt voor zoveel liefde

  Bedankt liefdesbrief in onder dezelfde ster

Sinds de kindertijd hebben ze ons geleerd om dankbaar te zijn en sommige leringen uit de kindertijd worden nooit vergeten. We zijn vastbesloten veel dingen te bedanken door een te schrijven bedankbrief, maar het blijkt dat we hebben ontdekt dat bedankbrieven over het algemeen zijn om je te bedanken voor het geven van een sollicitatiegesprek, voor een academische aanbeveling, voor een goed uitgevoerde taak of zelfs voor een deelneming.

Maar we hebben er geen gevonden liefde bedankt brief; iets dat we zo snel mogelijk zullen oplossen, omdat we denken dat het essentieel is om te bedanken voor de ontvangen liefde, voor geluk, vreugde en voor het hebben van het hart op volle capaciteit, alles dankzij liefde.

Wie wordt de ontvanger van onze bedankbrief? In tegenstelling tot de verwachtingen, zal deze bedankbrief niet worden gericht aan onze moeder voor haar onvoorwaardelijke liefde, of aan onze beste vriend voor haar voortdurende steun, of aan onze zuster voor haar enorme liefde, zelfs niet aan onze vriend die erin slaagt alleen met ons te huiveren. een glimlach deze bedankbrief Het heeft een speciale ontvanger: liefde.

Voorbeelden van een bedankbrief

Voorbeeld bedankbrief

Bedankt lieverd

Bedankt, liefje, want sinds je verscheen is mijn hele leven veranderd. Omdat ik vanaf het eerste moment vreemde gewaarwordingen in me opmerkte, herkende ik de beroemde vlinders in mijn buik, die waarover mensen zoveel praten. Ik begon ook te wennen aan het dragen van een brede en constante glimlach, om dingen van een optimistisch prisma te zien en erin te geloven toekomst.

Bedankt, want zodra je voor mij verscheen, kon ik de betekenis van de begrijpen intense emoties, Ik herlaadde met je kracht, ik was gevuld met illusies en ontdekte mezelf in deze wereld, die tot dan toe vijandig was geweest. Op dat moment begreep ik wat de ware motor van mijn leven was, wat me ertoe dreef om verder te gaan.

Bedankt, liefde, voor al die onvergetelijke momenten, voor gelukkige herinneringen en zelfs voor degenen die niet zo gelukkig zijn, maar even waar; door de ontboezemingen, voor het gelach, voor de strelingen en voor de kussen; omdat ik mijn huid tot de meest aangename sensaties heb gewekt.

Bedankt dat je me zo verrijkt hebt met je schommels, dat je mijn hart in vorm hebt gehouden en dat je mijn hersenen rust hebt gegeven. En ik wil je bedanken, liefde, die je me hebt geleerd te delen, los te laten en het beste van mij te laten zien. Maar bovenal bedank ik je dat je me hebt geleerd wees blij. Bedankt lieverd

Vanuit het hart

Liefdesbrief om te bedanken

Brief om je partner te bedanken

We hebben u verteld dat we met deze dankbrief wilden een pleidooi voor ware liefdenaar degene die ons dag na dag beweegt. Maar als je naar deze pagina bent gekomen op zoek naar een liefdesbrief om een ​​geliefde te bedanken voor alle liefde die hij je elke dag geeft, dan is de volgende liefdesbrief wat je nodig hebt. Geniet ervan!

Bedankt voor alles!

Ik kon deze brief niet met een ander woord beginnen: bedankt. En ik zal het niet moe worden om het zo vaak als nodig te herhalen, bedankt. Hoewel ik het gevoel heb dat, ongeacht hoe ik het uitspreek of schrijf, nooit genoeg vergeleken met alles wat je me geeft.

Bedankt voor het vullen van mijn leven met gelach; bedankt voor die broodnodige knuffels; Bedankt voor je oprechte berichten; Bedankt voor uw inspanningen om een ​​glimlach op mijn gezicht te tekenen; bedankt dat je die hand bent die me in de lucht houdt; bedankt dat je zo lief voor me bent; Bedankt voor je zorg als ik zwakker ben; bedankt voor het invullen van mijn leegte; bedankt dat je me hebt geleerd van mezelf te houden; bedankt dat je me vleugels breit zodat ik kan vliegen; Bedankt voor je vriendelijke woorden als ik mezelf niet kan uitstaan; bedankt dat je altijd op me rekende; Bedankt dat je altijd aan mijn zijde bent geweest; Bedankt voor het delen van je leven met mij; bedankt voor het invullen; bedankt voor je woorden; Bedankt dat je me zo gelukkig hebt gemaakt.

Ik weet dat ik je moet bedanken voor alles wat je elke dag voor me doet. Maar ook Ik moet het leven zelf bedanken dat onze wegen is gekruist. We weten dat onze unie volstrekt onvermijdelijk was, omdat we een aantrekking tot elkaar voelden waartegen het zinloos is om te vechten. Maar wat het ook is, mijn dankbaarheid jegens jou kan niet minder zijn.

Je bent een van de beste dingen die me zijn overkomen, dus ik heb veel redenen om je altijd te bedanken. Ik hoop dat ik het duidelijk genoeg heb gezegd: Bedankt dat je bent zoals je bent.

Ik hou van je

Als je nog steeds niet geïnspireerd bent om een ​​bedankbrief te schrijven, hebben we in Diario Femenino meer liefdesbrieven die je wat ideeën kunnen geven. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *