Platonische liefdesbrief: schrijf naar je ideale liefde

Platonische liefdesbrief

de liefdesverhalen Ze kunnen niet altijd uitkomen, maar dat betekent niet dat het geen liefdesverhalen zijn die zo echt zijn als die van anderen. Soms kan een platonische liefde, een onmogelijke of zelfs onechte liefde ons intenser laten voelen dan een relatie van vlees en bloed.

Daarom willen we een gat maken in onze liefdesbrieven voor al die ideale en perfecte mannen die nestelen in ons hoofd en in ons hart. Voor die liefdes die we nooit zullen bereiken, omdat ze platonisch, ideaal of idyllisch, maar ontvang ook onze meest oprechte en intense emoties.

Als je een platonische liefde hebt die je nooit bent vergeten en die je nooit zult vergeten, raden we je aan om een ​​volwaardige liefdesverklaring te sturen. Wij schrijven voor u de liefdesbrief aan die platonische liefde Om je gevoelens te bevrijden.

Voorbeeld van platonische liefdesbrief

Mijn liefste

Je hebt zo lang in mijn hoofd gehangen dat ik je deze brief moet schrijven zodat je weet wat er echt gebeurt. echt, jouw afbeelding Het hangt zo aan mijn ziel vast dat ik me moeilijk kan voorstellen dat je het niet weet Omdat deze liefde op een of andere manier naar je toe moet komen, hoewel we nooit samen kunnen zijn, zelfs als het zich fysiek niet manifesteert.

Maar ik wil niet alleen maar van je houden in stilte, van deze afstand die ons scheidt en ik moet je vertellen dat ik van je hou; dat ik altijd van je zal houden omdat je mijn ware liefde bent, die liefde van mijn leven die niemand ooit kan compenseren. Niemand heeft je uit mijn hoofd kunnen krijgen, dus ik kan niet anders dan aan je gehecht blijven voor altijd.

En ik vind het niet erg om van deze kant van je te houden denkbeeldigHet maakt me niet uit of al je strelingen, je kussen, je knuffels en je lach alleen in mijn gedachten plaatsvinden. Omdat de intensiteit van deze liefde maximaal is en ik leef het zoals ik nog nooit eerder heb geleefd.

Daarom zal ik van je blijven houden, ik zal me blijven voorstellen hoe je bent en ik zal blijven genieten van deze ideale, maar niet onwerkelijke, liefde. Het kan niet onwerkelijk zijn als je afbeelding op de meest ongelegen momenten verschijnt en het geeft me een glimlach, noch als het gaat om knuffelen en ik huiver, noch kan de illusie van het voorstellen van plannen onwerkelijk zijn. Het is geen onwerkelijke liefde, wel ideale liefde.

Liefde voor altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *