Hoe lang een vagina is en hoe belangrijk maat is

De grootte van de vagina

Er is een bekende vraag: is grootte belangrijk? Deze vraag is altijd gericht geweest op mannen, maar het is een verborgen zorg die veel vrouwen elke dag lijden. Er zijn vrouwen die om hem geven maat van je vaginaZe denken dat grootte misschien hun seksueel genot kan beïnvloeden, vooral na het krijgen van een baby. Daarom is het noodzakelijk om precies te weten wat er gebeurt in het intieme gebied gedurende het vrouwelijke leven.

De grootte van de vagina en het belang ervan

De labia minora van de vagina kan bij vrouwen van verschillende lengte zijn en het is het beste dat ze niet gelijke delen zijn, zoals bij de rest van het lichaam. Als ze niet dezelfde grootte hebben, hoeft u zich geen zorgen te maken omdat dit normaal is. Het zou alleen maar verontrustend zijn als er wrijving of wrijving was waardoor je je ongemakkelijk voelde.

Een ander voorbeeld is de clitoris, die net als in de rest van je anatomie veel variatie tussen vrouwen heeft. De breedte van de plezierknop kan variëren van 0,2 tot 25 centimeter. Maar het is waar dat als je hebt een breder clitoris orgasme in geslachtsgemeenschap is meer dan verzekerd Met een goede stimulatie. Ten slotte kan de grootte van de vagina ook variëren van vrouw tot vrouw, met een gemiddelde diepte van ongeveer 9 centimeter, maar dat kan variëren van 6 tot 12, met een vaginale diameter tussen 2’1 tot 3’5 centimeters.

Er zijn niet genoeg onderzoeken om aan te tonen dat de grootte van de vagina seksueel genot kan beïnvloeden, omdat er veel variabelen in het spel zijn seksualiteit van vrouwen en in uw plezier. Maar de realiteit is dat de grootte van de vagina en van elk van zijn kenmerken sterk kan variëren van vrouw tot vrouw en dit mag geen invloed hebben op seksuele relaties, noch op het zelfvertrouwen van de vrouw, omdat elke vrouw anders is en Je vagina is dat ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *