Liefdesgedichten, de beste manier om uit te drukken wat je hart zegt

Leuke liefdesgedichten, de beste manier om uit te drukken wat je hart zegt

de taal van de liefde Het is absoluut poëzie. Door de eeuwen heen de liefdesgedichten Ze zijn de beste manier geweest om de diepste gevoelens te uiten, vooral in relaties. Aan onze partner, vrienden, familie, kinderen … Veel van de dichters hebben ons verlaten met het schrijven van de mooiste woorden om uit te drukken wat je hart zegt.

In Diario Femenino willen we de zuiverste essentie van de poëzie Met de beste liefdesgedichten voor elke gelegenheid. Ideeën om de exacte woorden te vinden die uw ziel verlangt of zelfs om u te inspireren om uw eigen verzen te schrijven. Gedichten geschreven met liefde en passie die tot vandaag hebben geduurd dankzij het werk van de beroemdste auteurs of anonieme mensen die hun creaties wilden delen om het hart van de lezers te bereiken.

Druk uit wat je hart voelt met een liefdesgedicht

We willen deze hoek het meest maken romantisch van het netwerk met voorstellen voor elke gelegenheid: romantische liefde, je vriend of vriendin, een broer, een vriend, vaders en moeders, allemaal verzameld door de schrijvers in prachtige gedichten. Maar ook de meest hartverscheurende gevoelens: breuken, eenzaamheid, verraad, je kunt verlichting vinden in poëzie in het gezicht van de grootste moeilijkheden.

Klassieke gedichten zullen je herinneren aan wat je voelt, maar we stellen ook originele gedichten, grappige gedichten, schattige gedichten of pittige poëzie voor, je kunt zeker degene vinden die het beste uitdrukt wat je denkt en vooral wat je voelt. Stuur een liefdesgedicht en verras je partner of wie je maar wilt en laat hem de schoonheid ontdekken van woorden die kunnen uitdrukken de diepste liefde.

Liefdesgedichten om uit te drukken wat je hart zegt

Hoe de beste poëzie te kiezen

Een liefdesgedicht opdragen aan iemand van wie je houdt, is een fantastisch idee, omdat je het net zo speciaal maakt als je erover denkt. Maar daarnaast krijg je een glimlach en Je zult op een hele leuke manier verrast worden. Een gedicht is een geschenk om al je liefde te tonen zonder geld uit te geven.

Er is een bijna oneindige hoeveelheid gedichten, dus de vraag is onvermijdelijk: hoe kies je de beste poëzie? We geven u enkele zeer noodzakelijke sleutels zodat het u niet zo veel kost om er slechts één te bewaren.

+ Een eigen gedicht of iemand?

De eerste beslissing die u moet nemen, is of u het gedicht zelf wilt schrijven of er liever een van iemand anders wilt nemen. Elk van deze opties heeft voor- en nadelen. Sommige mensen geven er de voorkeur aan hun eigen poëzie te maken, omdat ze op deze manier, is veel specialer en zegt precies wat u wilt overbrengen.

Als je echter niet veel tijd hebt of niet erg goed bent in schrijven, lijkt het gebruik van het gedicht van iemand anders het beste. Waar mogelijk vraag de auteur om toestemming om het te gebruiken en vermeld altijd wie het heeft gemaakt. Probeer nooit de maker van een gedicht na te bootsen dat niet van jou is.

+ Van een erkende of anonieme auteur?

In het geval dat u hebt besloten om het gedicht van iemand anders te nemen, omdat u denkt dat het meer kwaliteit zal hebben dan het uwe, moet u beslissen als u wilt dat het afkomstig is van een erkende of anonieme auteur.

Dichters van over de hele wereld hebben prachtige verzen achtergelaten voor de geschiedenis van liefdesliteratuur. Pablo Neruda, Federico García Lorca, Gabriela Mistral, José Martí, Octavio Paz, Mario Benedetti … De lijst met dichters van hoge kwaliteit uit verschillende tijdperken en landen kan zo lang zijn als we zouden willen. Ze hebben allemaal Leuke poëtische woorden die praten over liefde en gevoelens. Die persoon van wie je zoveel houdt, zal heel enthousiast zijn om een ​​van deze gedichten te ontvangen.

Maar je hebt ook de mogelijkheid om enkele van de anonieme gedichten te vangen die je overal zult vinden. In Diario Femenino bieden we je een uitgebreide selectie gedichten die spreken van hartverscheurende liefdes, zeer romantische relaties, tragisch liefdesverdriet … Ondanks dat je anoniem bent, moet je je deze woorden niet eigen maken, omdat het een hoax is die gemakkelijk kan worden ontdekt.

Mooie liefdesgedichten om op te dragen aan wie je maar wilt

+ Wat wil je overbrengen in je gedicht?

Gedichten kunnen over bijna alles praten: wat je voelt, wat je denkt, wat er om je heen gebeurt, wat je waarneemt, wat ze je vertellen … Dus voordat je het gedicht kiest dat je gaat kiezen geef aan je geliefde, je moet duidelijk zijn Wat wil je overbrengen?

Uw partner houdt bijvoorbeeld van de meest romantische verzen. Je kunt je moeder een poëzie geven die over dankbaarheid spreekt. Maar je beste vriend zal zich meer geïdentificeerd voelen met iemand die poëtisch over je nachtelijke spree spreekt vorige week.

+ Hoe ga je het krijgen?

Bij het kiezen van je liefdesgedicht moet je ook overwegen hoe je poëzie gaat krijgen. Dit zal factoren zoals bepalen het formaat of de lengte van de tekst.

Als je bijvoorbeeld het gedicht gaat schrijven in een notitie dat je als eerste in de badkamerspiegel blijft hangen, kun je niet kiezen voor een te lange poëzie. Hetzelfde gebeurt als het liefdesgedicht als een verrassing op je huid wordt getatoeëerd.

Maar als je het naar WhatsApp gaat sturen of als je het naast de ontbijtkop laat staan, je hebt meer ruimte om je poëzie te schrijven. In deze gevallen kunt u meer uitleggen met uw woorden.

De meest romantische gedichten voor je partner

Tips voor het schrijven van perfecte liefdesgedichten

Als je eindelijk hebt besloten om het liefdesgedicht zelf te schrijven, moeten we je feliciteren. Het zal een ingewikkelde taak zijn en je bent misschien niet helemaal tevreden met het eindresultaat. Maar de ontvanger van je gedicht zal heel enthousiast zijn om te weten dat je het hebt geschreven.

Dus je hebt een heel mooi gedicht, let op de volgende tips.

1 Je hoeft je niet voor schut te zetten

Liefdesgedichten dienen om je gevoelens te uiten, of ze nu positief of negatief zijn. Daarom moet je je niet schamen als je het hebt over wat je in je hart hebt. Praat eerlijk over je emoties, Hoe wilt u dat ze met u praten?

2 Zoek je inspiratie

Dat je het gedicht zelf wilt schrijven, betekent niet dat je het helemaal opnieuw moet maken. Misschien heb je wat inspiratie nodig, waarmee je verschillende soorten poëzie kunt lezen. Hoe meer gedichten je verslindt, hoe gemakkelijker het zal zijn. Schrijf je eigen.

3 Beslis waarover je wilt praten

Hoewel vrij of bewust schrijven goede resultaten oplevert, is wat je zoekt met dit gedicht een idee of concept overbrengen, je moet het een beetje plannen voordat je begint met schrijven. Daarom moet je duidelijk zijn over wat je wilt schrijven: over hoe gelukkig je bent, over hoeveel je van hem houdt, over de pijn veroorzaakt door een scheiding … Je kunt over alles praten, maar je moet het weten voordat je de pen neemt.

4 Rijm, ja of nee?

Gedichten kunnen rijmen of niet. Soms raken we zo geobsedeerd bij het zoeken naar woorden die rijmen dat we het echt belangrijke vergeten: overbrengen.

Het soort rijm, de metriek, het aantal verzen … Het zijn allemaal belangrijke elementen in de poëzie, maar die vaak proberen te verliezen het essentiële gevoel van poëzie. Probeer er op een mooie manier aan te komen wat er door je hoofd gaat.

Leuke ideeën om te schrijven in de vorm van een liefdesgedicht

5 Tegenstrijdigheden, metaforen, anafoor …

Babypoëzie van literaire figuren om dat te bereiken de taal klinkt zo mooi en subtiel mogelijk. Metaforen, bijvoorbeeld, laten je spraak veel poëtischer en mooier lijken.

6 Controleer verbeelding

En het belangrijkste is om bij het schrijven van een gedicht verbeeldingskracht te gebruiken. Laat je pen en je hoofd vliegen maar vooral je hart. Zoek naar die inspiratie die je vingers raakt op zoek naar de mooiste woorden. Om een ​​mooi gedicht te krijgen, voel je wat je schrijft en laat de persoon die het leest het voelen.

7 Controleer het voordat u het aflevert

Als u klaar bent, leest u het opnieuw. Soms voel je je lui, of zelfs een beetje beschaamd, herlees wat je hebt geschreven. Maar het is een van de belangrijkste fasen voor zorg ervoor dat je poëzie je bevredigt.

Wijd een liefdesgedicht aan die speciale persoon, laat je gevoelens spreken om verliefd te worden en te overwinnen, om liefde opnieuw te ontdekken of je verhaal permanent te sluiten. We zijn er zeker van dat u het perfecte gedicht voor elke gelegenheid zult vinden en wie het aan u opdraagt, zal het nemen altijd in je hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *