Wat betekent het om te dromen dat ze je willen verkrachten

Wat betekent het om te dromen dat ze je willen verkrachten

Het is duidelijk dat sommige nachtmerries meer belang hechten dan andere. Het komt bijvoorbeeld voor bij droom dat ze je willen verkrachten, een droom die je meerdere dagen angstig en angstig kan maken. Maar onthoud dat deze droom geen voorgevoel is. Ontdek in ons droomwoordenboek de betekenis van dromen dat ze je willen verkrachten.

Je angst om te dromen dat ze je willen verkrachten

Het zou beter zijn om de overtuiging te elimineren dat dromen met verkrachtingen enige seksuele connotatie hebben, omdat dit niet het geval is. Deze nachtmerries waarin ze je willen verkrachten, hebben een heel duidelijke interpretatie van een bepaald gevoel van zwakte en ook dat je in gevaar bent. Maar het is meer dan één emotioneel gevaar hoe fysiek

De waarheid is dat noch deze nachtmerrie met verkrachting noch enige andere voorgevoelige dromen zijn, dus je hoeft niet de straat op te gaan uit angst voor seksueel geweld. Maar als je deze droom had, is het duidelijk dat je bent bang. Angst om gekwetst te worden omdat je je nu heel kwetsbaar voelt in je leven.

Deze droom waarin je wilt worden geschonden verschijnt wanneer een laag zelfbeeld vele gebieden in je leven is gaan beschadigen, wanneer je je minderwaardig, klein of zwak voelt. Dus je moet deze droom ook gebruiken verbeter je zelfrespect zo snel mogelijk Vergeet niet dat een goed gevoel van eigenwaarde je beste verdediging is tegen mogelijke aanvallen.

We staan ​​erop dat dromen met verkrachting spreken van angst, maar niet van angst voor fysiek letsel, maar dat de mensen om je heen je op duizend manieren kunnen schaden. Het is tijd om in al die bronnen te kijken die je sterker maken, meer onafhankelijk en die je beschermen tegen anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *