Tatoeages met planeten: betekenis en interpretatie

De tatoeages van de planetenDe betekenis van tatoeages met planeten. Instagram

Als het universum je fascineert, kunnen ster-tatoeages een goede optie zijn voor je tatoeages. Maar misschien wilt u nog een stap verder gaan en tatoeëer de planeten, Vooral als je een liefhebber bent van astronomie. Maar mensen die besluiten om planeten op hun huid te tatoeëren, hoeven niet altijd liefhebbers van astronomie te zijn, er kunnen ook mensen zijn die houden van hun astrologische en zelfs spirituele betekenis die elk van de planeten heeft toegewezen.

De betekenis van planeet-tatoeages

De betekenis van planeten tatoeages Het kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de ervaringen die je hebt gehad om te leven. De tatoeages van de planeten kunnen worden ontworpen met meerdere ontwerpen, maar vertegenwoordigen altijd hun essentie en hun kenmerken, omdat ze hemellichamen zijn die rond een ster cirkelen, in ons geval ze in het zonnestelsel rond onze ster cirkelen: de zon. Elke planeet heeft een speciale betekenis die je moet kennen om te beslissen een of alle tatoeages te tatoeëren.

kwik symboliseert communicatie en intellectuele kracht, Venus staat voor schoonheid, harmonie, seksualiteit en liefde, de aarde symboliseert de oorsprong en het bewustzijn, Mars symboliseert oorlog, agressiviteit en energie, Jupiter symboliseert het sociale, Saturnus de kracht, de wil, de vastberadenheid en de standvastigheid. Uranus staat voor creatie en intuïtie en ten slotte Neptunus Het is inspiratie en dromen.

Er zijn mensen die besluiten om de planeten te tatoeëren waarvan de betekenis bij hun persoonlijkheid past of in zijn kijk op het leven, geven anderen er de voorkeur aan om slechts één planeet te tatoeëren en anderen die in plaats daarvan liever het hele zonnestelsel tatoeëren of zelfs uitgevonden of niet-bestaande planeten. Planet-tatoeages zijn zeer persoonlijke tatoeages en, zoals je kunt zien, ze hebben veel betekenis en kracht in hun ontwerp, ze zeggen veel over je persoonlijkheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *