10 namen voor honden in het Frans voor uw huisdier

De beste namen voor honden in het Frans.

Het vinden van een goede naam voor uw hond is erg belangrijk, niet alleen omdat het een leven lang zal blijven, maar ook omdat het u kan helpen om uw huisdier gemakkelijker te laten gehoorzamen aan uw bevelen. Zoek een naam die bij uw hond past, of precies het tegenovergestelde, maar dat is juist. Als je een paar aanwijzingen wilt laten inspireren. Zou je overwegen een van deze te plaatsen namen voor honden in het Frans?

Voordat u de naam van uw hond kiest, moet u rekening houden met een reeks basisregels dat zal u helpen gemakkelijker te leren. Noem hem bijvoorbeeld niet hetzelfde als iemand die thuis woont of belangrijk is in het gezin, omdat hij in de war zal zijn als je de naam uitspreekt. Vermijd ook de namen van drie of meer lettergrepen en woorden met een hard geluid dat lijkt op dat van bestellingen.

Als je niet alleen een naam kunt bedenken, kun je het altijd geluk brengen. Maar de beste manier om er alleen bij te blijven, is door naar het kleine gezichtje te kijken en na te denken over hoe je je het kunt voorstellen. Je kiest toch wel de beste bijnaam!

De beste namen voor honden in het Frans

Wanneer u de naam van uw huisdier kiest, kunt u luisteren naar de aanbevelingen van de mensen om u heen, omdat ze goede ideeën kunnen hebben. Maar als de ‘moeder’ van je hond ben jij de laatste die het woord heeft om te kiezen.

Als u op zoek bent naar namen voor honden in het Frans, zijn hier enkele ideeën

1 Chanel

Als uw hond elegant en zeer onderscheiden is, is Chanel de beste naam die u voor haar kunt vinden, in verwijzing naar het Franse modemerk. Het is een naam van de perfecte lengte, omdat het niet te lang is, wat het voor hem moeilijk zou maken om het te leren, niet te kort. Heerlijk!

2 Napoleon

Deze historische naam is perfect als uw huisdier een zeer sterk karakter heeft en ook graag een bepaalde kracht uitoefent. Ze zeiden dat Napoléon erg kort was, dus het zal er geweldig uitzien in een kleine hond. Kun je je voorstellen dat je deze naam op je huisdier zet? Wees niet verbaasd als je je hele huis, kamer voor kamer, verovert.

3 Loulou

Als je hond flirterig en erg grappig is, kun je hem zo noemen, zolang je hem maar uitspreekt. Het is een Franse naam die elegantie en veel tederheid uitstraalt, dus we stellen het ons voor bij huisdieren die met hun hoofd hoog lopen. Bestaande uit een herhaalde lettergreep, deze naam zal heel gemakkelijk te leren zijn en het zal niet lang duren om op hem te reageren. Onthoud echter dat als u een soortgelijk woord gebruikt om de orders te geven, u beter een andere bijnaam kunt vinden met een andere luidheid.

4 Thierry

Dit is een zeer typische mannaam in Frankrijk die dat kan zijn perfect voor uw hond als het allemaal een heer is. Het kan een goede naam zijn in het Frans voor een terriërhond, vanwege de gelijkenis van deze twee woorden. Deze naam vormt een probleem bij gebruik met de Franse uitspraak. En dat type r kan heel ingewikkeld zijn om correct uit te spreken, vooral als je midden in een ruzie zit. Maar je kunt de naam altijd Spaans maken en met dubbele r uitspreken. De droomnaam voor je hond!

Hoe je je hond kunt bellen als je van de taal van Frankrijk houdt

5 coquette

Als je een vrouwelijk huisdier hebt dat graag in het middelpunt van de belangstelling staat en ook een beetje cheesy is, is dit de perfecte naam voor haar. Het is de typische bijnaam die langharige puppy’s zouden dragen waarvan de eigenaren niet kunnen voorkomen dat ze er veel roze strikken op zetten. Is uw huisdier een van hen? Dus dit is de naam waar je al heel lang naar op zoek was! Mensen die je hond kennen, kunnen het niet helpen om luid te zeggen: Ooooh!

6 curie

Als je je hond een interessante naam wilt geven, kun je hem Curie noemen, zoals de Franse wetenschappers Pierre en Marie. Daarom is het geldig voor zowel vrouwen als mannen. Het gaat over een mooi eerbetoon aan deze wetenschapper, een van de vrouwen die geschiedenis schreef dankzij haar bijdrage aan de wetenschap na de ontdekking van radium en polonium. Wees gerust dat, met een naam als deze, uw hond nog slimmer zal zijn.

7 Champagne

Elegantie, glamour, feest, geld … dit is alles wat deze naam oproept, dus het is perfect voor uw hond als u wilt dat het op een zeer chique manier wordt genoemd. Aan de andere kant is deze bijnaam ideaal voor honden die een van die bubbels en rusteloze persoonlijkheden hebben. Geef deze unisex-bijnaam aan je huisdier als het meestal een beetje stout is. Wat een mooie naam!

Als u geen ideeën meer heeft over de naam van uw huisdier, let dan op

8 Piaf

Breng een klein eerbetoon aan de Franse zangeres Édith Piaf door je hond met haar achternaam te roepen. Het is ideaal voor uw huisdier als het net zo elegant en creatief is als zij. Sommige mensen beschouwen het als een belediging namen van mensen tot honden, maar het lijkt ons een heel mooi detail. Dat een wezen zo trouw als een hond jouw naam draagt, is reden tot vreugde, toch?

9 Toulouse

Toulouse-Lautrec was niet alleen een Franse stad, maar ook een van de meest prominente kunstenaars in het Gallische land. Hoewel het misschien een heel lange naam lijkt, is het uitspreken ervan erg elegant. Om te controleren of uw huisdier een naam als deze moet hebben, kunt u zijn benen in wat verf (niet-toxisch) doen en hem over een zeer groot papier laten rennen. Als je een kunstwerk maakt … Deze naam is perfect voor hem! Je weet wel, verbeeldingskracht.

10 Parijs

Deze naam is geldig voor zowel mannelijke als vrouwelijke honden en is perfect voor de meest aanhankelijke huisdieren. Ze zeggen dat Parijs de stad van liefde en licht is … Met wie ze hun huisdier niet zouden willen bellen wat een mooie naam?

Als je wilt dat je hond de naam van een beroemde ster heeft, bekijk dan de volgende video. We vertellen je hoe de huisdieren van beroemdheden worden genoemd. En als je onvermoeibaar blijft zoeken naar de perfecte naam voor je hond, maar nog niet de perfecte bijnaam hebt gevonden, helpen we je in Diario Femenino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *