Leuk kort liefdesverhaal om aan mijn vriendje op te dragen

Kort liefdesverhaal voor je vriendje

Ze zeggen dat liefde nooit gemakkelijk is geweest. Dat is wat ze zeggen … Dat liefdesverhalen altijd complicaties hebben. Niets is volledig vrij van het verstrijken van tijd en routine. Van het gebrek aan oprechtheid, de stilte …

De details maken echter het verschil, ze kunnen het keerpunt in een relatie markeren. Realiseer, praat, zeg hoe het voelt … Dat gebeurde in de kort liefdesverhaal wat gaan we je nu vertellen en wat kun je doen opdragen aan je vriendje om hem te laten beseffen hoeveel je van hem houdt.

Liefdesverhaal op te dragen aan mijn vriendje

Ooit vertelden ze me een liefdesverhaal over wanneer een paar voorbestemd is om samen te zijn. Toen ik het hoorde, voelde ik me zo geïdentificeerd met de gevoelens die ik beschreef dat ik het vandaag aan je wilde opdragen.

Het was een jong stel, zij meer dan hij, met verschillende manieren van denken en verenigd door hetzelfde gevoel. Ze wilden samen zijn. Ze hielden lang van elkaar. Ze genoten van dagen buiten met excursies, feesten en wandelingen en dagen opgesloten onder de dekens. Ze luisterden naar elkaar, ze begrepen elkaar … Ze waren twee geliefden tot de tralies die maar om één ding gaven: verenigd zijn.

De verschillen maakten ze complementair. Ze waren duidelijk dat ze vooral van elkaar hielden. Tijd en routine kwamen echter tot hun leven en het werd geïnstalleerd als een stille entiteit waarvan je weet dat het is maar je negeert. Ze beweerden dat het niet slecht was, dat het deel uitmaakte van de evolutie van het paar, maar op een dag, tussen de afstand en de dag tot dag, kreeg ze een baan aangeboden om een ​​jaar naar het buitenland te gaan. Ze spraken met hem en besloten dat hij de baan zou aannemen, weg zou gaan, in de verte bij elkaar zou blijven en wanneer hij terugkeerde, zou alles zijn als voorheen. Wat zou er kunnen veranderen? Ze zouden kilometers ertussen zetten, maar uiteindelijk zou alles hetzelfde blijven.

Lees dit prachtige romantische verhaal voor je partner

De tijd ging voorbij en hij besefte dat het leven zonder haar leeg was. Ze praatten, ik ging haar zien, ze kwam maar het was niet de dag tot dag van haar glimlach, haar grappen. Ik voelde me gewoon half, leefde half. Het gevoel dat hij de lucht miste was echt, het was niet iets dat hij alleen in liefdesverhalen had gehoord. Maar hij kreeg haar nooit te vertellen hoeveel het door zijn hoofd, zijn maag en zijn hart ging als ze er niet was.

De tijd verstreek. Misschien wel het moeilijkste jaar voor ons beiden en het vieren van de terugkeer, waren ze oprecht. Beiden openden voor het eerst sinds lange tijd. Bijna het meest oprechte gesprek vanaf de eerste dag verklaarden ze liefde. De twee hadden een slechte tijd gehad, de twee hadden gehuild, ze hadden gemist en ze hadden zich gerealiseerd dat dit verhaal het waard was, dat ze voor elkaar de liefde van hun leven waren. Maar het was de moeite waard. Het was tijd om verder te gaan in de relatie en duidelijk te maken dat “in de routine vallen” niet betekent dat je geen details hebt of je partner niet beschouwt. Het betekent dat je niet meer naar elkaar kijkt om in een gemeenschappelijke richting te kijken.

Nee. Dit verhaal eindigt niet met een bruiloft of kinderen. Het eindigt met een gelukkig paar, dat discussieert en vecht maar het kan overwinnen door te praten. Praten over evolueren en aanpassen aan alle veranderingen in het leven. Omdat dat ook gelukkige eindes zijn.

Als je deze leuk vond, hebben we in Diario Femenino vele andere liefdesverhalen die je ook verliefd zullen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *