Liefdesbrief aan een zoon: brief aan eeuwige liefde

 

Liefdesbrieven aan een zoon in de film Op zoek naar geluk

Wij die altijd op zoek zijn naar liefde, dat we weten dat weinig liefdes voor altijd zijn en dat we meestal meer liefde nodig hebben, hebben we die ware liefde gevonden, dat eeuwige liefde, voor altijd en dat komt voort uit het diepste van het hart.

We hebben het over liefde voor een kind, over niet aflatende moeders liefdesterk e onvoorwaardelijk. Omdat er niets is dat de liefde kan breken die een moeder voor haar kinderen voelt. En omdat we op verschillende manieren geloven, hebben we erover nagedacht om een ​​liefdesbrief aan een kind te schrijven.

De reden voor het schrijven van deze liefdesbrief is om te bevestigen wat onze kinderen al goed weten: dat we op ontelbare en onbeschrijflijke wijze van ze houden. We houden van hen en zij weten het, maar er zijn altijd gelegenheden in het leven waarin onze kinderen onze liefde moeten vasthouden. En daarvoor hebben we dit geschreven liefdesbrief aan een zoon.

Voorbeeld liefdesbrief aan een zoon

Mijn leven

Dat is wat je bent, mijn leven. Omdat alles Mijn leven veranderde de dag dat je aankwam en je vulde me volledig met die liefde die ik nog nooit eerder had gevoeld. Ik had zoveel liefgehad, ik had zoveel liefgehad, maar tot je verscheen begreep ik de ware betekenis van liefde niet. Daarom wil ik je bedanken voor het ontdekken van deze andere wereld van genegenheid en bescherming

Ik voel me anders sinds je in mijn leven bent. Ik voel me sterker en vitaler, omdat ik bereid ben alles voor je te doen. Ik voel me ook veiliger omdat ik voor het eerst weet dat ik onvermijdelijk deel uitmaak van het leven van een persoon, met een band die nooit verbroken zal worden. En dat is wat mij geeft kracht.

Je geeft me kracht, vreugde en je houdt mijn glimlach. Maar je houdt me ook alert, altijd klaar om je te beschermen, van je te houden en je alles te geven. In ruil daarvoor ontvang ik de zekerheid dat je van me houdt, dat ik van je hou en eindelijk het heb ontdekt eeuwige liefde, dat hij voor altijd zo veel had gezocht zonder het te vinden.

Ik wil dat je weet dat wat er ook gebeurt, je me altijd zult hebben aan uw zijde, hoe ver ik ook ben, ik zal altijd bij je zijn, je steunen, je kracht geven om alle bewijzen te overwinnen die het leven je presenteert. En ik wil dat je weet dat je nooit, nooit alleen zult zijn, dat we hopeloos verenigd zullen zijn tot het einde en daarna.

Ik hou van je, mijn leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *