Liefdesbrief aan een neef: zo zussen als vrienden

Liefdesbrief aan een neef

Er zijn bekende premies, er zijn onbekende premies en er zijn echte premies. Onze liefdesbrief is gericht tot die neven en nichten. Omdat een echte neef soms een zuster is, soms een vriend en altijd een heel speciaal persoon. Als je een van die echte neven hebt, is deze brief voor haar. We hebben er een geschreven liefdesbrief aan een neef.

Voorbeeld van een liefdesbrief aan een neef

Beste neef:

Ik schrijf deze brief om je eraan te herinneren hoeveel ik van je hou. Omdat ik weet dat je het niet naar je zin hebt en je moet weten dat het kan reken op mij. Zoals altijd, zoals ik altijd op je heb kunnen rekenen. Onze link is voor altijd, dat moet je weten. Hoewel onze verwantschap iets is opgelegd door de familie, wordt onze liefde gekozen, het is de liefde die we al die jaren hebben gekozen.

Ik schrijf ook om je te bedanken voor je liefde. In jou vond ik die beste vriend die iets anders was. Misschien hebben bloedbanden onze vriendschap veel sterker gemaakt. Zonder de druk van de zusters, zonder de verwaarlozing van enkele vrienden, ben jij, mijn neef, de perfecte vriend. En ik kan nooit alles vergeten wat we samen hebben geleefd.

Dit komt allemaal omdat ik me nu een tijdje afstandelijk voel, alsof je van me weg wilt. Ik weet niet waarom, maar ik laat je niet zo gemakkelijk gaan. Ik weet dat het niet goed met je gaat en dat je nu niet helder kunt denken. Bewaar deze brief dan voor wanneer u het kunt doen, voor wanneer u dat kunt herkennen mijn schat Het is echt en dat mijn aanbod oprecht is. Je kunt op me vertrouwen.

Als je wilt, kun je op me vertrouwen, zoals je eerder deed. Ik zal altijd attent zijn, altijd klaar om je mijn hand te geven om het te nemen. Onthoud dat we samen sterker zijn, dat we samen alles kunnen bereiken wat we uiteenzetten en dat we samen uit elke bron kunnen komen. omdat we zijn een geweldig team, vergeet het niet.

Ik hou van je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *