Liefdesbrief om je partner te ondersteunen: in het goede en in het slechte

Liefdesbrieven om je partner te ondersteunen

Het leven van één paar Het gaat niet altijd hetzelfde. Soms, terwijl je ziet hoe alles aan jouw kant komt, hoe je professionele prestaties krijgt en een intens sociaal leven onderhoudt, verliest je partner kracht vanwege werkproblemen en is hij wanhopig.

Dat verschil in levensvoldoening kan het maken stabiliteit van je partner wiebelen en de pauze bereiken. Omdat wanneer een persoon depressief is, hij meer ondersteuning nodig heeft, meer aandacht en zich meer gewaardeerd voelt. En misschien realiseren we ons niet alles wat we kunnen doen om de stemming van onze partner te behouden.

Dus als uw partner een van die moeilijke tijden doormaakt, voor werk, voor gezondheid of voor verdriet, hebben we gedacht dat een goede manier om uw steun te tonen is door hem een ​​liefdesbrief te sturen. Daarom hebben we er een voor je geschreven liefdesbrief om je partner te ondersteunen.

Voorbeeld liefdesbrief ter ondersteuning van uw partner

Hallo mijn leven

Ik schrijf deze brief omdat het de laatste tijd moeilijk is om toegang tot je te krijgen. Ik vind je verdrietig, zonder verlangen, zonder illusie en ik durf niet met je te praten over wat je zorgen baart. Ik wil echter niet dat je denkt dat het me niets kan schelen. Dus ik laat je dat allemaal achter je nodig hebt van mij

Je moet weten dat je op mij rekent, liefde, dat ik van je hou in goed en kwaad en dat ik aan je zijde zal staan ​​in deze moeilijke tijden. Ik kan je garanderen dat je dat gaat doen overwinnen deze situatie, dat we deze situatie zullen overwinnen en we gaan terug naar ons leven ervoor, met minder zorgen, met minder verantwoordelijkheden.

Ik zal proberen dat je elke nacht in slaap kunt vallen, om te gaan liggen rustig, zonder zorgen of angst, want ik sta aan uw zijde en ik zal niet toestaan ​​dat dit probleem ons tot zinken brengt. Je bent niet alleen, mijn leven, ik wil dat je het weet. Wat er ook gebeurt, ik zal er blijven zoeken naar manieren om toegang te krijgen tot uw interieur, u comfort te bieden en alle oplossingen samen te bekijken.

Omdat ik je ook kan verzekeren dat we een zullen vinden oplossing, dat onze relatie boven elk arbeidsprobleem staat, dat eigenlijk boven alles staat. Wees sterk, alsjeblieft, want je hebt mijn steun, mijn verlangen en mijn liefde.

En ik reken op jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *