Liefdesbrief voor je grootouders: bedankt voor alles!

Liefdesbrief voor je grootouders

de grootouders Ze zijn een fundamenteel onderdeel van ons leven. Ze zorgen voor ons omdat we heel jong zijn, ze geven ons hun onvoorwaardelijke liefde en ze zijn constant aanwezig om ons te helpen zonder iets te vragen. Grootouders zijn altijd bereid om tijd door te brengen met hun kleinkinderen, de meest interessante bataljons en verhalen te vertellen, hebben meer ervaring dan wie dan ook in de familie en leren waardevolle dingen.

Grootouders zijn als een paar tweede oudersDat is waarom ze het ook verdienen om toegewijd te zijn aan een van onze prachtige liefdesbrieven om hen te vertellen dat we van hen houden en hen de liefde terug te geven die we in de loop der jaren van hen hebben ontvangen. We hebben er een voor je geschreven liefdesbrief voor je grootouders. Bedankt voor alles!

Voorbeeld liefdesbrief voor je grootouders

Beste grootouders:

Vandaag zit ik hier voor het papier te schrijven en na te denken over hoe snel de tijd verstrijkt. Hoe graag we het ook willen, de klok van het leven stopt niet. Het lijkt erop dat het gisteren was dat je me op school ging zoeken, toen je me ’s middags naar het park bracht en je me toestemde door alle snoepjes te kopen die ik wilde, hoewel mijn moeder je had verboden. Ik herinner me nog hoe ik elke zondag ongeduldig wachtte om naar je huis te gaan, zodat je me er een van kon vertellen veel verhalen uit je leven samen. Ik herinner me dat je, grootvader, me vertelde dat toen je oma ontmoette, je onmiddellijk verliefd werd op haar oneindige blauwe ogen en haar nooit meer liet ontsnappen. Nu ik volwassen ben, moet ik bekennen dat een van de dingen waar ik het meest jaloers op ben, jouw manier is om van je te houden. Je liefde is sterk, blijvend, onsterfelijk. Een liefde voor degenen die niet langer overblijven.

Je kent me perfect en je weet dat het me soms een beetje kost mijn gevoelens uiten. Ik geloof dat ik je nooit genoeg heb bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan, noch heb ik je heel vaak verteld hoeveel ik van je hou. Daarom schrijf ik deze brief. Ik wil je bedanken dat je het bent geweest die me ertoe heeft aangezet om de dromen na te streven die ik op een dag besloot dat ik wilde bereiken en dat mij ongetwijfeld heeft geholpen om de vrouw te worden die ik nu ben. Jij was het die me aanspoorde om door jouw grenzen heen te gaan woorden vol wijsheid en jouw voorbeeld als eerlijke en vriendelijke mensen.

Voorbeeld van een mooie liefdesbrief aan je grootouders

Grootmoeder, bedankt dat je mijn raadgever bent, dat je naar al mijn problemen hebt geluisterd, dat je permanent aan mijn zijde bent zonder er iets voor terug te vragen. Aan u grootvader, bedankt dat u me heeft geleerd dat elke dag telt, dat we moeten streven naar alles wat ons gelukkig maakt omdat dat de enige manier is waarop ons bestaan ​​op deze aarde gerechtvaardigd is.

Dankzij jou heb ik geleerd dat het beste geschenk ter wereld de mensen zijn die inherent zijn aan ons leven, zij die onvoorwaardelijk van je houden sinds je geboren bent. En voor mij het beste geschenk ter wereld ben jij, Grootouders. Mensen zijn niet eeuwig, maar jij zou dat ongetwijfeld moeten zijn.

Bedankt grootouders voor het leren hoe ik moet leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *