Liefdesbrief voor een relatie op afstand

Liefdesbrief in de verte

Behoud de intensiteit van de emoties van de vroege stadia van verliefd worden en we weten dat het meer dan onmogelijk is. Wanneer we echter doorgaan met het levend houden van de vlam van liefde ondanks de gelijktijdig bestaan we stuiten op een ander probleem in deze wereld van sentimentele relaties.

Hoe houd je de illusie in een relatie op afstand? Wanneer de persoon van wie je houdt ver weg is, wanneer je haar niet dagelijks kunt zien of wachten tot je je knuffelt na een zware dag op het werk, is het heel goed mogelijk dat deze liefde uitgaat, kracht verliest en wishful thinking Ze vervagen.

Maar omdat we de verdedigers van de liefde in al zijn aspecten zijn, hebben we een truc gevonden om je vriendje zelfs in de verte enthousiast te houden. Waarom schrijf je geen liefdesbrief die je eraan herinnert dat je liefde zo dichtbij is? Wij schrijven voor u de liefdesbrief voor je relatie op afstand.

Voorbeeld van een liefdesbrief op afstand

Hallo mijn leven

Ik schrijf deze lijnen van liefde, maar ook van herinnering, om je te vragen te blijven firma. Ik weet heel goed dat we niet in de beste situatie verkeren om van onze liefde te genieten, maar ik weet ook heel goed dat deze liefde de sterkste basis heeft om in de tijd mee te gaan, namelijk een echt en gedeeld gevoel.

Het is zo moeilijk om de teleurstelling te voorkomen dat je niet elke ochtend aan mijn zijde wakker wordt en het transformeert in een motor die de hopen en de opwinding van onze volgende ontmoeting. Eerlijk gezegd kan ik er soms niet mee. Maar ik kijk meteen naar je imago en elke teleurstelling verdwijnt.

Omdat ik je, ondanks de afstand, opval volgende. En dat begrijp ik omdat ik de geur van je haar en de aanraking van je huid in gedachten houd; en omdat ik me je kussen herinner en ze me nog steeds inbeeld, kan ik huiveren. Ik doe deze oefening elke dag zo vaak, dat ik soms denk dat je hier bij me bent.

Dat is waarom ik wil dat je de illusie houdt, dat we binnenkort weer samen zullen zijn en de meest intense momenten zullen doorbrengen winkel liefdeen geef het dan beetje bij beetje uit op basis van herinneringen. Maar dat het nooit eindigt, omdat jouw herinnering mijn liefde voor jou voedt.

Altijd aan uw zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *