Het geheim voor een man om gek op je te worden

Wanneer een man gek op je wordt

Het doet nooit een extra passie in de relatie en daarom willen we dat die kerel gek op je wordt. Het is niet genoeg dat je het leuk vindt, het beste is dat het voor je smelt en we bedoelen niet alleen in bed. We willen van binnen goed worden vastgelegd dat jij het beste bent wat er is gebeurd en met jou zal gebeuren. Dus we hebben er een paar gevonden manieren voor die man om gek op je te worden. Verspil geen seconde om ze in praktijk te brengen.

1. Als hij in zijn ogen kijkt, zal hij gek op je worden

Voor een man die gek op je wordt, hoef je dat niet te doen maak het moeilijk noch de typische en trasnochado “maak jezelf waardig”. Om gek te worden van je botten moet je handelen en een van de beste uitvoeringen in de ogen. Het uiterlijk van een vrouw in liefde en passie is het beste ingrediënt voor een gekke liefde.

En hoe moet je uiterlijk eruit zien als hij gek wordt? Het kan afhangen van de context en de situatie. Je kunt in zijn ogen staren terwijl je lacht en op je onderlip bijt, dat kan kijk opzij en begeleid haar met een ondeugende glimlach of je kunt hem onbeschaamd bekijken en de intensiteit verlagen met een onschuldige glimlach.

Trucs voor een man om gek op je te worden

2. De kussen die ervoor zorgen dat het voor je smelt

Kusjes zijn ook belangrijk om de hele dag door te brengen aan jou denken. En, net als bij de look, zijn er ook verschillende kussen die je volgens de gelegenheid moet toepassen. Een lichte kus, een kus met tong, een gepassioneerde kus, een kus op andere plaatsen dan de mond of die kus die je achterlaat met je lippenstift in de badkamerspiegel. Hoe het ook zij, zorg ervoor dat je kussen echt zijn.

3. Met je vingers zal je hem verleiden

Je hoeft niet in bed of in het voortraject te zijn om hem een ​​strelende sessie over zijn hele lichaam te geven. Herstel uw benen, dijen, armen, nek met uw vingers, dus spontaan terwijl u op de bank ligt en naar uw favoriete serie kijkt. Je vingers zullen creëren een manier dat je lichaam zich vele dagen zal herinneren. En hij zal meer willen.

4. Whatsapps om je partner te veroveren

de nieuwe technologieën Ze bundelen hun krachten met geliefden om die liefde te vergroten. Maar wees voorzichtig, want het gaat erom hem gek te maken van liefde, niet gek van bindend, dus stuur hem niet altijd berichten. Een pittige Whatsapp in het midden van de ochtend zal hem gek maken omdat hij terugkeert naar je armen.

Hoe die man verliefd op je te laten worden

5. Je spontaniteit, je beste wapen om verliefd op te worden

Als er iets is dat liefde en passie belemmert, is de bedrog. En ook de houding. Wees jezelf. Als je het al vanaf het begin leuk vond, is het normaal dat hij gek op je wordt omdat hij je authentieker, natuurlijker en spontaner kent. Dit zijn de voordelen van vertrouwen en medeplichtigheid als een paar, profiteer ervan.

6. Berichten in je lichaam die je zullen boeien

Stel je het tafereel voor na een nacht samen. Dawn en je moet gaan, maar je gaat toch niet zonder meer weg? Je hoeft geen bericht van liefde achter te laten in een post-it in de koelkast. En de boodschap hoeft ook geen liefde te zijn. Teken een hart met je mee eyeliner tijdens het slapen Waar? In het deel van je lichaam dat je het leukst vindt.

7. Onafhankelijkheid speelt in uw voordeel

We betreden een conflicterend terrein omdat alle mannen beweren dat ze gek worden voor een onafhankelijke vrouw, maar niet in alle gevallen is het waar. (Sommige mannen liegen, voor het geval je het niet wist) Maar zeker is dat een waardige man zal houden van dat je een onafhankelijke en krachtige vrouw bent, die je beschermt jouw vrijheid en dat je je niet met hem bemoeit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *