WhatsApp Emoji’s: ontdek de ware betekenis ervan

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Je gebruikt ze dag na dag en in veel gevallen zijn ze onze grote bondgenoten om te kunnen zeggen wat we niet weten hoe ze met woorden moeten uitdrukken. Je weet waar we het over hebben, nietwaar? We verwijzen naar de WhatsApp-emoji’s. Door hen uit je woede, vreugde, verrassing, genegenheid, maar hoewel ze deel uitmaken van je dagelijkse leven, velen van hen hebben niet de connotatie die u denkt.

Je maakt toch zeker misbruik van deze emoticons, daarom komt Diario Femenino je te hulp zijn ware betekenis. Vanaf nu zult u zich niet vergissen bij het gebruik ervan, u zult verrast zijn wanneer u ontdekt wat er achter hen verborgen is!

De ware betekenis van WhatsApp-emoji’s

+ De betekenis van de emoji met je handen samen

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Zeker meer dan eens heb je deze emoticon gebruikt om “de vijf te laten crashen”, wat als? Nou, stop er vanaf nu mee want de ware betekenis ervan is bidden of vragen. Herinner je je de foto van je eerste communie? Hoe ziet het er veel meer uit dan twee handen die elkaar overwinnen?

+ De betekenis van opgeheven handen

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

In tegenstelling tot de vorige emoji heeft het geen religieuze connotatie. Ze zijn de handen van een persoon die iets belangrijks viert, dus als je voortaan goed nieuws hebt om te geven, is dit de juiste emoji om je boodschap te begeleiden!

+ De betekenis van de verraste emoji

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Nee! Dit kleine gezichtje duidt niet op verrassing of verbazing! Als je het voor dat doel gebruikte, had je het sindsdien heel erg mis wat hij echt wil uitdrukken is stilte. Je kunt het elke keer gebruiken als je in de bibliotheek studeert of iemand het zwijgen op wilt leggen.

+ Fluiten of kussen?

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Je denkt misschien dat deze emoticon een fluitend gezicht is, maar niets is minder waar. Wat hij doet is geef een kus. Het is een veel meer discrete kus dan die vergezeld gaat van een hart, dus je kunt het gebruiken in situaties waarin er niet zoveel vertrouwen of genegenheid is bij de persoon met wie je praat.

+ Het ontvangstmeisje

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Je bent toch nooit helemaal duidelijk geweest de betekenis van deze emoji. Daarom halen we je uit twijfel: dit is een meisje op een informatiepunt dat je wil helpen met alles wat je nodig hebt. Heb je het ooit gebruikt in je WhatsApp-gesprekken met dit doel?

+ De hete lente-emoticon

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

De rand van een kom met een warme soep? Een kop dampende koffie? Geen van beide! Deze emoji is een symbool dat “warmwaterbronnen” betekent. Zou je het je ooit hebben voorgesteld?

+ Het kleine gezicht van paniek

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Een vriend geeft je schokkend nieuws en je eerste reactie is om deze emoticon te sturen, wat als? Welnu, je moet weten dat deze emoji niet mag worden gebruikt als je geen eer geeft aan iets dat je wordt verteld omdat waar het echt voor staat is een heel erg bang persoon. Heel sterk!

+ De drie wijze apen: hun ware betekenis

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Deze drie emoticons gaan apart, maar ze vertegenwoordigen de drie wijze apen uit de Japanse cultuur. Wat bedoelen ze “Zie geen kwaad. Luister niet naar het kwaad. Zeg geen kwaad. ” Gebruikt u ze correct in uw WhatsApp-gesprekken?

+ De betekenis van de koude emoji

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Wie had ooit gedacht dat deze emoji GEEN koud persoon vertegenwoordigt? Het blijkt dat die druppel die uit de neus komt niet betekent dat we ziek zijn, maar dat we moe zijn! Hoewel het ongelooflijk lijkt deze emoticon vertegenwoordigt een slaperig persoon.

+ De betekenis van de vrolijke emoticon

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Hoe vaak heb je deze emoticon gebruikt om iemand te begroeten? Het lijkt erop dat je met veel plezier “Hallo” zegt, toch? Nou nee! Eigenlijk wil deze emoji het gewoon een knuffel overbrengen. Ongelofelijk, maar waar!

+ De betekenis van de vlamemoji

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's 

Hoezeer het ook lijkt op een vlam, deze emoji heeft niets met vuur te maken. Het verwijst eigenlijk naar de witte stickers die worden gebruikt om de naam te zetten. We hadden het nooit vermoed!

+ WhatsApp caquita is geen caquita

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Mijn hele leven denkend dat deze emoticon een schattige kleine hond met ogen was en dat blijkt het is eigenlijk een romig chocoladeroomijs. Wil iemand dit eten?

+ De betekenis van de duivelse emoticon

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

We geloofden allemaal dat deze duivel onze mobiele telefoons vanuit de hel zelf had bereikt, maar NEE! Het is eigenlijk een Japanse boeman, een veel voorkomend monster in de kunst en literatuur van dit land. Wat is nu niet zo eng?

+ Het bericht achter de emoticon van het boek

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Heb je dat ooit gemerkt het boek emoticon draagt ​​een geschreven bericht? Het is een echte boodschap die oorspronkelijk in het Engels is geschreven en luidt: “Dit geldt voor de gekken. De buitenbeentjes. De rebellen Het probleem Ronde haken in vierkante gaten. Voor degenen die dingen anders zien. Voor degenen die de regels niet leuk vinden en voor degenen die de status quo niet respecteren. Deze tekst is een fragment van “Los locos”, onderdeel van de advertentiecampagne “Think Different (Think Different)” van Apple eind jaren negentig en begin 2000. Wat had u zich nooit voorgesteld?

+ De kalender-emoticon

 De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Heb je je ooit afgevraagd waarom de kalenderemoticon de datum 17 juli heeft? Het is niet willekeurig! Deze datum is belangrijk voor Apple omdat deze samenvalt met de dag waarop Steve Jobs exclusief de iCal-kalenderapplicatie voor Mac-computers presenteerde op de MacWorldExpo in 2002. Sinds 2014 vertegenwoordigt deze datum ook Internationale Emoji-dag. Geweldig, vind je niet?

+ De onschuldige betekenis van aubergine

 De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Denk slecht en je hebt gelijk. Ja, ja, als je tot nu toe dacht dat deze emoticon een eenvoudige en onschuldige aubergine was, had je het mis. De betekenis ervan is veel vuriger en wordt geassocieerd met het mannelijk geslacht. Het vertegenwoordigt de penis van de man! Alleen een vuile geest zou zijn geslaagd!

+ De betekenis van de drie emoji-druppeltjes

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Je hebt deze emoji zeker ooit gebruikt met een seksuele connotatie achter de rug. Je hebt het misschien ook gebruikt om regendruppels op een regenachtige dag weer te geven. Deze emoticon heeft echter geen van deze twee betekenissen. werkelijk wat je wilt vertegenwoordigen zijn zweetdruppels. Ben je verrast

+ De 100e emoticon

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's

Je hebt deze emoticon miljoenen keren gezien, maar je hebt hem waarschijnlijk nooit gebruikt. Weet je wat het betekent? In Japan wordt het gebruikt om een ​​perfecte score weer te geven in een test of examen (wat in Spanje een 10 zou zijn), dus je kunt het gebruiken wanneer iets perfect gaat.

+ OK meid

De ware betekenis van WhatsApp-emoji's 

Hoe ongelooflijk dit meisje ook mag lijken, ze legt haar handen niet op haar hoofd omdat ze verrast is, wat ze probeert te vertegenwoordigen is een “O” die betekent “OK”. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *