De rust van dromen met blauwe ogen

Wat betekent het om met blauwe ogen te dromen

Welke kleur hebben je ogen? Of je nu groene, grijze, bruine of blauwe ogen hebt droom met blauwe ogen En het heeft een interpretatie. De kleur van de ogen in dromen hangt samen met je interieur, met je humeur en met bepaalde kenmerken van je persoonlijkheid. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent om met blauwe ogen te dromen.

Waarom droom je met blauwe ogen?

Bijgeloof vertelt ons dat dromen met blauwe ogen een voorbode is van de komst van een nieuwe liefde, dus een dezer dagen zul je merken dat je verliefd bent en zo gelukkig. Ze zeggen ook dat als je het Griekse blauwe oogamulet hebt, je geluk zult aantrekken in je leven en dat dromen hetzelfde effect heeft. Maar we geloven niet in bijgeloof en als het gaat om het interpreteren van dromen, geloven we meer in symboliek.

+ Dus om de betekenis van dromen met blauwe ogen te begrijpen, concentreren we ons op wat het symboliseert de kleur van de ogen De kleuren in dromen zijn van groot belang, evenals die kleur in de ogen verschijnt, een van de eerste dingen die onze aandacht op een persoon vestigen. De blauwe ogen zijn mooi, ze zijn sexy, ze zijn aantrekkelijk, maar bovenal zijn de blauwe ogen geruststellend.

+ Inderdaad, de kleur blauw is de kleur van rust, maar je moet opmerken of je in je droom zelf blauwe ogen hebt omdat je dat punt van emotioneel evenwicht Hoeveel je hebt gezocht of, integendeel, je kijkt raptly blauwe ogen van een andere persoon omdat dat is wat je moet hebben: kalmte en innerlijke vrede.

+ Natuurlijk moet je je dromen niet letterlijk nemen, zelfs niet de symbolen. Een persoon met blauwe ogen hoeft geen evenwichtige en gelukkige persoon te zijn vanwege de kleur van zijn ogen, maar het is waar dat hij een innerlijke aanleg zal hebben om kalmte, kalmte en die Zen-toestand te zoeken die we soms allemaal nodig hebben, ongeacht de kleur van de ogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *