Wat gebeurt er als een man niet naar je schrijft op WhatsApp

We vertellen je wat er gebeurt als een man je niet schrijft op WhatsApp

Het leek erop dat je elkaar goed begreep, maar op een dag stopte hij met schrijven naar jou op WhatsApp. De vragen zitten in je hoofd die je zoveel omdraaien om redenen te zoeken voor het plotselinge mutisme van je telefoon en die jongen. Nieuwe technologieën zijn gekomen om nieuwe problemen aan relaties toe te voegen. Nu vragen we ons af wat er gebeurt als Een man schrijft je niet op WhatsApp.

Waarom antwoord je niet meer?

Ik stuurde je altijd Whatsapps, toen begon ik de berichten te sparen en nu direct of naar je te schrijven. Je controleert de gesprekken keer op keer op zoek naar fouten, je vraagt ​​je af waar je het verprutst hebt of wat je zei dat je deed reageren met die stilte. Zal niet ontbreken je vriend wat je adviseert dat voordat je blijft draaien het beter is dat jij degene bent die hem Whatsapp stuurt.

Wat gebeurt er als een man niet naar je schrijft op WhatsApp

Maar je gaat die WhatsApp niet sturen omdat het beter is om te verduidelijken (hoewel er momenten zijn waarop je gelijk hebt) dat je interesse hebt verloren, dat je bent beledigd, dat een andere persoon je telefoon heeft gestolen, dat je bij een andere bent, dat je hebt dood en wie zijn familieleden zijn whatsapp… en daarom stuur je het bericht niet. Hoewel we je adviseren als je gaat houden teken uw beslissing in Als u wacht tot hij contact met u opneemt, moet u ook uw telefoon niet elke 30 seconden controleren.

Wat te doen als een man je niet schrijft op WhatsApp

Het is duidelijk dat op dit punt Je hebt maar twee opties: vergeet of praat met hem. In het eerste geval moet je de tijd zijn rol laten spelen. Maar als je hebt besloten het gesprek te hervatten, moet je jezelf wapenen met moed en je trots een beetje vertrappen.

U kunt altijd het typische uitvoeren strategie om u een bericht te sturen en bied je je excuses aan, omdat je ‘een fout hebt gemaakt’ in het gesprek. Deze techniek is perfect om uw aandacht te trekken, maar als u deze zo vaak gebruikt, is de effectiviteit ervan misschien verloren. Of aan de andere kant kun je directer zijn en hem een ​​’Hé! Hoe gaat het allemaal? Ik heb al lang niets meer van je gehoord. ‘

Vergeet in elk geval de wereld niet te vergeten om u te helpen waardigheid te behouden via WhatsApp. de regel dat weten we allemaal, maar soms lijken we het te vergeten. Wie heeft de nieuwste WhatsApp verzonden? omdat het de ander is die opnieuw moet antwoorden of communiceren. Dit heeft geen keerpunt en je kunt die regel een keer, zelfs twee keer breken, maar doe het nooit een derde keer. Of ja?

Als hij je niet antwoordt, hoewel hij online is op Whatsapp

Inmiddels zul je de ingewikkelde rol kennen die trots speelt in relaties. En je zult ook weten dat de whatsapp Het is primair verantwoordelijk voor uw (lichte) waardigheidsverlies. Rustig, omdat het in alle families gebeurt. Als je er niet meer tegen kunt, als je met die man wilt praten en je het zat bent om op me te wachten om je te schrijven whatsapp, doe het zelf

Tips voor de volgende keer dat je met een man praat op WhatsApp

Als degene waarvan je dacht dat hij de man van je dromen was, nog steeds niet naar je schrijft op WhatsApp, is het tijd om verder te gaan naar de volgende fase van het duel: accepteer dat hij niet meer met je zal praten en ga verder met je leven. Als dat is wat je wilt, kun je beginnen met het zoeken naar de volgende man om mee te chatten via mobiel. Gebruik wat je maar wilt vinden: Tinder, een vriend van Celestina, kijk naar de bushalte … Maar houd deze tips in gedachten wanneer je met deze bus begint te praten.

1 Leer de persoon beter kennen

Als je op WhatsApp praat met de man die je leuk vindt, is het om hem beter te leren kennen, toch? Wel, streef daarnaar: meer over hem weten. Maar voor een gesprek, Er zijn twee die moeten praten en luisteren. Dus, net zoals je op moet letten, moet hij ook enige interesse in je tonen. Elke WhatsApp is een kleine aanwijzing!

2 Wees jezelf

Wat heeft het voor zin om te doen alsof je een ander bent? Meer leuk vinden? Verliefd worden op iemand die je niet bent? Het slaat nergens op! Daarom is het beste advies dat ze je kunnen geven, de sleutel om te slagen in je WhatsApp-flirten wees jezelf. Zorg ervoor dat elk bericht dat je verzendt je helpt een idee te krijgen van hoe geweldig je bent.

3 Veel plezier ermee

Bovenal moet praten over WhatsApp met de man die je leuk vindt leuk zijn, want om te lijden ga je al naar de tandarts. Plant daarom grappige gesprekken waarin het lachen van beide de hoofdrolspelers is. Met een beetje chemie dat je hebt, kost het je niets om een ​​goede tijd te hebben.

4 Vermijd controversiële onderwerpen

Totdat je hem beter kent en weet welke voet hij hinkt, is het raadzaam vermijd bepaalde lastige gespreksonderwerpen die je zou kunnen tegenkomen. Geef bijvoorbeeld geen gesprekken over controversiële actuele kwesties, politiek, religie …

Wat gebeurt er als het uw Whatsapps niet beantwoordt

5 Emoties worden verkeerd begrepen

Een van de sleutels die je altijd in je hoofd moet hebben wanneer je met iemand op WhatsApp praat (behalve die man met wie je probeert te linken), is dat mobiele berichten verkeerd kunnen worden begrepen. Bij afwezigheid van het horen van de toon en het gezicht waarmee ze worden gezegd, kunnen ze erg tegenstrijdig zijn. Bovendien, de ironie en het sarcasme Ze zijn niet altijd identificeerbaar via WhatsApp.

6 Duurt het lang om te antwoorden?

Please! Raak niet te geobsedeerd door de tijd dat het duurt om uw berichten te beantwoorden. Heb je de les niet geleerd?

7 Ga voor de volgende stap: blijf persoonlijk

En wanneer ga je afspreken om je persoonlijk te ontmoeten? De interesse die hij voor jou voelt en degene die je voor hem voelt, kan afnemen als het WhatsApp-gesprek te lang wordt. Praten jullie niet om elkaar te leren kennen? Er komt een moment dat je zin hebt in een eerste date. Heb je al nagedacht over waar je gaat voorstellen?

Is het ooit bij je opgekomen dat een man je niet zonder waarschuwing op WhatsApp schrijft? Hoe voelde je je? Heb je het vertrouwen in de liefde verloren? Vertel het ons in de reacties om anderen van onze lezers te helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *