Hoe maak je een vrouw aan het lachen op WhatsApp

Maak een vrouw aan het lachen voor WhatsApp

Whatsapp kan een probleem veroorzaken en ons soms hoofdpijn bezorgen. In anderen kan het echter een geweldige bondgenoot zijn om ons te helpen een mogelijk paar te veroveren. Met deze app Je kunt elkaar ontmoeten en jezelf kenbaar maken, verliefd worden, je laten huilen en je ook laten lachen.

Het lijdt geen twijfel dat het als hulpmiddel een geweldige bondgenoot kan zijn, maar weet je hoe je het moet gebruiken? Weet je welke zinnen je moet gebruiken om een ​​vrouw over het scherm te laten lachen?

Als het antwoord ja is, gefeliciteerd! Je hebt een geweldige truc gewonnen en in je voordeel om het te gebruiken wanneer je het het meest nodig hebt. Maar als je daarentegen veel twijfelt over hoe je het moet doen, geven we je in Diario Femenino een onfeilbaar advies dat maakt deze app je onafscheidelijke vriend.

Waarmee kan ik een vrouw laten lachen op WhatsApp?

Tips om een ​​vrouw aan het lachen te maken op WhatsApp

Het eerste dat duidelijk moet zijn, is dat elk gesprek (zoals elke persoon) een wereld is. De tweede is dat er niets beters is dan jezelf te zijn om zo echt mogelijk te zijn.

Het doet echter nooit pijn om u hiermee te helpen tips die je een handje helpen als je een glimlach wilt trekken (of lacht) in de persoon die je leest.

1 Met een meme

Het is een klassieker. Niet doorsturen naar de dwaas, denk goed aan de persoon die het gaat ontvangen en dat maakt het echt grappig. Het kan iets van het heden zijn (bekijk ons ​​advies een beetje hieronder!), Eentje die moet doen met een gesprek dat je had, (als het u niet bereikt, kunt u zoeken op internet ;-)) of een die u, alleen en zonder te denken, eraan herinnert.

Wees vooral voorzichtig als je haar nog niet kent! Ons advies is dat ga niet in op ruwe onderwerpen van politiek of religie, althans voor nu. Het zal niet zo zijn dat, in plaats van haar aan het lachen te maken, de dingen een beetje gespannen worden.

2 Wees niet conventioneel, beantwoord iets grappigs

De meeste antwoorden in een gesprek zijn normaal en snel, maar als je er nog een draai aan geeft, kun je iets beantwoorden dat niet wordt verwacht, leuk, een beetje speels of een goede rollero, waardoor ze prikt, lacht en je antwoordt Met iets dergelijks.

3 Gooi het wandelstok weg

Als er chemie tussen je is, zal het laten vallen dat je leuk vindt op een leuke manier een punt in je voordeel zijn! We praten niet over het typische compliment dat meer wordt gehoord dan de klokken op een zondag, we praten over een ingenieuze wie kan het niet laten: “Geloof je in liefde op het eerste gezicht of moet ik opnieuw passeren?”

4 Een voicemail

Aandacht hiervoor! Op zichzelf een spraakbericht (kort, laten we niet passeren), altijd leuk. Luisteren naar de stem van de schrijver brengt het gesprek dichterbij. Maar ja, bovendien, in die opname je liet een oprechte lach of een echte lach horen (laten we niet doen alsof) om de boodschap te begeleiden, hij kan het niet helpen om met je te lachen!

5 Een foto van jou

We praten niet over de typische selfie op de bank, maar over een leuke situatie. Heb je ooit een shirt gestreken en verbrand? Ben je aan het koken en hou je nergens van? Heb je iets gevonden dat je herinnert aan een gesprek dat je hebt gehad? Een onverwacht beeld Met een gezicht van omstandigheden, met een origineel gebaar of een grimas, zullen ze haar ongetwijfeld beginnen te lachen en vanaf daar zal het gesprek nog meer vloeien.

Na deze ideeën moet je een duidelijk iets hebben en dat is dat uiteindelijk natuurlijkheid wint door een overwinning, forceer dingen niet en probeer grappig te zijn omdat je echt zo komt. Op die manier zal alles heel veilig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *