Heartbreak-brief: overschrijdt het einde van de relatie

Liefdesbrief om een ​​pauze te overwinnen

Een ding is dat we verslaafd zijn aan liefde en liefdesbrieven, en een ander ding is dat we niet zeker weten dat de meeste liefdesverhalen een einde hebben. En ondanks de keren dat we een hebben meegemaakt breuk, vanwege een verraad van onze partner of een teleurstelling in de liefde, is er iets waarvan we nog steeds niet weten hoe we het stevig moeten aanpakken en het is het gebrek aan liefde.

Als we het hebben over liefdesverdriet, hebben we het over het einde van de liefde, over die liefde die zonder concrete reden versleten is, dat is waar uitgaan zonder duidelijke reden, misschien omdat het geen ware liefde was. En op een dag realiseren we ons dat we niet langer die persoon willen die naast ons staat, die ons niet langer aan het lachen maakt, of beeft of zoiets.

Dus omdat we in elke situatie graag liefdesbrieven schrijven, hebben we gedacht dat een goede manier om liefdesverdriet te overwinnen, aan te nemen dat we niet langer van hem houden, dat de relatie verbroken is, het met integriteit onder ogen ziet en ons bevrijdt van een verouderde liefde is om te schrijven een liefdesverdriet brief.

Heartbreak Letter Voorbeeld

Het spijt me

Het spijt me ook dat ik dit negatief heb gestart, dus dit is de laatste brief die u ontvangt. En ik voel dat dit niet een van onze liefdesbrieven is die ons zo heeft verenigd. Maar er is geen mogelijke vereniging, er is geen liefde, alleen genegenheid dat dreigt te verdwijnen te midden van zoveel hartzeer.

Ik wil niet dat we ons afmaken verhouding tussen gevechten, geschreeuw, verwijten en afkeuring. Daarom wil ik je in deze brief herkennen, wat meer een afscheidsbrief is, dat liefde is verdwenen. Ik weet niet waar, noch weet ik waarom. Maar ik weet dat ik niet meer van je hou en dat moet je jezelf niet kwalijk nemen.

Zeker, de tijd nam onze liefde, maar ik weet dat er geen manier is om het terug te krijgen. En het maakt me heel verdrietig dat het gelach, de vertrouwelingen, strelingen en kussen voorbij zijn. Maar er is niet meer hopen, om je te zien, om je aan te raken, om tegen je te praten. Ik wacht niet eens meer op je.

Hoewel ik niet wil dat het verdriet van een gebroken hart me vertroebelt en voor de gek houdt door te denken dat we kunnen herstellen wat we ooit hadden. Ik kan niet doorgaan, ik ga liever door met het verdriet van een verbroken relatie dan te leven met een luchtspiegeling van liefde. Het spijt me, maar het is tijd dat onze liefde slechts een herinnering is.

Tot voor altijd, liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *