Hoofdpijn: ik heb lekke banden in de juiste slaap

Hoofdpijn in de juiste tempel

Natuurlijk heb je vaak hoofdpijn zonder te weten waarom. Dit is normaal vanwege de levensstress die we hebben. Een van de meest voorkomende pijnen zijn delekke banden in de juiste tempel, een overlast die gepaard gaat met lekke banden en lekke banden in het rechteroog en de nek.

in Dames dagboek we onderzoeken dit soort hoofdpijn en wij vertellen het u waarom verschijnen ze en hoe ze te vermijden.

Dit zijn de oorzaken van lekke banden in de juiste tempel

De steken aan de rechterkant van het gezicht verschijnen plotseling en kunnen de hele dag toenemen. Dit zijn de oorzaken:

+ Ze verschijnen vanwege de levensstijl gekenmerkt door stress

+ Een slecht dieet

+ Consumptie van sommige medicijnen

3 factoren bij het optreden tegen hoofdpijn

+ Frequentie. Houd er rekening mee als het ongemak regelmatig verschijnt en chronisch kan worden.

+ Intensiteit. Als de pijn erg sterk is en lang aanhoudt.

+ Andere symptomen Als de hoofdpijn aan de rechterkant gepaard gaat met andere symptomen, zoals duizeligheid, vermoeidheid of braken, onder anderen.

De zijprik kan de hele dag duren

Waarom verschijnen er lekke banden?

1 Visuele beperking

Als u tijdens het lezen uw ogen forceert of als u meer uren achter de computer zit dan zou moeten, kunt u spanning in de ogen veroorzaken. En dit leidt tot het verschijnen van hoofdpijn, in de tempel, in de ogen of zelfs in het oor. De oplossing Ga naar de oogarts voor een beoordeling.

2 Tabak en alcoholgebruik

rook Het veroorzaakt hoofdpijn omdat nicotine, een van de componenten van tabak, bloedvaten krimpt en de bloedstroom in de hersenen vermindert. Deze afname van bloed leidt tot lage hersenactiviteit en zorgt ervoor dat we migraine hebben.

de alcohol het beïnvloedt vrouwen meer omdat we een lagere aanwezigheid hebben van het enzym dat alcohol metaboliseert, dit heeft onmiddellijk invloed op ons hoofd en produceert wat we allemaal kennen als “Hangover”

3 Tijdens de zwangerschap

Als u in de eerste maanden van de zwangerschap bent, komt het zeer vaak voor dat u intense pijn aan de rechterkant van het hoofd voelt. Als dit na verloop van tijd voortduurt ga naar je gynaecoloog

4 Trigeminusneuralgie

Je hebt misschien nog nooit van gehoord nervus trigeminusis degene die ons in staat stelt contact te hebben op het gezicht, de ogen, de mond en de hersenen. Een verwonding aan deze zenuw, zoals het verschijnen van een tumor of een ontstoken bloedvat, kan leiden tot een zeer ernstige hoofdpijn. In dit geval raden wij aan ga naar de neuroloog.

5 Temporale arteritis

Tijdelijke arteritis is een ontsteking van de bloedvaten en beïnvloedt de slagaders. Het kan ontsteking, zwelling en gevoeligheid in de hersenen, nek, bovenlichaam en armen veroorzaken. Het wordt veroorzaakt door problemen met het immuunsysteem of overmatig gebruik van antibiotica. In veel gevallen is het meestal erfelijk.

6 Spanningshoofdpijn

de spanningshoofdpijn Ze zijn de meest voorkomende hoofdpijn. Het kan een chronische aandoening worden als het twee of meer keer per week gebeurt. Het wordt veroorzaakt door de consumptie van tabak, cafeïne, vermoeidheid, stress en angst.

Eet goed om hoofdpijn te verminderen

Hoe hoofdpijn voorkomen?

+ rust

Als je de hoofdpijn wilt verminderen, probeer dan te rusten in een kamer met weinig licht om de oogzenuw te ontspannen.

+ Ga naar de dokter

Wanneer de pijn in de juiste tempel niet vermindert of in rust wordt aanbevolen dat u naar een neurologisch consult gaat.

 + drugs

Probeer een ibuprofen of een ander ontstekingsremmend medicijn te nemen. Ze helpen u ontstekingen te verminderen en ongemak te verlichten.

+ Een natuurlijke remedie: sinaasappelsap

Wanneer de hoofdpijn verband houdt met griep of sinusitis, die de rechterkant goed kan beïnvloeden, is natuurlijk sinaasappelsap een natuurlijke remedie Dat zal fenomenaal zijn om ongemak te elimineren.

Vergeet niet, als de pijn aan de rechterkant van het hoofd niet stopt, aarzel dan niet om naar de dokter te gaan Op tijd hoofdpijn krijgen kan veel problemen oplossen!Als u meestal veel hoofdpijn heeft, hebben we in Diario Femenino veel informatie die u mogelijk interesseert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *