WhatsApp-emoji’s: wat betekent elk emoticonhart

 WhatsApp-emoji's: wat betekent elk emoticonhart

Stel je voor dat je hem alleen als een vriend ziet, maar zonder het te weten stuur je hem WhatsApp emoji’s Dat betekent echt passie. Vermijd misverstanden! Graveer in de geest wat betekent elk emoticonhart niet opnieuw te verpesten.

Hoewel de emoticons ze zijn in onze dagelijkse gewoonten gebruikelijk geworden, we zijn velen die door ons instinct worden geleid bij het kiezen ervan (zonder rekening te houden met het instinct van de ontvanger). Daarom is het belangrijk om te begrijpen wat elke emoticon verzendt en het dienovereenkomstig te gebruiken als u de persoon waarnaar u het verzendt niet wilt misleiden.

De betekenis van Whatsapp gekleurde harten

+ Verzend ware liefde met het rode hart

Whatsapp-emoji's: rood hart

Het rode hart is het meest traditioneel En praat over ware liefde. Het is zonder twijfel een goede jokerteken wanneer je hem wilt laten zien met wie je praat hoeveel je van hem houdt, maar je weet niet goed welke woorden je moet kiezen. Elke whatsapp die u verzendt met het rode hart, wordt door de andere persoon begrepen als een aanhankelijke boodschap. Hoewel je het kunt gebruiken met een vriend, komt het vaker voor in relaties.

+ Wat brengt de gele hart-emoji over

WhatsApp Emoji's: Geel hart 

Geel is een zeer vrolijke kleur, dus harten van deze kleur zijn meestal gereserveerd om het goede nieuws te begeleiden. Het is een hart dat oprechtheid en veel geluk uitstraalt, dus het moet worden verzonden als we aanmoediging willen sturen naar een persoon die verdrietig is. Het is zeer geschikt voor WhatsApp-berichten tussen vrienden.

+ Het groene hart van Whatsapp

Whatsapp emoji's: groen hart 

Gebruik je het groene hart heel vaak? Misschien moet je stoppen met nadenken over je relatie met deze mensen, omdat deze kleur meestal gerelateerd is aan afgunst. Het is echter ook zo het favoriete hart van alle vrienden van de natuur. Wie zou je het groene hart van WhatsApp sturen?

+ De betekenis van de blauwe hart-emoji

Whatsapp-emoji's: blauw hart

Blauw is een prachtige kleur, maar voordat je dit hart verzendt, moet je weten dat het nostalgie en een beetje verdriet overbrengt. Het is het hart waarmee paren die niet op hun beste momenten leven of het meest worden geïdentificeerd die houdt van zo stabiel als routine. Ondanks alles symboliseert blauw ook sympathie en rust.

+ Wanneer u een paarse hart-emoticon verzendt

 Whatsapp-emoji's: paars hart

De paarse emoticon spreekt over mysterieuze liefdes die iets te verbergen hebben. Deze kleur heeft een zeer spirituele symboliek en wordt geassocieerd met gevoelens. Degenen die routinematig paarse harten gebruiken zijn meestal heel speciale mensen Met een manier van karakteristiek zijn. Whatsapps die gepaard gaan met een paars hart hebben een zeer sensueel karakter.

+ Gebruik het zwarte hart op WhatsApp

Whatsapp-emoji's: zwart hart

Het zwarte hart wordt meestal op twee heel verschillende manieren waargenomen. Aan de ene kant zijn er mensen die geloven dat dit type hart spreekt van een gecompliceerde liefde waarvan de dagen worden geteld als een kleur die wordt geïdentificeerd met de dood. echter, zwart straalt ook elegantie uit en glamour, dus het wordt gebruikt om berichten een onderscheidend tintje te geven.

Wat betekent elke hart-emoji

+ Het gebroken hart op Whatsapp

WhatsApp Emoji's: Broken Heart 

WhatsApp’s gebroken hart laat geen twijfel bestaan. Deze emoji spreekt over liefdesverdriet of, in de meest extreme gevallen, over haat. Deze emoticon wordt gebruikt om iets te onderstrepen dat je niet bevalt of waardoor je weigert. Het gebruik ervan is zo wijdverbreid dat het paren heeft doorboord en wordt begrepen in elk soort gesprek zonder enige liefdesrelatie. Als je vriend je bijvoorbeeld op het laatste moment een sit-in geeft, stuur hem dan een gebroken hart.

+ De emoji van het hart met een stip

Whatsapp-emoji's: hart met een stip

Hoewel deze emoji niet een van de meest gebruikte in Whatsapp is, De betekenis ervan is geweldig voor alles wat het overbrengt. Deze emoticon wordt gebruikt als een vraagteken wanneer je de vraag een romantische toets wilt geven. Het is bijvoorbeeld ideaal om berichten te vergezellen als ‘wil je met me uit eten gaan?’. Deze emoticon is echter ook geweldig om te gebruiken als liefdesuitroepingen zoals: Cuánto Hoeveel ik van je hou! ’

+ Whatsapp emoticons van twee harten

Whatsapp-emoji's: twee harten 

De emoji waarin twee harten verschijnen, de ene kleiner dan de andere, Praat over de liefdes die ver weg zijn. Relaties op afstand kunnen erg geïdentificeerd voelen met deze emoji. Het is een perfecte emoticon om berichten van oprechte en nette liefde te vergezellen, zoals: ‘Jij bent mijn vriendje en mijn beste vriend’.

+ De verenigde harten van WhatsApp

WhatsApp Emoji's: United Hearts 

Deze harten praten over die liefdesrelaties die zeer sterke banden hebben. Er zijn echter mensen die deze emoticon interpreteren als twee harten die roteren of naar elkaar zoeken. Gezien wat deze emoticon overbrengt, is het meer geschikt voor de romantische berichten tussen de leden van een paar.

+ De betekenis van het kloppende hart

Whatsapp emoji's: kloppend hart 

Gebruik je vaak de hartemoji die lijkt te verslaan met je partner? Dat betekent dat je liefde is levendiger dan ooit. De aantrekking die je voor elkaar voelt, maakt je elke dag een beetje gelukkiger. Daarom is het geweldig voor die romantische berichten die je verzendt met je vriendje waarin je zulke mooie dingen zegt als: haces Je laat me elke dag glimlachen ‘.

+ De emoji van het hart dat groeit

WhatsApp Emoji's: Growing Heart 

Koppels die vaak de hartemoji gebruiken die lijkt te groeien, vinden die vaak in de eerste momenten van hun relatie. Deze emoticon kan symboliseren hoe ze verliefd op elkaar worden. Gebruik het om liefdesberichten te vergezellen, zoals ‘Ik hou meer van je elke dag’.

+ Het hart met sterren, de meest speciale emoticon

Whatsapp-emoji's: hart met sterren 

Het hart met sterren is een heel speciale emoticon omdat het in veel contexten erg nuttig kan zijn. Het kan worden gebruikt in gesprekken met vrienden, familie of koppel omdat het een uniek gevoel van hoop en hoop uitstraalt. Als je een heel heldere en vrolijke boodschap wilt sturen, terwijl je liefhebbend bent, kies dan voor deze emoticon.

+ De emoticon van het hart met een boog

Whatsapp emoji's: hart met strik 

Dit is misschien geen al te veel voorkomende emoticon, maar het kan je wel helpen Breng je hart naar de persoon van wie je houdt. Wanneer je het naar je partner stuurt, vertel je hem hoeveel je verliefd op haar bent, dus wees voorzichtig om het naar de verkeerde persoon te sturen.

+ Wat betekent het hart met een pijl

Whatsapp-emoji's: hart met pijl 

Dat je deze emoticon veel gebruikt, betekent dat Cupido een deuk in je heeft gemaakt. Het is gebruikelijk bij zeer romantische en enamoradizas mensen.

Het is tijd om de praktische test af te leggen. Open je WhatsApp en kijk wat het laatste hart is dat je hebt gebruikt. Vertel het ons Wat is je favoriete liefde-emoji.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *