Eeuwig liefdesgedicht: ‘Forever’ van Mario Benedetti

Eeuwige liefde is het centrale thema en het grote verlangen van alle schrijvers. Verhalen als Romeo en Julia vertellen ons over een liefde die na de dood blijft bestaan, en dat gevoel is wat Mario Benedetti uitstraalt in zijn gedicht ‘voor altijd‘. Het is een van de mooiste en populairste liefdesgedichten van deze auteur die we nu met je delen.

Als je er zeker van wilt zijn dat je relatie duurzaam is, schrijf dan deze poëzie om hem aan die speciale persoon op te dragen. De mooie woorden van Benedetti Ze zullen je hart bereiken en je overtuigen dat je liefde oprecht en puur is. Een perfect gedicht om uw relatie te consolideren en aan uw partner uit te leggen waarom u niet zonder kunt leven. Omdat de liefde die eeuwig duurt de enige is die je leven kan veranderen, laat het niet ontsnappen met deze romantische poëzie.

Gedicht voor altijd

Eeuwig liefdesgedicht: Forever

Als de smaragd donker wordt,
Als goud zijn kleur verloor,
dan zou het eindigen
onze liefde

Als de zon niet verwarmt,
Als de maan niet bestond,
dan zou ik het niet hebben gedaan
voelde zich op deze aarde leven
het zou ook niet logisch zijn
leef zonder mijn leven
de vrouw van mijn dromen,
degene die me vreugde geeft …

Als de wereld niet draaide
of tijd bestond niet,
dan zou ik nooit sterven
Je zou nooit sterven
noch is onze liefde …
maar tijd is niet nodig
onze liefde is eeuwig
we hebben de zon niet nodig
van de maan of de sterren
om van ons te blijven houden …

Als het leven een ander was
en de dood komt
dan zou ik van je houden
vandaag, morgen …
voor altijd …
nog niet.

Een liefde is voor altijd, en dit wordt aangetoond door de woorden van Mario Benedetti. Schrijf een romantische liefdesbrief met dit gedicht of kopieer enkele verzen om een ​​te schrijven aangepaste toewijding. De intensiteit van passie en de diepte van je gevoelens worden gegraveerd tussen deze zinnen van liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *