Betekenis van dromen: het geweldige woordenboek om over te dromen

 Wat dromen betekenen en hun interpretatie

Vanaf het begin der tijden is de mens gefascineerd door dromen en heeft hij geprobeerd betekenis te vinden. Op de een of andere manier, de droominterpretatie Het is aanwezig geweest in de geschiedenis, van primitieve volkeren tot heden door de psychoanalyse van Sigmund Freud. Durf jij te weten wat jouw dromen betekenen?

Betekenis van dromen

Vaak brengen we de hele dag door met het omzetten in een droom die we hadden terwijl we sliepen. We dromen van onze partner, met liefde, met familie, met werk en zelfs met de dood. We kunnen overal van dromen en als de droom soms zo echt lijkt, is dat omdat onze bewusteloos Vertel ons eens wat.

En hoewel er enkele universele aspecten zijn in de betekenis van elke droom, interpretaties die altijd geldig zijn en culturen, moet er rekening mee worden gehouden dat de betekenis ervan sterk afhankelijk is van elke persoon, van elke context en van de vitaal moment waarin we zijn. Vele nachten zijn degenen die onze dromen binnenkomen onze dagelijkse zorgen en onze meest persoonlijke verlangens.

Er zijn wat meer terugkerende motieven dan andere in onze dromen. Het is dus heel gebruikelijk om te dromen van dieren, water of een bos. Omdat het ook vaak is om te dromen met onze geliefden of met collega’s. En bovendien hebben we nachtmerries of die pijnlijke dromen waarin angst ons domineert. Allemaal, dromen en nachtmerriesZe hebben hun betekenis en we moeten opletten omdat ze veel informatie over onze eigen persoonlijkheid bevatten.

Droominterpretatie

Maar de droom universum en de interpretatie van dromen is nog steeds een glad terrein vol vooroordelen, mythen en superchery. We gaan dus proberen een evenwicht te vinden tussen die interpretaties van dromen die nuttig kunnen zijn in het dagelijks leven en louter lyrische interpretaties.

Omdat het ook belangrijk is om je niet te laten meeslepen door stedelijke legendes en onze eigen dromen te interpreteren, zodat als we op een nacht dromen dat we verliefd zijn geworden op een collega, we de volgende ochtend niet in zijn armen zullen lopen met het excuus van een voorgevoelige droom. Op dezelfde manier dat het niet handig is om in een staat van angst te raken wanneer we dromen van de dood van een familielid of die van een vriend.

van Dames dagboek we willen een maken complete gids om je te helpen je eigen dromen te interpreteren, de meest terugkerende symbologie en de mogelijke betekenissen ervan te analyseren, zodat je zelf ontdekt wat je onderbewustzijn voor jou betekende. Omdat het kennen van de betekenis van je dromen is jezelf een beetje beter kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *