Betekenis van tatoeages: wat betekenen zandloper-tatoeages

De zandloper in tatoeagesDe zandloper in tatoeages. Instagram

Als je een tatoeage gaat krijgen, moet je heel erg zijn voorzichtig Bij het kiezen van de reden die je gaat dragen. Eerst omdat zal de rest van je leven bij je zijn en ten tweede, omdat je moet de betekenis ervan perfect kennen. En daarvoor zijn we. Nadenken over tattoo een zandloper? Attent omdat hun verschillende interpretaties je misschien zullen verrassen.

Wat betekenen tatoeages met een zandloper?

Tijdsverloop. Net als de rest van de klokken, vertegenwoordigen zandlopers het verstrijken van de tijd. De seconden blijven doorgaan en Het leven gaat snel. Het kan een perfecte herinnering zijn dat je moet geniet van elke ‘zandkorrel’ die valt, want als hij het eenmaal doet, krijg je het niet meer terug.

Leven veranderen. Elke keer dat de zandkorrels vallen, je moet de klok draaien Om te blijven tellen. Daarom symboliseert een zandloper met al zijn inhoud, of de meeste bovenaan, het begin van een nieuwe levensfase.

impasse. Als de klok ligt of als er dezelfde hoeveelheid zand boven en onder is, kan dit symboliseren dat je erin zit een overgangsperiode in je leven of dat je midden in een fase zit. In deze zin kan het beide worden gebruikt om een moment van volheid Wat betreft een stagnatie.

cycli. Elke keer dat de klok wordt omgedraaid, betekent dit dat hij begint een nieuwe fase, zoals we al hebben aangegeven. Daarom, in een meer algemene zin, symboliseert een zandloper ook dat het leven cycli is. Het is goed om dit in beide te onthouden goede tijden (om er met volle teugen van te genieten en voorzichtig te zijn) zoals in het slecht (om hoop te houden dat alles zal verbeteren).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *