Dromen van een abortus: wanneer plannen mislopen

Betekenis van dromen over een abortus

Dromen van een abortus is een slechte drank die kan veranderen in een nachtmerrie waarvan het kost om de volgende dag te worden vrijgelaten. Als we abortus van al zijn politieke, ethische of religieuze connotaties ontdoen, is een abortus nog steeds een project dat niet wordt uitgevoerd, een mislukt plan. Daarom heeft de betekenis van deze droom niets met baby’s te maken. Ontdek de betekenis van droom van een abortus.

Het verdriet van dromen over een abortus

De droom waarin je een abortus lijdt, of ze nu wordt uitgelokt of spontaan, geeft je in alle gevallen een gevoel van verdriet en hulpeloosheid. Het is een nachtmerrie waarvan de betekenis vrij negatief is, behalve in het geval dat iemand die ervan droomt op dat moment zwanger is. Omdat in dat geval dromen over abortus geen betekenis verbergt, maar erop reageert angsten zwangerschap eigen.

Als u echter niet zwanger bent en droomt van een abortus, kunt u dit als een waarschuwing voor toekomstige tegenslagen beschouwen. Abortussen in dromen hangen nauw samen met gezondheidsproblemen, maar ook met iets heel anders, zoals economische verliezen. In ieder geval draait de interpretatie van deze droom om een verlies.

En als dromen dat je zwanger bent de aanwezigheid van nieuwe projecten in je leven, een nieuwe baan of zelfs een nieuwe liefde betekent, betekent abortus in dromen de mislukking van al die plannen. Als je geest vol nieuwe ideeën en geweldige plannen is, is dit misschien niet de beste tijd om ze uit te voeren.

Besluitvorming in abortusdromen

De dromen waarin een abortus verschijnt, spreken ook van het maken beslissingen. Je bent misschien bang om een ​​fout te maken bij het nemen van een belangrijke beslissing, het kan zijn dat de droom het heeft over beslissingen in het verleden, waarin je ook een fout hebt gemaakt of het kan zelfs zijn dat de droom een ​​volwaardig voorgevoel is, zodat je niet maak die beslissing die u gaat nemen.

Omdat abortus in dromen fouten, gevaar, frustratie, verdriet en verlies met zich meebrengt. Maar bovenal betekent het het einde van iets. Het einde van je dromen, het einde van je relatie, het einde van je werk, etc. Hoewel, zoals we weten, het einde van iets het begin is van iets nieuws, dus je kunt je droom met abortus nemen, niet als een voorgevoel van een slecht voorteken, maar als een waarschuwing dat je op het punt staat een cyclus te sluiten en de Volgende met meer kracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *