7 trucs om iemand aan het lachen te maken

Hoe iemand aan het lachen maakt

Het is je toch meer dan eens overkomen dat je je vriend, je zus, je moeder of je vriendje erg verdrietig hebt gezien en dat je bent achtergelaten zonder te weten hoe die persoon te troosten. Ervan uitgaande dat ze geen ernstig probleem hebben, maar dat het gewoon die droefheid of neergang is die ons soms zonder concrete reden binnenvalt, hebben we gedacht dat het beste in deze gevallen is krijg een glimlach. En we hebben er een paar trucs om iemand aan het lachen te makenDurf je ze in praktijk te brengen?

Originele trucs om iemand aan het lachen te maken

Het is niet eenvoudig om een ​​verdrietig persoon hardop uit te halen, hoeveel je krijgt een glimlach Met veel moeite. En de waarheid is dat we niet allemaal professionele komieken zijn en het is moeilijk om iemand aan het lachen te maken. Maar we hebben een paar trucs en voor het proberen verliezen we niets.

1. Lach om jezelf

Waarschijnlijk is de persoon naast je niet in de stemming om om zichzelf te lachen, maar je kunt het wel. Lach niet om die persoon, maar om jou. Vertel hem wat van je laatste rampen zodat hij het kan zien hoe relativeren jullie met humor

2. Maak een serie gelach

Dat we over het algemeen verslaafd zijn aan drama, betekent niet dat er geen films zijn of stripreeks Zeer goed waarmee die droevige persoon niet anders kan dan lachen, of op zijn minst de spanning ontspannen.

3. Stuur een grappige WhatsApp

Je kunt ook iemand in de verte laten lachen, dat er ergens iets voor is nieuwe technologieën. Als je hem een ​​grappige WhatsApp of een andere meme stuurt die je op internet tegenkomt, zul je zijn verdriet zeker vergeten.

De voordelen van een gevoel voor humor: hoe iemand aan het lachen te maken

4. Maak een grappige fotomontage

We gaan door met nieuwe technologieën en kijken in uw mobiele telefoon omdat je zeker een toepassing hebt om foto’s te retoucheren. Je kunt een selfie maken en je gezichten transformeren totdat ik niet meer kan stoppen met lachen.

5. De grappen maken je aan het lachen … bijna altijd!

We erkennen dat er mensen zijn die het niet waard zijn vertel moppen. Ben jij een van hen? Als dat zo is, hoeft u het hen niet te vertellen, op internet te kijken of zelfs een monoloog van humor op uw mobiel te zetten.

6. Lach en maak jezelf belachelijk

Je kunt die persoon aanmoedigen om samen belachelijk maken. Alsof niemand je zag, dus is het ideaal om het thuis te doen, maar je kunt dansen of zingen in volle longen om het slechte humeur los te laten.

7. Vertel een absurde anekdote

Je hebt toch wel iets verborgen belachelijke anekdote van toen je naar het instituut of de universiteit ging; Of misschien gebeurde er iets surrealistisch gisteren toen je ging winkelen. Aarzel niet om een ​​beetje theater te zetten en laat je verlangen om beter te zijn de rest doen.

En jij, wat is jouw truc om te lachen iemand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *