Liefdesbrief voor mijn baby onderweg: het liefste wachten

Liefdesbrief voor mijn baby die onderweg is

Er is geen groter geluk in de wereld dan dat van een vrouw wanneer ze dat ontdekt de baby die zo lang op zoek was, komt eraan. Dat gevoel om te ontdekken dat je zwanger bent, die vreugde om te weten dat er een nieuw leven in je begint te groeien, die extase om het nieuws te weten … Al die gevoelens zijn niet vergelijkbaar met andere in de wereld.

Vanaf dat moment begin je ken de diepste en meest ware liefde want zelfs als je het gezicht van je kind nog niet ziet, hou je al heel veel van hem. Tijdens de negen maanden van de zwangerschap zul je eindeloze emoties ervaren die met elke porie van je huid overlopen. In Diario Femenino willen we je zoals altijd helpen om al die gevoelens te uiten, om ze naar buiten te brengen. En, hoe kan het ook anders, de beste manier om het te doen is via een van onze prachtige liefdesbrieven.

Deze keer hebben we een geschreven liefdesbriefmodel voor je baby onderweg. Je kunt het kopiëren of gebruiken als inspiratie om je eigen woorden te schrijven voor die shoot die in je buik groeit. Als hij geboren is en opgroeit, kun je hem al die brieven laten zien die uit je hart kwamen toen je hem nog niet eens kende … Je kunt niet anders dan samen enthousiast worden!

Model liefdesbrief van een zwangere vrouw aan haar baby in de baarmoeder

Allereerst: gefeliciteerd met je zwangerschap! Ben je klaar om liefde aan alle vier de kanten te verspillen je toekomstige baby? Je voelt je vast en zeker geïdentificeerd met deze liefdesbrief. Laat het zakdoekje naast je liggen, want er zal zeker wat traan ontsnappen:

Hallo mijn leven

Ik wil deze lijnen beginnen door je te vertellen hoeveel ik van je hou. Ja, ik ben dol op je, nog voordat ik je ontmoet. Ik moet bekennen dat ik niet kan stoppen om even aan je te denken. Stel ik me voor hoe zullen je ogen zijn, je mond, je haar, je kleine lichaam… ik kijk ernaar uit je te zien en elke seconde zonder jou aan mijn zijde vind ik me echt eeuwig. Hoewel ik ook beken dat ik het heerlijk vind om je in me te voelen en me die rusteloze en geagiteerde kleine schoppen geeft die me al laten zien hoe ondeugend en speels je gaat worden. En weet je wat ik het leukste vind? Je salto’s. Je geeft ze altijd als ik rustig in bed lig en op dat moment kan ik het al voelen onze intense verbinding. Een verbinding die ik met al mijn kracht zal proberen elke dag te versterken wanneer je al in mijn armen bent.

Sinds de dag dat papa en ik ontdekten dat je onderweg was, is ons leven volledig veranderd. Ik zal je niet ontkennen dat we op sommige momenten bang zijn (we willen de beste ouders ter wereld zijn en je nooit in de steek laten), op andere momenten vallen ze onze zenuwen aan en tellen ze de resterende weken om je te ontmoeten, maar meestal we voelen een heel moeilijke emotie om te beschrijven.

We wilden je met al onze kracht en op het meest onverwachte moment dat je aankwam. Je bent een wonder uit de hemel gevallen. Onze kleine beschermengel. We denken al weken aan je naam, decoreren je kamer, kiezen je kleding … We willen alles klaar hebben voor heten u welkom in deze wereld wat zonder enige twijfel veel mooier zal zijn als je erin zit!

Liefdesbrief van een zwangere vrouw aan haar baby in de baarmoeder

We denken heel erg na over de grote familie die we gaan vormen. We weten dat we niet de perfecte ouders zullen zijn, maar we willen de beste voor je zijn. We willen u de enorme waarden overbrengen die uw grootouders (ze kijken er ook naar uit u te ontmoeten) aan ons hebben doorgegeven: vrijgevigheid, empathie, solidariteit, vriendelijkheid… We willen dat je weet dat het leven niet gemakkelijk is, maar we willen je leren dat je met kracht en vastberadenheid elk obstakel kunt overwinnen dat je pad kruist.

Ik beloof het je de beste versie van mezelf zijn. Als je lacht, ben ik heel blij voor je vreugde en als je huilt, word ik een superheld om je tranen te kalmeren. Nu weet ik wat het is ware liefde, pure liefde: Het is precies wat ik voor je voel.

In deze brief wil ik me ook verontschuldigen. Ik weet dat het vroeg is en ik verwacht het, maar op het pad van het moederschap zal ik me meer dan eens vergissen. Ik zal mijn geduld verliezen en fouten maken, daarom vraag ik je om me te vergeven. Misschien krijg je ook een sterk karakter als het mijne en begrijp je me … Soms is het moeilijk te controleren!

Welkom in mijn leven, welkom in mijn wereld, welkom thuis. Ik wacht op je met armen gewikkeld in liefde en tederheid om je alles in mijn hand te geven. Vanaf nu zul je altijd mijn absolute prioriteit zijn. Altijd, altijd je kunt op mij rekenenTwijfel daar niet aan.

veel bedankt dat je me zo gelukkig hebt gemaakt vanaf minuut één. Bedankt

Ik hou van je, ik ben dol op je, ik hou van je mijn mooie baby.

Met liefde: mam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *