Liefdesbrief voor mijn vriend die in het buitenland is

Liefdesbrief voor mijn vriend die in het buitenland is

Er zijn bepaalde stellen in de wereld die hun liefde in de verte leven. Voor sommige mensen is het gemakkelijk en kunnen ze het normaal onder ogen zien. Voor anderen kan dit soort relatie echter erg bergopwaarts worden en een echte hoofdpijn worden. Jaloezie, onzekerheden, afhankelijkheid en de noodzaak om met de ander samen te zijn, zijn enkele problemen rondhangen met iemand die duizenden kilometers ver weg is.

Hoewel het echt ingewikkeld is, zijn er bepaalde trucs die kunnen worden uitgevoerd om een ​​relatie op afstand te laten werken. Een van hen is om dagelijks contact met die persoon te houden: je kunt het doen via WhatsApp, per e-mail of door een prachtige liefdesbrief te schrijven. Dan laten we je een voorbeeldbrief, zodat u deze kunt verzenden naar uw vriend die in het buitenland is. Hij zal er dol op zijn!

Brievenmodel voor een verre liefde

Brievenmodel voor een verre liefde

Hallo lieverd

Vandaag schrijf ik deze liefdesbrief in de verte omdat het voor mij een heel moeilijke en gecompliceerde dag is geweest. Ik heb geen seconde aan je kunnen denken, elke dag die voorbijgaat mis ik je meer en wordt je afwezigheid veel moeilijker. Het is een jaar geleden dat je naar het buitenland ging en Mijn hart went nog steeds niet aan jou niet aan haar zijde.

Vandaag moest ik je een aantal mooie woorden schrijven om je te vertellen dat ik, ondanks de kilometers die ons scheiden, nog steeds van je houd op precies dezelfde manier als de eerste dag. Welnu, in werkelijkheid is wat ik voor jou voel in de loop van de tijd gegroeid en vandaag ben ik er volledig zeker van dat we voor elkaar zijn gemaakt. Ik moet bekennen dat ik ongelooflijk trots op de onze ben, omdat ik rondkijk en weinig paren zie die kunnen bogen op gezond, sterk en stabiel te zijn. Aan de ene kant Ik dank u op afstand, want hoewel ik bang was dat het onze relatie zou verbreken aan het einde, realiseerde ik me dat het enige dat hij heeft bereikt, is om meer te verenigen. Het heeft me veel meer waarde gegeven op elk moment dat ik met jou doorbreng, elke streling van jou, elk woord, elke ervaring en herinnering aan jouw zijde …

Ik ga niet tegen je liegen, elke ochtend schrap ik mijn kalender de resterende dagen voor jou om definitief terug te keren. Ik kijk uit naar dat moment. Ik heb zoveel plannen voor ons in gedachten: ik wil je hand in de stad nemen zonder aan iets of iemand anders te denken, ga dineren in ons favoriete restaurant, blijf thuis op zondag en kijk een film knuffelen op de bank, plan dat reis die ons samen zoveel enthousiasme bezorgt … dat weet ik vroeg of laat zul je hier zijn En we kunnen al onze dromen waarmaken. We kunnen gelukkig zijn.

Terwijl dat komt, wil ik dat je blijft genieten van de ervaring die dat biedt u woont in het buitenland, is iets unieks waar u het meeste uit moet halen. Al snel kun je me persoonlijk alle grappige anekdotes vertellen die je daar overkomen. Heel snel, liefje. Ik weet dat je er naar uitkijkt. En ik ook.

Ik wacht op je

Voor altijd en altijd.

Je liefde in de verte. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *