Horoscoop 2018: What Aquarius zal maand na maand leven

Horoscoop 2018: What Aquarius zal maand na maand leven

de horoscoop 2018Het komt vol met nieuwe projecten, veel reünies en liefdes overal, en dat is dat 2018 een belangrijk jaar wordt voor degenen die geboren zijn onder de invloed van dit sterrenbeeld. Wil je weten wat Waterman van maand tot maand heeft? Let op wat de sterren zeggen.

Waterman Horoscoop van januari 2018

Verliefd op januari 2018: Je kijkt altijd naar hetzelfde type man, die toevallig iets lijkt op wat je ex-vriendje was. Er zijn geen excuses meer, het nieuwe jaar begint en je moet naar andere doelen kijken. Ga meer feesten met je vrienden, want … wie vertelt je dat je in deze maand van januari, vanaf de tweede twee weken, niemand kunt vinden?

Januari 2018 op het werk: Wat u het meest definieert, is uw oprechtheid en die kwaliteit kan uw beste bondgenoot worden om een ​​promotie in uw werk te krijgen of zelfs om uw baan in de komende maanden te veranderen. Bekijk deze maand je Linkedin, want er kan een interessant voorstel aankomen!

Januari 2018 in de familie: Vergeet niet is te leven. Probeer in het nieuwe jaar weer contact te krijgen met die mensen die op de een of andere manier nog steeds contact met je hebben en dat je om werkredenen uit je leven bent weggegaan. Met sociale netwerken heb je geen excuus om een ​​whatapp, contact per hangout of een van hun publicaties te sturen.

Februari 2018 Waterman horoscoop

Verliefd op februari 2018: Je bent niet erg punctueel (je kunt niet perfect zijn). U kunt dat defect beter snel corrigeren als u niet wilt dat de afspraak die u deze maand wacht moe wordt en niet opnieuw bij u wilt blijven. Zeg dan niet dat we het je niet hebben verteld!

Februari 2018 op het werk: Deze maand komt er een nieuwe persoon op je kantoor. In het begin zul je je een beetje ontheemd voelen door je partners, maar neem het niet slecht op, wat er gebeurt is dat iedereen zal proberen het te integreren en uiteindelijk, zelfs als je het niet gelooft, jij en zij soulmates worden. Je hebt veel dingen gemeen!

Februari 2018 in de familie: Discussies met sommige familieleden komen vaker voor dan u zich kunt voorstellen, dus wees niet overweldigd als een van de wekelijkse vergaderingen deze maand aanleiding geeft tot confrontatie.

Horoscoop 2018: What Aquarius zal maand na maand 2 leven

Watermanhoroscoop van maart 2018

Maart 2018 verliefd: De aquariumjongens zijn erg charlatans en jij ook, dus het zal je aan onderwerpen niet ontbreken om over die aanstaande afspraak te praten. Je zult het uren en uren over alles hebben: van meer banale dingen waarmee je die meer filosofische onderwerpen kunt leren kennen.

Maart 2018 op het werk: De bazen zijn de bazen, dat is een uitgangspunt dat je nooit zou moeten vergeten, en net zoals ze zijn voor een kopje koffie of een biertje met jou, moeten ze je uitschelden als het niet goed gaat. Daarom, als je deze maand je min of meer bij een van je superieuren hebt, probeer het dan als een opbouwende kritiek te beschouwen.

Maart 2018 in het gezin: De verjaardag van iemand speciaal van de clan komt eraan! Waarom praat je niet met enkele familieleden en stel je voor om een ​​verrassingsfeestje met video te geven? Het zal een geschenk zijn van degenen die in de herinnering van de gelukkige blijven.

Waterman Horoscoop april 2018

Verliefd op april 2018: U bent op zoek naar een persoon met een groot gevoel voor humor, die dezelfde interesses geniet als u, die uw waanzin en uw ideeën voor potten deelt en u nieuwe plannen voorstelt. Een onmogelijke? Helemaal niet en in april zul je begrijpen waarom.

April 2018 op het werk: U staat voor een uitdaging, iets dat u misschien niet voor 100% beheerst en dat u ertoe zal brengen om te overwegen of u het wilt nemen of niet. Het is heel goed om in de comfortzone te blijven, maar denk je niet dat het accepteren van nieuwe uitdagingen je kan laten groeien als vrouw?

April 2018 in de familie: De verzoening tussen werk en gezin vandaag is een utopie geworden, maar met een beetje een zekere organisatie dat je alle stukjes van die puzzel kunt verenigen die je zo gelukkig maken en waar je elke dag voor opstaat.

Mei 2018 Waterman horoscoop

Mei 2018 verliefd: Er zijn veel soorten liefde: liefde voor je partner, je kinderen, je ouders, je vrienden … In mei, met de komst van de lente, zal al die liefde zich vermenigvuldigen en heb je zin om het tegen alles te zeggen de wereld Snijd jezelf niet en knuffel wie je wilt. Meer dan één bedankt.

Mei 2018 op het werk: De zomer komt eraan en daarmee is het tijd om te beginnen met het organiseren van de vakantie, een ietwat lastig onderwerp, want meer dan één wil dezelfde beurt hebben als jij.

Mei 2018 in de familie: Waarom wil iedereen, en met name je familie, je vertellen hoe je je kinderen moet opvoeden, hoe je je moet kleden, hoe je je moet gedragen …? Maak duidelijk dat je je eigen persoonlijkheid hebt en dat je niemand laat vertellen (hoewel ik je wel adviseer) wat je met je leven moet doen.

Jennifer Lawrence is een van de beroemde Waterman

Jennifer Aniston werd geboren op 11 februari, daarom is ze een aquarium, en dit wordt weerspiegeld in haar sociale netwerken door zichzelf te tonen als een leuke, avontuurlijke en non-conformist.

Juni 2018 Waterman horoscoop

Juni 2018 verliefd: Op dit moment van het jaar denk je niet dat liefde je pad opnieuw zal kruisen. Misschien maakt je voorgevoel, degene die je soms voor een situatie heeft gewaarschuwd, een fout en hebben de sterren voor het einde van de maand een verrassing voor je voorbereid.

Juni 2018 op het werk: Met de stijging van de temperatuur kosten mensen meestal meer om op het werk te presteren en in veel gevallen daalt de activiteit. Zet je batterijen op, vooral vanaf half juni, want je baas zal je met een vergrootglas in de gaten houden.

Juni 2018 in de familie: Een persoon in uw familie zal nieuws ontvangen dat u zal treffen. Het zal niets ernstigs zijn, maar iets dat al uw plannen zal verstoren.

Juli 2018 Waterman horoscoop

Juli 2018 verliefd: Onthoud dat in een relatie de twee mensen hun deel moeten doen. Als je wilt dat ik meer aanhankelijk ben, vertel het hem; en als hij je vraagt ​​om meer naar hem te luisteren, doe het dan. Alleen als je weet wat de andere persoon beweert, kun je iets sterk, solide en duurzaams bouwen.

Juli 2018 op het werk: Hoe lang werk je al in het bedrijf? Hoe vaak heb je gemist? U bent een bijzonder verantwoordelijke persoon en daarom heeft u misschien erkenning nodig: een schouderklopje of een economische compensatie. Als u denkt dat dit het geval is, aarzel dan niet om naar het kantoor van uw baas te gaan en het te bespreken. Profiteer ervan dat vakanties dichtbij zijn en dat we allemaal in een betere stemming zijn en ga ervoor.

Juli 2018 in de familie: Je zou willen dat je alles had: een familieweek, een week als koppel, een week alleen … Misschien is dit jaar niet het beste, maar misschien kun je het doen als je je een beetje organiseert. Hoewel het geen week is, is een paar dagen misschien beter haalbaar.

Horoscoop 2018: welk aquarium zal van maand tot maand leven Augustus 2018 Waterman horoscoop

Augustus 2018 verliefd: Paarvakanties zijn een van de meest verwachte momenten van liefde, omdat je denkt dat alles geluk zal zijn, en het kan zo zijn, maar het is ook goed dat je weet dat in de zomer het aantal scheidingen toeneemt. Weet jij waarom? Koppels staan ​​tegenover elkaar en na een jaar van veel stress waarin ze nauwelijks tijd voor ze hebben gehad, staan ​​ze zonder te weten wat ze moeten vertellen. Moge het jou niet overkomen!

Augustus 2018 op het werk: Voordat u in de tweede helft van augustus op vakantie gaat, moet u al uw werk van tevoren verlaten. Een paar dagen van veel stress, druk en stress wachten op je, maar denk dat het slechts een paar dagen is en dan wacht een nieuwe periode van ontspanning en rust op je.

Augustus 2018 in de familie: Het idee om een ​​landelijk huis te huren is geweldig voor je ouders, je broers, je ooms … maar onthoud, hoeveel meer mensen, meer drama’s en meer discussies! Iedereen zal één ding willen eten, iedereen zal zijn hobby’s hebben, iedereen zal zijn gewoonten hebben en ze allemaal gemeen hebben kan een truc zijn.

Watermanhoroscoop van september 2018

September 2018 verliefd: Je hebt de liefde overleefd en niet alleen dat, maar je relatie is versterkt. Gefeliciteerd! Je bent op de goede weg en het is dat met respect en liefde alles beter met elkaar opschiet.

September 2018 op het werk: De terugkeer naar het werk kan een beetje ingewikkeld zijn na zoveel ontkoppeling. Druk niet op en begin klein.

September 2018 in de familie: Hoe lang ken je je vrienden al? Ze maken al deel uit van je gezin en daarom moet je bijna dezelfde aandacht besteden aan je ouders. Er zal een compi zijn die in september om hulp zal vragen.

Horoscoop 2018 Waterman oktober

Oktober 2018 verliefd: De maand oktober begint goed, maar eindigt niet zo goed als je had verwacht. Je had een geweldige run, zelfs je vrienden vertelden je, maar onzin zal je een paar dagen laten gaan zonder met je te praten. Discussies zijn nodig in het paar en in veel gevallen helpen ze meestal om het sterker te maken.

Oktober 2018 op het werk: Met de val zal je gezondheid lijden en zal je afwezigheid op het werk toenemen. Je hebt nog nooit je werkplek gemist, dus maak je geen zorgen: je baas is intelligent en weet dat het om overmacht gaat.

Oktober 2018 in de familie: Aankondiging in zicht!: Het gezin wordt groter en daarmee de vreugde. Gefeliciteerd!

Waterman Horoscoop november 2018

November 2018 verliefd: Deze maand zul je iets over je partner ontdekken dat je zal verrassen. Het is niet zo dat je je slecht voelt, je bent een supertolerante persoon, maar gewoon dat je onder de indruk zult zijn dat ik je niet eerder heb verteld. Praat met hem en draai hem niet om.

November 2018 op het werk: Het kan zijn dat er om redenen van omstandigheden in de maand november dagen zijn die uw schema veranderen en uw dagelijkse organisatie een beetje losmaken.

November 2018 in de familie: Geldkwesties zijn meestal degenen die de meeste problemen genereren. Een schuld uit het verleden zal je hele clan op oorlogsbasis brengen, waardoor een enigszins ongemakkelijke situatie ontstaat voor een paar dagen.

December 2018 Waterman horoscoop

December 2018 verliefd: Je eindigt het jaar vol liefde, en die speciale persoon die je leven in de vroege zomer kruiste, lijkt een kraakpand in je hart te zijn geworden.

December 2018 op het werk: Kerstdiners zijn een van de beste momenten om het gezicht en kruis te zien van die metgezellen die het punt nog niet hebben genomen.

December 2018 in het gezin: Ben je duidelijk met wie en hoe je de vakantie doorbrengt? Kerstmis is vaak een onderwerp van discussie. Gelukkig maakt je dialooggevoel Kerstmis eerste dag niet een typische nachtmerrie van een Amerikaanse bestseller.