Perfecte handen en nagels: hoe stiefouders te voorkomen en te elimineren

We vertellen je hoe je perfecte handen en nagels krijgt

Stiefouders, ook bekend als kuikens of vellen, zijn kleine laesies in het gebied rond de nagels. Het meest oppervlakkige deel van de huid wordt opgeheven en hoewel ze in eerste instantie niet zorgelijk zijn, moet u er voorzichtig mee zijn, omdat ze geïnfecteerd kunnen raken en erg pijnlijk blijken te zijn. Dat is waarom we u vertellen hoe je stiefvaders kunt voorkomen en elimineren te hebben Perfecte handen en nagels.

Oorzaken die stiefouders kunnen verlaten

Naast het feit dat de kuikens veel pijn kunnen doen, zorgen de stiefouders er esthetisch voor dat je handen onzorgvuldig lijken. Aan de andere kant is de huid van de stiefvader vastgehaakt in de sokken en andere weefsels – zoals zijde – die lelijke haken aan de stof achterlaten en een zeer onaangenaam gevoel in je vingers veroorzaken.

Om hun uiterlijk te voorkomen, is het daarom noodzakelijk om te weten wat hen veroorzaakt. Dit zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken:

+ Als je op je nagels bijt, is het zeer waarschijnlijk dat je huid hebt. Dit komt omdat je nagels verzwakt zijn door de trekken die je met je tanden maakt. Wanneer je op je nagels bijt, scheurt en druk je op de huid van de vingers, wat de kuikens veroorzaakt.

+ Droge huid van handen Het kan schilfers en huid rond de nagels veroorzaken. Wanneer de handen niet goed gehydrateerd zijn, verzwakt de huid, waardoor het uiterlijk van kuikens gunstiger wordt.

+ sommige zeer veeleisende taken voor de handen, zoals het bewerken van het land, hout of het continu in handen hebben van water, kunnen ook huidproblemen veroorzaken.

De schoonheid van nagels zonder stiefouders: hoe stiefvaders te voorkomen en te elimineren

Tips voor perfecte handen en nagels

Er zijn tijden dat stiefouders onvermijdelijk zijn, omdat onze dagelijkse activiteiten onze handen onderwerpen aan zware activiteiten. Om perfecte handen en nagels te hebben, moet daarom rekening worden gehouden met een reeks aanbevelingen.

+ Snijd de stiefvader voorzichtig

Het is aan te radensnijd de huid van stiefvader zo snel mogelijk De snee moet schoon zijn, zo dicht mogelijk bij de vinger, zonder aan de huid te trekken, omdat we ons bezeren en zelfs een verwonding kunnen veroorzaken, die erger zal zijn. Gebruik geen schaar: het zijn manicure. Met een grote schaar kun je de basis van de stiefvader niet naderen.

+ Bijt of scheur nooit in de huid

Bijt en scheur uw stiefvaders niet uit. Verre van ze te verwijderen, maakt u de grootste laesie en veroorzaakt u verwondingen die geïnfecteerd kunnen raken. Deze kunnen erg pijnlijk zijn en soms hebben ze een soort crème met medicijnen nodig om de infectie te beëindigen.

Perfecte handen en nagels met deze tips

+ Vergeet de handhydratatie niet

Hydrateer je handen met speciale nadruk op de nagels, de nagelriem en de omgeving. Er zijn zelfs crèmes die speciaal zijn ontworpen om op de nagels te worden aangebracht. Hoe meer gehydrateerd de huid, hoe moeilijker het voor u is om aan stiefouders te lijden. Daarom raden we aan om minstens twee keer per dag crème te nemen, bijvoorbeeld ’s ochtends en voor het slapengaan.

Je kunt wat olie op je nagels aanbrengen en rond de tijd dat je rust en helemaal geen handen nodig hebt. Beetje bij beetje zult u merken hoe de gezondheid en het uiterlijk van uw handen verbetert.

+ Bijt niet op uw nagels!

Als je op je nagels bijt, moet je stoppen. Het is een moeilijke gewoonte om het op te geven, maar probeer een slecht smakende nagellak aan te brengen, speciaal ontworpen voor deze gevallen. Ze kennen bliksem en je kunt ze vinden bij de apotheek. Een andere optie is om te dragen valse nagels Tot de jouwe groeit. Stop met het eten van je nagels is een kwestie van wil … en je kunt het!

+ Ontvang regelmatig een manicure

Als je het kunt betalen, zorg voor een manicure op de gebruikelijke manier helpt het om het uiterlijk van stiefouders te vermijden. Ook zal het zien van je mooie handen je aanmoedigen om meer voor ze te zorgen. Je kunt naar een esthetisch centrum gaan om het te doen, maar als je een goede hand hebt en investeert in kwaliteitsproducten, kun je leren het zelf te doen.

+ Trek handschoenen aan voor perfecte handen en nagels

toepassingen handschoenen schrobben en, als je andere agressieve activiteiten doet met de huid van je handen, probeer ze te beschermen met handschoenen die je werk niet belemmeren: katoen, siliconen, tuinman, latex …

Hoe stiefouders te verwijderen

Als de vorige beschermingsmaatregelen u niet hebben gediend en het uiterlijk van de huid onvermijdelijk is geweest, je moet leren ze te beheersen Voordat het te laat is.

Ze genezen meestal snel, zolang er rekening wordt gehouden met bepaalde normale hygiënenormen. Daarom is het gebruikelijk om overvloedig aan te bevelencrème eroverheen en wikkel het een nacht in om vocht te besparen. De volgende ochtend moet de verpakking worden verwijderd. Vergeet niet dat het niet handig is om het de hele dag te verlaten.

Wanneer de stiefvader echter problemen ondervindt, is het noodzakelijk om de volgende tips te volgen om deze te elimineren:

Hoe stiefouders te voorkomen en te elimineren

Reinig het gebied van de stiefvader met warm zeepwater. Je kunt elke soort lichaamsgel gebruiken die je thuis hebt, maar we raden je aan een neutrale te gebruiken om huidproblemen te voorkomen.

2 dan knip het stukje verhoogde huid bij met een geschikte schaar, dat wil zeggen kleine en met een specifieke nageltip. Voordat je begint, was je ze met water en zeep of desinfecteer je ze met katoen en droog je ze goed af. Probeer de snede zo dicht mogelijk bij de vinger te brengen, maar zonder te forceren. Er zijn mensen die er de voorkeur aan geven de vinger in heet water te brengen om de huid te verzachten.

3 Doe antibiotica crèmeover de zere stiefvader. Als er een wond is, zorg er dan voor dat je de crème op een nieuwe huid kunt aanbrengen of, integendeel, je eerst de wond moet genezen.

4 Als u waardeert dat het gebied rood, ontstoken of heet is, is er een infectie. Raadpleeg in dit geval uw arts. Het zal zeker een ander type behandeling aanbevelen waarmee u de infectie kunt beheersen, zodat deze niet verder gaat.

Houd rekening met de preventiemaatregelen en beetje bij beetje zul je al je stiefvaders laten verdwijnen. Als je meer wilt weten over het bereiken van perfecte handen en nagels, blijf dan op de hoogte van Diario Femenino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *