Voeten die pellen: hoe het te repareren

Oplossingen voor blote voeten

Een van de meest voorkomende voetproblemen is dat ze schillen. De huid ziet er ruw uit en valt, waardoor we geen mooie en gezonde voeten hebben. Er zijn veel redenen waarom de voeten zijn uitgekleed, hoewel de meest voorkomende overmatige blootstelling aan de zon is. We hebben een aantal ideeën om het probleem van op te lossen de voeten die pellen.

Hoe het probleem van een schilferende huid op te lossen

De meeste voetproblemen zijn te wijten aan gebrek aan zorg, maar de gepelde voeten kunnen hun oorzaak vinden in een slecht dieet, in blootstelling aan de zon zonder bescherming, in een schimmelinfectie, meer dan zweet op de voeten of zelfs in de gel die bij de dagelijkse douche wordt gebruikt. Als de voeten zijn uitgekleed, moeten we extreem zijn hydratatie zorg, maar er zijn meer manieren om dit probleem op te lossen.

Een van de beste manieren om te voorkomen dat ze gaan pellen en er mooi en gezond uit kunnen zien, is om voor het voedsel te zorgen door extra vitamine A, C en E te geven. Een citroensap met honing op een lege maag verbetert ook zichtbaar de uiterlijk van de huid en we kunnen niet vergeten om minstens twee liter water per dag in te nemen om de huid buiten en binnen gehydrateerd te houden.

Voor een snellere verbetering van het uiterlijk van de gepelde voeten kunnen we kiezen voor een bad van voet water met zout waaraan we een scheutje olijfolie. We kunnen ook een eenvoudig zelfgemaakt yoghurtmasker met honing maken dat we op de voet aanbrengen en een paar minuten laten staan. Als we ook proberen onze voeten droog te houden, vrij van vocht en zweet, zal de huid die pelt gemakkelijk verdwijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *