Maagkrampen: oorzaken van hun uiterlijk

Maagkrampen: oorzaken van hun uiterlijk

de krampen ze vertegenwoordigen een symptoom dat ons belet om te bestaan ​​uit een spijsvertering abnormaliteit dat komt tot uiting in de vorm van pijn. Deze ongemakken kunnen worden veroorzaakt door meerdere oorzaken, variërend van colitis, een bacteriële infectie, een abnormale ophoping van gassen in het darmkanaal, het prikkelbare darm syndroom, gevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen, een parasitaire infectie, medicijnmisbruik of gewoon het feit van het hebben slechte eetgewoonten. De oorzaak zal de mate van pijn bepalen die wordt gegenereerd in het buikgebied en dus de intensiteit van de krampen Laat ons een dergelijke anomalie weten.

Frequente oorzaken van krampen

de darm Het kan de oorzaak zijn van een groot aantal symptomen die verband houden met afwijkingen van het spijsverteringsstelsel. de krampen ze kunnen gepaard gaan met maagproblemen zoals diarree of constipatie, gevallen waarin de oorsprong van de pijn meestal wordt geïdentificeerd met het darmkanaal. De intense pijn die pathologieën zoals die beschreven kunnen veroorzaken, worden vaak beschreven als krampen, dus kan worden aangenomen dat ze een koliekkarakter hebben.

de krampen Ze verschijnen meestal in de buikstreek en altijd met een intermitterend uiterlijk, dat wil zeggen, ze komen voor in golven of intervallen waarin er afwisselend periodes zijn die weinig irritant of afwezig zijn van pijn met andere stadia waarin de ziekte zeer acuut kan worden . Bij deze gelegenheden dwingt de anomalie de patiënt om snel naar de badkamer te gaan om een ​​verklaring af te leggen die bovendien meestal een diarree-karakter heeft.

De krampen kunnen zich ook voordoen in die maagproblemen die een gevoel van veroorzaken zwelling in de buik of in een dringende behoefte om de geaccumuleerde gassen in de darm te verdrijven. Uiteindelijk kunnen deze symptomen ook dienen als een indicatie om ons te waarschuwen voor de ziekte van ernstiger aard, zoals die waarbij bloed aanwezig kan zijn in de ontlasting of enig ander signaal dat door zowel de arts als De patiënt zelf. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *