Droom over de dood van een kind: wees niet bang voor je dromen

Wat betekent het om te dromen over de dood van je kind

Binnen vreselijke dromen of nachtmerries zijn er ook graden en sommigen van hen willen ze zich niet eens voorstellen. Het is het geval van droom van de dood van een zoon, een droom die je de hele dag door zorgen en angst zal bezorgen. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent Droom over de dood van een zoon.

De angst om te dromen over de dood van een kind

Het is zonder twijfel het ergste dat je in het leven kan overkomen, dat je kind sterft. Het moet echter heel duidelijk worden gemaakt dat het geen voorgevoelige droom en dat er in de zin van deze droom geen risico of gevaar is voor het leven van uw kind. Deze vreselijke droom spreekt in werkelijkheid niet over je zoon, maar over jezelf.

Tenzij u een overbezorgde moeder bent of uw kind daadwerkelijk een ziekte heeft, heeft deze nachtmerrie waarin uw kind sterft niets te maken met zijn lichamelijke integriteit. Het kan hoogstens een weerspiegeling zijn van je angsten, maar die angsten moeten ook worden geanalyseerd om niet uit te lokken onnodige alarmen in je leven en in het leven van je zoon.

Over het algemeen zijn dromen met de dood dromen van terreur, meer nog als het een zoon is. Maar wees niet bang, want de dood wordt ook geïnterpreteerd in de vorm van herboren of renovatie Uw kind kan de adolescentie bereiken en u maakt zich zorgen over het verlies van dat kind dat onvermijdelijk een grote transformatie zal ondergaan in de komende maanden.

Natuurlijk hoef je niet te kijken verborgen verlangens Er gebeurt iets met uw kind, dus voel u niet schuldig aan deze droom met de dood van uw kind, omdat u uw dromen niet kiest en ze ook geen uiting zijn van wat u wilt. Word wakker, schud de angst en maak je klaar om dat kind te ondersteunen dat vroeg of laat een andere persoon wordt.

Als je altijd mooie en mooie dromen wilt hebben, mis dan niet de video die we hieronder laten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *