Dromen over mijn eigen dood: een voorgevoel?

Wat betekent het om te dromen van mijn eigen dood

Niemand houdt ervan dromen over de dood te hebben. Hoewel ze soms echte nachtmerries zijn, hebben ze meestal niet zo’n negatieve interpretatie als het lijkt. Droom van je eigen dood Het is een van die vreselijke dromen die je wakker maakt uit angst dat het een voorgevoel is, maar niets dergelijks. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent om over mijn eigen dood te dromen.

Waarom ik droom van mijn eigen dood

Zeker meer dan eens heb je gedroomd van een begrafenis, met de dood van een familielid of een heel dierbaar persoon en ben je wakker geworden in angst en bang dat de droom uitkomt. Je hebt al geverifieerd dat het geen a is voorgevoelige droom, noch is dat waarin je droomt van je eigen dood. Integendeel, de betekenis van deze droom heeft zeer goede voortekenen.

+ Dromen dat je sterft of je familieleden zien die je eigen begrafenis bijwonen, kunnen je zorgen baren, maar de symboliek van de dood in dromen is volledig positief. De dood wordt geïnterpreteerd als een verplichte stap naar een ander leven. Om herboren te worden, zoals de Phoenix, moet je eerst sterven, dus het is een overgang en geen definitieve toestand.

+ Deze droom waarin je je eigen dood bijwoont, doet zich voor om je uit te nodigen om een belangrijke beslissing. Als je deze droom hebt, is dat omdat je niet gelukkig bent met je huidige leven, dus het is noodzakelijk om een ​​nieuw leven te beginnen, of een nieuwe fase als je het te radicaal vindt om alles wat bekend is te vernietigen en iets volledig nieuws en onbekend te verwelkomen.

+ Het is normaal dat de droom u enige zorgen baart. Niet alleen omdat de dood deel uitmaakt van onze diepste angsten, maar omdat je intuïtief bent wat je droom je wil vertellen over het starten van een nieuw leven. En het onbekende maakt ons bang, het nieuwe maakt ons bang, maar er gaat niets boven het durven de comfortzone te verlaten om alles te controleren waartoe je in staat bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *