Dromen van pauwen: vertrouwen in jezelf

Wat betekent het om over pauwen te dromen

Wanneer dieren in je dromen verschijnen, geven ze je waardevolle informatie over je persoonlijkheid. Het is het geval van droom over pauwen, een droom die spreekt van vertrouwen in zichzelf, van schoonheid en vaardigheden, maar ook van ijdelheid. Ontdek in ons droomwoordenboek alle betekenissen van dromen over pauwen.

De schoonheid van dromen van een pauw

Het is niet ongewoon om over dieren te dromen en dit zijn zeer interessante dromen waaruit je veel informatie over je persoonlijkheid kunt halen. Door te dromen over pauwen vertelt je onderbewustzijn je dat je een persoon bent met veel zelfvertrouwen, dat je in jezelf gelooft, dat je jezelf leuk vindt en dat je je bewust bent van je mogelijkheden.

In deze zin is het een zeer positieve droom omdat het een weerspiegelt goed gevoel van eigenwaarde. Maar je moet ook voorzichtig zijn, omdat de grens tussen jezelf leuk vinden en een narcistisch persoon zijn misschien niet erg duidelijk is. De droom met pauwen komt zodat je je afvraagt ​​of je een ijdele persoon bent, betaald voor zichzelf of met een bepaald superioriteitscomplex.

Alle interpretaties van deze droom met pauwen leiden ons naar het belang van de uiterlijke schoonheid in je leven Als je groot belang hecht aan uiterlijkheden, als je houdt van de vertoon van je deugden of als je handelt met een bepaalde arrogantie, net zoals de pauw doet wanneer hij zijn veren met prachtige kleuren uitbreidt.

Vergeet nooit dat schoonheid vergankelijk is, dat zelfs de pauw eenmaal per jaar zijn veren verliest en dat je op dat moment blijft zonder kunstgrepen waarmee te verblinden. In die zin kan de droom een ​​wake-up call voor je zijn om een ​​moment in introspectie door te brengen om al die kwaliteiten te ontdekken die je ook van binnen hebt. Wed niet alles op optredens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *