Om te dromen dat je plasst: heb je alles onder controle?

Droom over plassen of plassen

Hoewel het op het eerste gezicht niet een van de meest angstaanjagende dromen lijkt, vooral als we het vergelijken met die dromen waarin we worden vervolgd of waarin we een ongeluk krijgen, dromen dat je plassen een zeer onaangename ervaring kan zijn en je met Een grote zorg voor de rest van de dag. Wil je de betekenis van weten om te dromen dat je plassen?

De symboliek van urine in dromen

wanneer de urine verschijnt in je droom en vertelt je over je meest verborgen angsten, alles wat je zorgen baart en je niet kunt herkennen. Maar dat je het niet kunt herkennen, betekent niet dat je onderbewustzijn niet besluit je van tijd tot tijd te herinneren. Zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfrespect worden weerspiegeld in deze dromen die gemakkelijk een echte nachtmerrie kunnen worden.

Je herinnert je vast hoe ze je in je jeugd hebben aangespoord je te beheersen wil plassen, aan het einde van de les moeten wachten om naar het toilet te gaan of hoe erg je het had tijdens die lange autoritten met je gezin. We hebben ons altijd genoodzaakt gevoeld te volharden zonder enige tijd te plassen als de beste manier om dat te doen zelfbeheersing

Daarom heeft de droom een ​​duidelijke betekenis van je gebrek aan zelfvertrouwen. Je bent niet in staat om de verantwoordelijkheden onder ogen te zien en je hebt het gevoel dat je in je doelen zult falen.

Plas in dromen

Maar terwijl je droomt dat je plassen je twijfels over het vitale moment dat je doormaakt weerspiegelt, kun je het altijd als een impuls beschouwen om je houding en richting in het leven te veranderen, je angst te verliezen en jezelf te gooien voor alles wat je verdient zonder maak je zorgen over wat anderen van je denken.

Omdat in dit soort dromen het gevoel van schaamte en de druk van het gevoel dat te allen tijde door anderen wordt beoordeeld, zeer aanwezig is. Als je bijvoorbeeld droomt dat je in het openbaar plassen, is dit een duidelijk teken dat er iets mis is in je privacy en voel je je niet gerespecteerde voor degenen om je heen.

Niet alles is negatief in dromen met urine. Afhankelijk van de context en het gevoel dat de droom je verlaat, kan plassen een bevrijdende betekenis negatieve emoties elimineren en giftige mensen uit je leven verdrijven. En hoewel het niet het meest aangename beeld is, wordt het geïnterpreteerd als een goede gezondheidsagurium als je droomt dat je je urine drinkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *