Cirkel, driehoek en de betekenis van geometrische tatoeages

De betekenis van geometrische tatoeagesWat geometrische tatoeages betekenen. Pinterest

er twee soorten geometrische tatoeages, degenen die vertegenwoordigen een enkel cijfer en degenen die verschillende dingen combineren, vooral andere dingen dieren. Deze tattoo-trend minimalistische Het is erg in de mode bij de jongsten. Wil je weten wat geometrische tatoeages betekenen?

Tatoeages met geometrische vormen, wat betekenen ze?

Cuadrado. Vier gelijke zijden, dus het geeft een gevoel van stevigheid en stabiliteit. Dragen betekent dat je op zoek bent naar een leven dat je wilt vestigen, je wilt wortel schieten en laat je avonturen achter. U kunt ook uw tonen verplichting Met een oorzaak of een persoon.

cirkel. De cirkels zijn synoniem met perfectie en balans. Vaak dienen ze om andere symbolen te “omlijsten”, zoals bij sommige boomtattoos, die heel speciaal zijn.

driehoek. Het is een van de modetattoos. Zij vertegenwoordigen de dualiteit van mannelijk en vrouwelijk volgens zijn positie en heeft ook een religieuze betekenis onder vele anderen.

ruit. Een ruit heeft alleen de betekenis in tegenstelling tot de foto, vertegenwoordigt het onstabiele, het ongetemde. Een tatoeage met deze kenmerken kan veel vertellen over je persoonlijkheid.

gecombineerde. Je hebt vast gezien dat veel mensen een hebben getatoeëerd Split driehoek in het midden met een cirkel in het midden. Dit symbool komt uit de saga van Harry Potter en verwijst naar de drie overblijfselen die onsterfelijkheid verlenen.

veelvlakkige. Veel minder gezien zijn de tatoeages van veelvlakken, dat wil zeggen die geometrische figuren die zijn getekend in drie dimensies, zoals toen je een emmer op school schilderde verbinden van de hoekpunten van twee overlappende vierkanten met een stippellijn.

silhouetten. De combinatie van verschillende geometrische figuren Het kan leiden tot vormen van dieren, mensen en andere objecten. Deze trend komt van de artistieke trend die in de twintigste eeuw zegevierde, de kubismewat ongeveer was de realiteit afbreken door eenvoudige cijfers. Je klinkt vast als schilderijen De missers van Avignonvan Picasso.

Normaal gesproken zijn deze tatoeages meestal lineair en zwart, dat wil zeggen dat ze zonder opvulling worden weergegeven. Vandaar dat ze opvallen door hun uitgesproken minimalistische karakter. In ieder geval kun je ze geven de afwerking die je het leukst vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *