Liefdesbrief aan je vriendin; er is geen excuus, we schrijven het voor u

Liefdesbrief aan je vriendin

Dus die paar relatie Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen, het te voeden en het vuur te stoken, de routine niet te laten rusten temidden van liefde en niet aan te nemen dat je partner weet hoeveel hij van haar houdt.

Mannen zijn vaak minder geneigd om hun gevoelens te uiten, en hoewel we het weten, willen we dat ze van tijd tot tijd een inspanning leveren om ons eraan te herinneren wat speciaal Dat we voor hen zijn.

Opgelet jongens, want in Diario Femenino hebben we voor u het liefdesbrief die elke bruid graag zou willen lezen en die wij tot uw beschikking stellen voor dat moment waarop u uw meisje wilt verrassen met een aanval van romantiek.

Raak geïnspireerd om een ​​liefdesbrief aan je vriendin te schrijven

Leuke liefdesbrief aan mijn vriendin

Hallo schat

Ik heb eindelijk durven deze regels te schrijven die je al heel lang verdient. Vergeef mijn vertraging en mijn excuses bij voorbaat omdat ik het misschien niet weet hoe ik alle liefde die ik voor je voel kan uitdrukken. Maar ik hoop dat je tussen de regels door kunt lezen hoe belangrijk je bent in het leven en hoe graag ik de kracht van deze relatie wil behouden; altijd.

Op het moment dat je verscheen, vulde je mijn leven met vreugde, illusie en glimlachen. Maar bovenal vulde je het met een toekomst. Omdat hij wanneer aan je dacht Ik begon mijn dagen te organiseren, mijn vandaag en ook mijn morgen, omdat het aan je dacht toen ik de energie vond die ik nodig had om nieuwe projecten, nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Hij dacht ook aan jou toen ik leerde genereus te zijn, tijd, ruimte en gevoelens te delen; Ik dacht aan jou toen ik mijn angst om lief te hebben en bemind te worden overwon en toen ik begreep dat liefde niet mogelijk is zonder respect, maar ook zonder gelach. En het dacht aan jou toen ik me eindelijk deel van deze wereld voelde.

Ik zou je zoveel dingen willen vertellen, ik zou ze je graag willen schrijven zodat je mijn gevoelens voor altijd kunt behouden, maar ik begrijp niet de juiste woorden die de intensiteit. Ja, ik kan je verzekeren dat ik vandaag voor je wakker word, ik lach voor je, ik streef naar je, ik word opgewonden voor je en dat ik echt leef en sterf voor je.

Voor jou, liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *