Hoofdpijn bij hoesten: oorzaken en oplossingen

Hoofdpijn bij hoesten

Soms kunnen we sommige vrouwen horen klagen over hoofdpijn die zich manifesteert wanneer hoesten. Deze situatie is meestal het gevolg van een eerder probleem, hetzij omdat de hoest extreem droog is of omdat deze enkele weken heeft gesleept. De fysieke verklaring is eenvoudig, omdat deze lichaamsreactie een voortdurende druk op bepaalde delen van het lichaam genereert – zoals de nek, hoofd en borst – die enige gevoeligheid voor het lichaam vertonen. hoofdpijn ontwikkeling Als dit scenario zich voordoet, is het noodzakelijk om de behandelend arts te raadplegen om de mogelijke negatieve gevolgen voor ons lichaam te minimaliseren.

Oorzaken van hoofdpijn bij hoesten

+ Er zijn veel factoren die een a kunnen beïnvloeden hoofdpijn bij het hoesten Onder hen vinden we de snuif Aangezien vrouwelijke rokers de neiging hebben te lijden aan chronische bronchitis, allergische reacties op elementen zoals rook, pollen, chemische dampen of stof, plotselinge veranderingen in de meteorologie en astma. De ontstekingen in het strottenhoofd of in de keelholte kunnen hoest en bijgevolg sterke migraine veroorzaken, evenals tijdens het lijden van een pathologie zoals sinusitis, omdat een van de symptomen ervan gericht is op het creëren van een zekere mate van schedeldruk.

+ Zodra de oorzaak is vastgesteld, moeten we voorzichtig zijn, omdat we verschillende alternatieven hebben om de gevolgen voor de hoest te verzachten. Eerst een bezoek aan de doctor zodat het een adequate en precieze diagnose maakt van de afwijking die de hoestaanvallen heeft geactiveerd. Zodra de specifieke medicijnen zijn voorgeschreven om dit probleem te verlichten, kunnen we de behandeling aanvullen door het gebruik van huismiddeltjes.

+ de huismiddeltjes Ze moeten gericht zijn op het verminderen van hoest, omdat dit de directe oorzaak is die hoofdpijn veroorzaakt. Hiervoor kunnen we elementen gebruiken zoals druivensap, citroen, honing, zout water gorgeldrank, ui, munt of zelfs witte peper. Zodra deze lichaamsreactie is verlicht, zullen de hoofdpijn geleidelijk met minder frequentie optreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *