Horoscoop 2018: What Pisces zal maand na maand leven

  Horoscoop 2018: What Pisces zal maand na maand leven

de horoscoop 2018 Het zal voor Vissen zijn als een achtbaanrit: het zal binnenkort beginnen, maar halverwege het jaar zul je goed nieuws ontvangen dat je zal leiden naar een van je meest heerlijke momenten van het jaar, hoewel je dingen een beetje kunt afmaken. Wil je weten wat nog meer over deVissen horoscoop 2018? 

Vissen Januari Horoscoop 2018

Verliefd op januari 2018: Hij zou niet bestaan ​​in je vocabulaire. Dat het niet goed is gegaan met die persoon die je eind 2017 hebt ontmoet en je begint met single 2018, er gebeurt niets! Het is nutteloos om te treuren, het belangrijkste is hoe je je vanbinnen voelt.

Januari 2018 op het werk:Je klaagt erg en, althans in de werkomgeving, heb je altijd een enigszins negatieve houding. Werken toont dingen. Verander je houding en vermijd later deze maand een bezoek aan het kantoor van je baas.

Januari 2018 in de familie: Je hebt een zwak punt: je bent te oprecht, een eigenschap die veel waarde hecht, maar dat er in familiebijeenkomsten mensen kunnen zijn die binnenvallen.

Vissen Horoscoop februari 2018

Verliefd op februari 2018: Je hebt Valentijnsdag altijd als een paar gevierd, maar dit jaar zal het anders zijn. Ontdek dat je die dag veel plannen kunt maken, zelfs als je niet verliefd bent.

Februari 2018 op het werk: U traint voortdurend en dat wordt zeer gewaardeerd in uw sector en in uw bedrijf. Snijd jezelf niet wanneer je met een verantwoordelijke spreekt en probeer dit nieuwe kwartaal een cursus verder te doen.

Februari 2018 in de familie: U kunt niet scheiden van uw dierbaren, in feite ontstaan ​​er altijd voorstellen voor uw gezinsreizen. Waarom ben jij niet degene die in februari een idee lanceert om een ​​emblematische plaats in de buurt van jouw stad te bezoeken?

Horoscoop 2018: What Pisces zal maand na maand leven Vissen Horoscoop maart 2018

Maart 2018 verliefd: Net zoals je heel gelukkig en extravert bent, ben je ook heel koppig en … je hebt voorgesteld om die jongen terug te winnen die je aangeraakt heeft en, hoewel iedereen je adviseert om je poging op te geven, ga je door en wil je hierin Geef liefde een nieuwe kans.

Maart 2018 op het werk: Werk delen met een van je beste vrienden kan heel leuk zijn, maar wanneer die collega je baas kan worden, kan je vriendschap worden beïnvloed. Bedenk of die vrije ruimte die de komende weken in uw bedrijf blijft, perfect kan zijn voor uw vriend en hoe dit uw samenwerking kan beïnvloeden.

Maart 2018 in het gezin: Kinderen geven veel plezier, maar ze kunnen ook aanleiding zijn voor discussie met je partner, met je ouders of met je schoonouders. En we vertellen je omdat dit in maart wordt gekenmerkt door botsingen met de hele wereld waarom kinderen eten, waarom kinderen zeggen, waarom ze willen voor hun verjaardag …

Vissen Horoscoop april 2018

Verliefd op april 2018: De Vissenvrouw zoekt echte liefde en wanneer ze voelt dat de persoon met wie ze is niet veel interesse toont, gaat ze weg. En dat is wat je zult doen na een paar nachten met die man te hebben doorgebracht die je dankzij een vriend zult ontmoeten.

April 2018 op het werk: Wat er ook gebeurt, als een goede vis je bent, weet je hoe je de mensen om je heen kunt ondersteunen en misschien is dat de hoogste kwaliteit die je compis waarde heeft, vooral die persoon die aan je zijde zit en die deze maand niet zal passeren voor Je beste vitale moment.

April 2018 in de familie: Familiebijeenkomsten zijn altijd momenten geweest waarop je ten volle hebt genoten, maar in april moet je niets organiseren, noch het leven van het feest zijn. Maak je geen zorgen en geef jezelf tijd.

Vissen Horoscoop mei 2018

Mei 2018 verliefd: Je ontdekt dat er misschien meer voordelen dan nadelen zijn als je zonder partner bent: je gaat naar buiten zonder dat iemand je iets vertelt, je hebt de hele tijd voor je, je hoeft geen uitleg te geven … Geniet van dit moment!

Mei 2018 op het werk: Je weet hoe je moet omgaan zonder angst voor een situatie en je wint het, dus word niet klein wanneer je een nieuwe uitdaging in de cursus wordt aangeboden tijdens de eerste dagen van mei. Het wordt een fantastische kans om jezelf te bewijzen!

Mei 2018 in de familie: Pauzes zijn altijd moeilijk en, hoewel ze vooral de persoon beïnvloeden die de beslissing neemt om het uit te voeren of die het slechte nieuws moet ontvangen, heeft het ook gevolgen voor de rest van het gezin. Die scheiding die aan het einde van de maand wordt aangekondigd, zal een kruik koud water zijn voor alle leden van je clan!

 

Troop Beverly Hills rapporteert voor dienst …

Een gedeeld bericht van Lily Collins (@lilyjcollins) op 26 augustus 2017 om 8:57 uur PDT

Lily Collins geniet van het leven op je best en haar stelregel in het leven in gelukkig zijn.

Vissen Horoscoop juni 2018

Juni 2018 verliefd: Na zo’n lange tijd zonder een afspraak te hebben, voel je je raar bij het voorstel van ‘blind date’ dat zal opkomen om St. John’s Day te vieren. Als je niets leuk vindt, ga dan niet, maar denk ook dat het een uitstekende gelegenheid kan zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en … Cupido doet de rest!

Juni 2018 op het werk: Wie ging je vertellen dat deze medewerker zo schattig was? Zo is het altijd geweest, maar misschien nu met de lente, heeft uw hart een revolutie teweeggebracht en bent u begonnen het op te merken.

Juni 2018 in de familie: Je zult een sterke discussie met je zus hebben, en wanneer je verschillende meningen hebt over een onderwerp, is het nutteloos om elkaar te proberen te overtuigen omdat je niet van gedachten verandert. Het is normaal! Jullie zijn allebei erg koppig, maar diep van binnen houden jullie veel van elkaar.

Vissen Horoscoop juli 2018

Juli 2018 verliefd: Het lijkt erop dat je daar een geheime liefde hebt en dat je het zonder het te weten. Wie zal die mysterieuze persoon zijn die je WhatsApp en berichten naar je e-mail stuurt? Rustig, dat je het de komende weken zult ontdekken.

Juli 2018 op het werk: In uw bedrijf willen ze proberen u meer te integreren, dus zullen ze u voorstellen om groepsdynamiek te maken waarmee u een iets meer persoonlijke relatie met collega’s kunt aangaan. In het midden van de zomer heb je er bijna geen zin in, maar je zult ja zeggen. U wilt niet opvallen voor de rest!

Juli 2018 in de familie: Uw huisdier is voor u een familielid, dus als u op vakantie gaat, moet u een plaats reserveren waar ze dieren accepteren.

Horoscoop 2018: What Pisces zal maand tot maand 2 leven Vissen Horoscoop augustus 2018

Augustus 2018 verliefd: Vissenmeisjes hebben de neiging om te schitteren voor hun tederheid en vriendelijkheid waar ze ook zijn, hun energieniveau en kosmische kracht is altijd op zijn best! Vraag je je nog steeds af waarom deze feestdagen harten tussen hen en hen breken?

Augustus 2018 op het werk: Je persoonlijkheid wordt niet weerspiegeld in je acties. Probeer uit te voeren wat je denkt en versterk je ideeën. Die houding zal je ertoe brengen geweldige dingen te bereiken, niet alleen op de werkplek.

Augustus 2018 in de familie: Je weet dat je kast een grondige reiniging nodig heeft, anders moet je je huis verlaten (heh, heh, heh). Profiteer van deze maand dat je wat vrije dagen hebt om weg te gooien wat je niet meer draagt.

Vissen September Horoscoop 2018

September 2018 verliefd: Rond de derde week van september zul je een persoon uit je verleden ontmoeten die je veel pijn heeft gedaan en die zich niet zo goed met je gedroeg. Dit was vele jaren geleden, maar de pijn blijft nog steeds in je hart en het zal moeilijk voor je zijn om met hem te praten.

September 2018 op het werk: Zelfs als je het gevoel hebt dat je een slechte loop doormaakt en dat de terugkeer naar de routine na de vakantie niet is wat je had verwacht, zal Venus beïnvloeden zodat dat alles verandert. Het lijkt niet zo, maar de tijd heelt alles.

September 2018 in de familie: Wees zeer attent op de maankalender, omdat de invloed van de volle maan een trucje kan zijn voor gezondheidsproblemen en ervoor kan zorgen dat je een paar dagen verbonden bent met de wereld in het algemeen.

Vissen Horoscoop oktober 2018

Oktober 2018 verliefd: De maand oktober wordt de maand van de liefde voor vissen. Als je een partner hebt, is deze gedetailleerder en romantischer dan ooit. Als je hart daarentegen vrij is, gefeliciteerd!: Er zal een persoon verschijnen die je wereld op zijn kop zet.

Oktober 2018 op het werk: Met de komst van het laatste kwartaal van het jaar zullen de zenuwen om de doelstellingen te bereiken de sfeer op kantoor niet het meest bevorderlijk maken voor feesten en knoeien. Stil, het zal maar een paar weken duren!

Oktober 2018 in de familie: Als je denkt de mensen om je heen te kennen, is er iets dat je doet beseffen dat je ongelijk had. Pas op voor de verhuizing waardoor je de tweede week van oktober dicht bij je in de buurt komt.

Vissen Horoscoop november 2018

November 2018 verliefd: Wat anderen over die persoon zeggen, zou geen invloed op je moeten hebben om een ​​relatie met hem te beginnen, vooral als die opmerkingen afkomstig zijn van mensen die niet oprecht zijn en die alleen maar schade willen berokkenen.

November 2018 op het werk: De uitgaven voor thuis vermenigvuldigen zich met duizend en de laatste tijd zie je grote moeilijkheden om het einde van de maand te bereiken. Probeer de mogelijkheid te zien om overuren te nemen op het werk, op zoek naar een aanvulling en bekijk ook uw uitgaven een beetje om te proberen iets anders te besparen.

November 2018 in de familie: De familie is voor goede tijden, maar ook om hun dierbaren in moeilijkheden te ondersteunen. Praat met je vader of je moeder en vertel hen wat je leeft. Ze zullen het perfect begrijpen!

Vissen Horoscoop december 2018

December 2018 verliefd: En het jaar eindigt en je hart is nog steeds kalm en worstelt tussen vrijgezel zijn en iemand vinden. En is dat de biologische klok begint te ontwaken en je overweegt om kinderen met iemand of alleen te hebben.

December 2018 op het werk: Een misverstand tijdens het diner of een kerstdrankje met een partner zal je die dag doen uitkijken naar een nachtmerrie. Als het waar is, heb je het recht om boos te worden, maar als dat niet zo is? Als de woede voorbij is, probeer het dan op te ruimen.

December 2018 in het gezin: Haal je agenda eruit als je geen van de evenementen wilt vergeten die je hebt gepland voor deze drukke en feestelijke maand met het gezin. Dat, of je krijgt ruzie van iemand als je iets mist.