Betekenis van het tatoeëren van schoppenaas

Betekenis van het tatoeëren van schoppenaasDe betekenis van het tatoeëren van de schoppenaas. Instagram

de schoppenaas Het is altijd een goede brief geweest, en zeker als je er niet zo dol op bent, weet je het. De schoppenaas is een tatoeage met veel symboliek die zowel mannen als vrouwen dient. De betekenis van het tatoeëren van de schoppenaas en het verhaal achter deze brief kan velen verrassen. Als je erover denkt om deze tatoeage te krijgen, ben je geïnteresseerd om eerst te weten hoe het meestal wordt geïnterpreteerd.

Wat betekent tatoeëren schoppenaas?

De schoppenaas is algemeen bekend als de meest waardevolle brief, hoewel het in sommige kaartspellen de minste waarde heeft. We moeten teruggaan naar de zeventiende eeuw, waar kaartspellen populair waren en velen op deze kaart een symbool van geluk en geluk zagen, een betekenis die tot op de dag van vandaag is gekomen.

Tegenwoordig kan de tatoeage van de schoppenaas een grote verscheidenheid aan dingen betekenen, maar zoals altijd zal het afhangen van je leven en je persoonlijke ervaringen dat je er een betekenis aan geeft. Hoewel als je alle betekenissen kent, je misschien wordt aangemoedigd om een ​​schoppenaas te ontwerpen om je volgende tatoeage te zijn.

Dit is hoe tatoeages worden geïnterpreteerd met de schoppenaas

Daarom kan de schoppenaas in een tatoeage naast verschillende ontwerpen verschillende betekenissen hebben. De schoppenaas kan positieve maar ook negatieve attributen vertegenwoordigen. Vergeet niet dat het zoals altijd zal vertegenwoordigen wat het belangrijkst voor u is. Enkele meer algemene betekenissen in dit symbool zijn: veel geluk Welvaart, spel, macht, dood, geluk, kansen, vasthoudendheid, durf in het leven en rijkdom.

Zoals je kunt zien, zijn er veel betekenissen die je deze prachtige tatoeage kunt geven, zowel goed als slecht. De schoppenaas is al vele jaren een symbool van geluk, maar rijkdom, macht en dood kunnen er ook aan worden toegeschreven.

Ben je niet overtuigd door het idee om een ​​tatoeage te krijgen met de schoppenaas? Op zoek naar andere tattoo-ideeën om je te inspireren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *