Dromenvanger als tatoeage, wat betekent het?

de dromenvanger Ze zijn een van de meest terugkerende symbolen in de wereld van tatoeage, en hun betekenis en wat ze vertegenwoordigen kan dienen als bescherming tegen alle kwaad. Als je meer wilt weten over dit soort tatoeages en waar je het kunt doen om het er geweldig uit te laten zien, lees dan verder.

Dromenvangers als een tatoeage en de betekenis ervan

+ Hoe zijn ze? het is een hoepel bekleed met leer, die de eeuwigheid voorstelt, en met een reeks gekruiste draden erin als een spinnenweb Om de negativiteit te vangen. Van de hoepel hangen ze meestal verschillende ornamenten van leerstroken, vooral veren en gekleurde kralen.

dromenvanger

+ Waar komen ze vandaan? de meest voorkomende legende onder indianen zegt dat een spinnenvrouw genaamd Asibikaashi was toegewijd aan de zorg voor jonge kinderen door een spinnenweb te weven dat hen beschermde tegen alle kwaad. Toen zijn volk echter opgroeide en zich verspreidde over verschillende delen van Noord-Amerika, viel dat werk op grootmoeders en moeders die de makers waren van de dromenvanger.

dromenvanger

+ Wat vertegenwoordigen ze? Zoals we al zeiden, zijn dromenvangers objecten die door sommige Indiaanse stammen worden gebruikt. Ze werden gebruikt als bescherming tegen boze geesten (zoals ankers, een Anubis of een pijl) om goede ideeën te houden en nachtmerries te voorkomen. Ze hingen in de buurt van het bed, vooral de kinderen, om te voorkomen dat ze slechte dromen hadden.

dromenvanger

+ Waar kun je tatoeëren?: Het hangt af van de grootte, maar door zijn vorm zijn de plaatsen die het meest geschikt zijn die met een verticale ruimte. De benen, vooral de dijen, zijn een van de favoriete plaatsen voor meisjes om het te doen. U kunt ook kiezen voor de ribben, waar het u naartoe brengt Miley Cyrus. De jongens geven meestal de voorkeur aan de uitwendig deel van de armen en soms ook de terug. De vormen van deze lichaamsdelen zijn geschikt om te spelen met de volumes van de tatoeages. In ieder geval zijn er ook mensen die ze in de kleinere maat op de nek of pols tatoeëren.

En jij, durf jij jezelf een te maken dromenvanger zoals tattoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *