Hoe te weten of mijn partner niet meer van me houdt: 8 duidelijkere tekenen

Tekenen om te zien of je partner nog van je houdt

Het zou verplicht moeten zijn dat wanneer de liefde eindigt, ook de relatie eindigt, maar dit gebeurt niet altijd. Voordat de relatie wordt beëindigd, is er een periode van twijfels, conflicten en onzekerheden die een einde kunnen maken aan uw emotionele balans. Waarom erkennen we niet dat liefde voorbij is? Wacht niet tot ik het je vertel en het ontdek meer voor de hand liggende tekenen dat je partner niet meer van je houdt. Laten we realistisch zijn.

8 duidelijke tekenen dat je partner niet meer van je houdt

Het is waar dat er een periode is waarin zelfs je partner weet niet dat hij niet meer van je houdt, maar zodra hij het ontdekt, zou hij het je moeten vertellen. Die oprechtheid komt meestal niet voor en je moet de duidelijke tekenen van gebrek aan liefde in je partner analyseren.

1 Interesse in jou

Uw partner is niet langer geïnteresseerd in u, hij vraagt ​​u niet hoe uw dag verliep of hoe gaat het met u. En als hij dat doet, doet hij het zonder verlangen, door het conventionele, door gewoonte of door traagheid. En niet te vergeten dat ik aandachtig luister als je hem iets vertelt dat jou overkomt, het is alsof je tegen een muur praat.

2 Liefdesmonsters

Ik kan elke dag “I love you” zeggen, zoals men zegt “goedemorgen” of “wat eten we vandaag voor het avondeten?” maar je moet het opmerken als die liefde die met woorden verkondigt overeenkomt met de feiten. Als hij je zoekt, als hij je aanraakt, als hij je respecteert, als hij rekening met je houdt, als hij voor je zorgt … Kijk naar alle tekenen van liefde.

3 Hoe waardeert uw partner u

Voelt u zich gewaardeerd door uw partner? Als het antwoord nee is, kan liefde in je relatie ontbreken. En het ontbreekt zeker ook aan respect, dus onderneem zo snel mogelijk actie. Vraag niet om liefde, interesse of waardering, dat is iets dat de ander moet verlaten. Blijf weg als je jezelf niet waardeert.

Houdt uw partner niet meer van u?

4 Communicatie is liefde

Praat je met je partner? Omdat je misschien niet eens praat of de problemen probeert op te lossen. Hij zegt ja tegen alles en dan doet hij wat hij wil, maar hij maakt ook geen ruzie omdat hij niet geïnteresseerd is in je relatie. Hij spreekt niet omdat hij niet geïnteresseerd is in het verbeteren van dingen en wanneer communicatie mislukt, mislukt al het andere.

5 Prioriteiten als een paar

Zonder de onafhankelijkheid als een paar op te geven, heb je je gerealiseerd dat suw prioriteiten zijn veranderd. Vroeger zocht ik tijd om bij je te zijn en georganiseerd om sociaal, gezinsleven te hebben en momenten met je te delen, maar nu sta je in de laatste posities van je prioriteitenlijst. Vermijdt hij je?

6 Reken op u

Wanneer je partner niet meer op je rekent, is de liefde voorbij. Het is niet nodig om u te raadplegen, vooral omdat het niet nodig is dat u altijd samen bent. Maar u moet zich organiseren, zelfs voor de momenten die u afzonderlijk doorbrengt. Hij rekent niet meer op je.

7 slights

Wees voorzichtig want soms gebrek aan liefde komt gepaard met gebrek aan respect. Vernedering en minachting is ook geweld, let op. Dus als uw vermeende grappen of opmerkingen over u uw zelfrespect beïnvloeden, ga dan zo snel mogelijk weg.

8 Stel vertrouwen

Een teken dat zo duidelijk is als verwoestend gebrek aan liefde is gebrek aan vertrouwen. Je vertrouwt hem niet meer en hij vertrouwt je niet meer. Het kan zijn vanwege iets concreets omdat je hebt gelogen of gewoon omdat je jezelf niet langer als bondgenoten en partners in het leven beschouwt.

Als je een liefdesverhaal met deze tekens leeft, wees dat dan heel duidelijk het verhaal is geen liefde. Afhankelijkheid, inertie of verslaving, maar het is geen liefde … Als u meer wilt weten over relaties, vergeet dan niet onze partnercategorie te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *