De speciale betekenis van tatoeages met een kruis

Betekenis van kruistattoosDe betekenis van het tatoeëren van een kruis op de huid. Instagram

Een kruis tatoeëren kan veel dingen betekenen voor de persoon die het in zijn huid draagt. Een kruistattoo is meestal geladen met symboliek, zelfs meer dan andere symbolen zoals pijlen of veren. De betekenis van tatoeages met een kruis Het is gerelateerd aan religie en spiritualiteit, maar het heeft andere interessante interpretaties die je moet kennen. Het is een populair ontwerp dat veel mensen hebben gekozen om een ​​tatoeage op verschillende delen van het lichaam te krijgen.

Wat betekent een kruis tatoeëren?

Voordat je een kruistattoo krijgt, moet je de verschillende betekenissen kennen om te zorgen dat dit de tatoeage is die je wilt doen.

Kruis-tatoeages zijn vaak gerelateerd aan het christendom. Het kruis is een belangrijk symbool voor mensen van de christelijke religie, en degenen die van de tatoeage houden en het kruis als kiezen een voorbeeld van zijn liefde en zijn geloof in God. Maar er zijn ook omgekeerde kruisen die het tegenovergestelde betekenen van wat katholieken met hun kruis willen laten zien. Het omgekeerde kruis is meestal gerelateerd aan atheïsme en niet-geloof in een superieur wezen, maar ook met satanisme.

Soorten kruisjes voor je tatoeages

1 Keltisch kruis

Er zijn veel soorten kruisen die gevoelig kunnen zijn voor een goede tatoeage zoals het Keltische kruis –Is een combinatie van twee symbolen; Een cirkel en het Latijnse kruis. Het kruis vertegenwoordigt de redding van mensen en de cirkel vertegenwoordigt leven en dood als iets eeuwigs en cyclisch.

2 Maltezer Kruis

Een ander type kruis kan zijn het Maltese kruis Dat betekent opoffering en moed. Als je erover denkt om een ​​van deze tatoeages te krijgen, raden we je aan een eenvoudige zin naast hem te schrijven die spreekt van al je inspanningen om je gevecht te winnen. Het is een populaire keuze onder brandweerlieden en politie omdat het de toewijding symboliseert die ze in hun werk hebben.

3 Egyptisch kruis

Dit kruis, dat in plaats van een rechte bovenarm er een heeft met een ovale vorm, vertegenwoordigt het leven en de vereniging van man en vrouw. Het is een heel oud symbool waarvan de volledige betekenis door de jaren heen niet verloren is gegaan.

Er zijn veel soorten kruis en veel verschillende ontwerpen dat zal afhangen van de persoonlijkheid van de persoon die gaat tatoeëren die het een of het ander kiest. Als je een kruis wilt tatoeëren, kun je op zoek gaan naar een ontwerp dat bij jou en je overtuigingen past of gewoon dat iets symboliseert in je leven en dat je een goed gevoel geeft elke keer dat je je tatoeage op je huid ziet.

Op zoek naar meer tattoo-ideeën? Laat je inspireren door alles wat we je bieden in Diario Femenino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *