Horoscoop 2018: What Scorpio zal van maand tot maand leven

Horoscoop 2018: What Scorpio zal van maand tot maand leven

De voorspellingen van de dierenriem verklaren dat Schorpioen een jaar zal zijn verplaatst, maar met veel voldoeningen. Het is essentieel dat u een opgewekt karakter behoudt om alle tegenslagen te overwinnen. Discover wat volgens de horoscoop de Scorpio in 2018 wacht van 2018.

Horoscoop van Scorpio 2018

Verliefd op januari 2018: We weten al dat je verraad niet vergeeft, maar daarom hoef je niet te leven met die rust gedurende het hele leven, dus geef je partner een kans, zelfs als ze je teleurstellen. Een andere mogelijkheid is om het te zeggen om eindelijk de geopende wond te kunnen sluiten. Zonder twijfel zult u zich veel meer op uw gemak voelen en zult u terugkeren om uw relatie te normaliseren.

Januari 2018 op het werk: Nieuw jaar, nieuw leven. Als je niet helemaal tevreden bent in je huidige functie, moet je jezelf opnieuw uitvinden en van baan veranderen. Het is tijd om de touwtjes in handen te nemen en iets beters te proberen. Je weet tenslotte dat alles zal komen en het allerbelangrijkste is immers om gelukkig te zijn.

Januari 2018 in de familie: Het begin van 2018 kan je voor verrassingen brengen. Velen van hen zijn al meer dan bekend, maar anderen zullen je hart een slag doen overslaan. Iemand in uw familie kan bijvoorbeeld aankondigen dat ze een kind zullen krijgen of misschien moet u naar jurken gaan kijken omdat u gaat trouwen.

Februari 2018 Schorpioen-horoscoop

Verliefd op februari 2018: Je zult twijfelen aan een jongen of een meisje die je net hebt ontmoet, omdat je niet veel vertrouwt op wat hij je vertelt en je niet helemaal zeker weet of het doorgaan goed voor je zal zijn. Maar maak je geen zorgen meer! Het is normaal dat je aan het begin van een relatie veel moet nadenken over sommige dingen, maar je kunt niet toestaan ​​dat je daardoor minder geniet van de ervaring van het ontmoeten van iemand die je leuk vindt. En ja, de zenuwen voor elke afspraak kunnen ook worden gecatalogiseerd binnen het normale bereik.

Februari 2018 op het werk: We hebben goed nieuws! Je werk wordt beloond met een zeer goede kans op dezelfde plek waar je nu bent. Vergeet dat je gestrest moet zijn omdat je dingen niet op tijd levert, want je baas zal weten dat je al het mogelijke hebt gedaan om het te krijgen.

Februari 2018 in de familie: In februari zul je je ouders erg missen, tot het punt dat je een beetje heimwee zult voelen naar de tijd waarin je bij hen woonde. Maar dan zul je je herinneren hoe goed je bent in je nieuwe huis en of het je meteen zal overkomen. De beste remedie om zoveel morriña te voorkomen, is het vertrouwde huis van de gewone vorm te bezoeken. Ze zullen je bedanken.

Dit is hoe Scorpio zal gaan in 2018

Maart 2018 Schorpioen-horoscoop

Maart 2018 verliefd: Net zoals u graag verrassingen maakt, houdt uw partner er ook van. Wacht niet tot je verjaardag een detail heeft met je betere helft. Maart is de ideale maand om een ​​romantisch uitje te plannen waarin je je liefde kunt ontketenen. Ben je meer van zee of berg?

Maart 2018 op het werk: Veel werk wacht deze maand op je. Het zal geen ingewikkelder taak zijn dan normaal, maar je zult merken dat het volume aanzienlijk is toegenomen. Maar wanhoop niet! Je grote vermogen tot inspanning en verlangen om dingen goed te krijgen, maakt dit iets zuigends. Neem het als een kleine persoonlijke uitdaging en je zult meer gemotiveerd raken dan je denkt.

Maart 2018 in het gezin: De abrupte tijdsveranderingen passen niet goed bij je gezondheid, maar niet bij je humeur, maar niet omdat je boos bent op de wereld, moet je de mensen om je heen ook besmet maken met je slechte humeur. Probeer te kalmeren voordat je je broer of zus op slechte manieren beantwoordt. Die persoon zal er altijd zijn, wat er ook gebeurt en het is niet eerlijk om voor je slechte karakter te betalen.

Horoscoop 2018 Schorpioen april

Verliefd op april 2018: In april, duizend wateren en daarom krijg je veel vriendschappen uit het niets. Misschien zou het je ook helpen om een ​​mobiele applicatie te downloaden om mensen om je heen te ontmoeten, en dankzij dit zul je nieuwe ervaringen hebben waardoor je het leven op een andere manier zult zien. Oog, want onder al deze nieuwe mensen in je leven zou je een speciaal iemand kunnen vinden.

April 2018 op het werk: Op het werk is het beter om de zwendel geparkeerd te laten. Tijdens deze maand zullen ze je betrappen in een ontslag dat je als bewijs achterlaat. Je weet wat ze zeggen: een leugenaar wordt gevangen voor een lamme! Naast dat je je slecht voelt, kunnen leugens een serieus probleem met je superieuren zijn, die een deel van hun vertrouwen in jou zullen verliezen.

April 2018 in de familie: In april ontmoet je het vriendje van je zus en hij zal je niet teveel overtuigen. Weet je zeker dat hij de ideale man voor haar is? Je moet het goede oordeel van je zus vertrouwen en het eens proberen, want zelfs als je het niet gelooft, kan het je positief verrassen. Wees niet overdreven controle over je zus, want ze moet ook haar leven leiden.

Mei 2018 Schorpioen-horoscoop

Mei 2018 verliefd: Mei is de perfecte maand om je ware liefde te vinden en dit zal je tegenkomen op de meest onverwachte plaats. Het is tijd om alle angsten af ​​te werpen en te proberen wat je nooit had gedacht dat je zou proberen. Wat als je het leuk vindt? Ga je gang en ontmoet hem of haar!

Mei 2018 op het werk: Ontspan. We weten al dat je een ingewikkelde maand april hebt gehad als het gaat om werken, maar we zijn al in mei en daarom is er praktisch niets meer om op vakantie te gaan. Nog een laatste zetje! Zelfs als je het niet gelooft, zullen de dagen zo snel voorbijgaan dat je het niet eens zult merken.

Mei 2018 in de familie: Het is alweer zover. In mei zul je je familie dat nieuws of besluit moeten aankondigen dat je door het hoofd hebt gezwommen. Je kunt het doen door een lunch of diner te organiseren en het zou een leuke touch zijn om je uit te nodigen. Zorg dat uw familieleden zich op hun gemak voelen en geniet van het gezelschap. De rest komt alleen.

Voorspellingen voor Cristina Pedroche, Scorpio, voor de zomer van 2018

Cristina Pedroche werd geboren op 30 oktober en is daarom Schorpioen. De vrolijke persoonlijkheid van dit teken wordt weerspiegeld in de foto’s die hij deelt op sociale netwerken.

Horoscoop 2018 Schorpioen juni

Juni 2018 verliefd: Het zal niet je beste maand op het gebied van het hart zijn, maar je zult niets oplossen als je binnen blijft. De slechtste momenten zijn beter wanneer je jezelf omringt met mensen die van je houden, dus zelfs als je relatie voorbij is, hoeft dit niet het einde van de wereld te zijn. Het is handig dat u de pagina zo snel mogelijk probeert om te slaan.

Juni 2018 op het werk: Je intuïtie zal je niet teleurstellen, dus in juni zul je besluiten om door te gaan met het idee waarmee je al een tijdje werkt. Het kan het begin zijn van iets groots en je kunt het niet laten gebeuren. Veel succes met dit project! Vertrouw jezelf en je zult het bereiken.

Juni 2018 in de familie: Je tegenslagen in de liefde zullen niet de enige zijn die je irriteren voor de maand, want iemand die heel dicht bij je staat zal ziek worden en de zenuwen om te weten wanneer het goed zal worden, zullen je op veel momenten een heel slechte tijd bezorgen. Je kunt niets doen om het te vermijden en je zult er geduldig mee moeten omgaan.

Horoscoop 2018 Schorpioen juli

Juli 2018 verliefd: Eindelijk ga je aan de slag met je partner. Als je tijd hebt om met haar te genieten, ga dan niet naar het typische strand- of bergplan. Waarom probeer je niet een reis naar het buitenland? Het wordt een onvergetelijke ervaring voor je relatie, die veel mooie herinneringen zal creëren.

Juli 2018 op het werk: Het lijkt erop dat juli een maand van discussies op het werk wordt. De meeste zullen het gevolg zijn van stress, verantwoordelijkheden en dagelijkse spanning. Om deze lastige situatie te overleven, moet je altijd rekening houden met de heerlijke dagen waarop je moet rusten.

Juli 2018 in de familie: Je grote hart zorgt ervoor dat elk lid van je gezin zich erg inpakken voor je, maar vanwege de omstandigheden in het leven, vind je niet de hele tijd die je aan hen wilt wijden. Daarom is juli het ideale moment om alle contacten te hervatten. Als je ze onmogelijk kunt bezoeken, bel ze dan tenminste.

Horoscoop 2018 Schorpioen augustus

Augustus 2018 verliefd: Als je niet te geobsedeerd raakt, zal die zomerliefde niet zomaar een voorbijgaande relatie hebben. De afstanden zijn een obstakel om te overwinnen, maar als beide partijen je een beetje verlangen geven, is alles mogelijk. Liefde zal zegevieren als je een beetje moeite doet.

Augustus 2018 op het werk: U zult een verrassing hebben op het werk die u onder geen enkele omstandigheid had verwacht. Om er correct mee om te gaan, moet je je inspannen, maar maak je geen zorgen, niet alle nieuwigheden hoeven slecht te zijn …

Augustus 2018 in de familie: Hoewel de kosten van uw vakantie enigszins omvangrijk zijn, zult u niet teleurgesteld zijn in het resultaat. Je zult plezier hebben zoals je dat lang niet hebt gedaan. Het zal een ervaring zijn die je zal vullen met kracht om alles onder ogen te zien dat in het nieuwe seizoen komt.

Dit zijn de horoscoopvoorspellingen voor Scorpio in 2018

September 2018 Schorpioen-horoscoop

September 2018 verliefd: Single Scorpio, je moet weten dat september een zeer goede maand voor je zal zijn, tenminste, als je op zoek bent naar een paar avonturen. Als je een beetje goed rijdt, kun je genieten van een goede seksuele ervaring die je zal vullen met energie. Verwacht echter niet dat hier een soort liefdesrelatie vandaan komt.

September 2018 op het werk: In september zult u een kleine gemoedstoestand ervaren, onder andere gemotiveerd door de terugkeer van de vakantie. Dit heeft een kleine invloed op uw productiviteit, dus u moet misschien wat extra tijd op kantoor doorbrengen om aan de verwachtingen te voldoen.

September 2018 in de familie: Een familielid op afstand zal het verloren contact met het gezin hervatten. Het is mogelijk dat de komst van dit nieuwe familielid uw nieuwsgierigheid opwekt om zich te verdiepen in de oorsprong van het gezin en u een aantal zeer interessante dingen zou kunnen ontdekken.

Horoscoop 2018 Schorpioen oktober

Oktober 2018 verliefd: Je partner zal je verrassen met een romantische activiteit die je zal boeien. Gezien de liefde die je voor haar voelt, zul je niet kunnen voorkomen dat je nerveus wordt, maar verwacht niets ongewoons. Ga zonder verwachtingen dat de verrassing nog groter wordt.

Oktober 2018 op het werk: Oktober wordt een moeilijke maand als je op zoek bent naar een baan. Het kost je om het soort werk te vinden dat je nodig hebt. De economische druk kan in sommige gevallen belangrijk worden en u zult moeten profiteren van de eerdere besparingen. Maar er is goed nieuws in dit alles, en deze trend zal zich uiteindelijk keren.

Oktober 2018 in de familie: Het routinematige leven is het meest gevreesde kwaad in de hele wereld, maar het is vaak onvermijdelijk om met eentonigheid te leven. Zelfs jij, die haar haat, weet dat het synoniem is met orde. Desondanks probeert u elke dag anders te maken voor uw familieleden.

Horoscoop 2018 Schorpioen november

November 2018 verliefd: November wordt je geluksmaand. Er komt iemand nieuw in je leven die het op zijn kop zet. Het is echter handig dat u zich niet te veel laat meeslepen door magie, omdat het dingen kan vertroebelen en u ze niet kunt zien met de duidelijkheid die u kenmerkt.

November 2018 op het werk: De vergaderingen zullen enigszins intens zijn, omdat u zult moeten bespreken met uw collega’s die een heel ander perspectief hebben dan het uwe. Je kunt wat arbeidsvijand wakker maken, maar je moet vermijden ze naar het persoonlijke veld te brengen om weg te komen van onnodig lijden.

November 2018 in de familie: Je laadt de batterijen op, omringd door de mensen die het meest van je houden, je familie. Gebruik deze dagen samen om ze een beetje beter te leren kennen en er het beste uit te halen. Het zou geweldig zijn om een ​​paar vrije dagen te gebruiken om terug te gaan naar het ouderlijk huis en contact op te nemen met enkele familieleden die je al jaren niet meer hebt gezien.

Horoscoop 2018 Schorpioen december

December 2018 verliefd: Als je het jaar op de beste manier wilt afsluiten, is dit je laatste poging. Misschien is het niet de beste tijd, omdat de stress toeneemt door de vakantie en je betaalt met wie je minder verschuldigd bent, maar als je wilt kan dat. Daarom raden we je aan de dynamiek een beetje te veranderen en wat meer affectie te tonen.

December 2018 op het werk: Er is een vacature in zicht en die kun je niet laten ontsnappen. Treinen passeren maar één keer in je leven en wat is een betere manier om het jaar vaarwel te zeggen dan met een nieuwe en interessante baan.

December 2018 in het gezin: Met de vakantie wordt iedereen zacht, dus je kunt enkele familieproblemen oplossen die het hele jaar door zijn ontstaan. Natuurlijk moet je de andere wang opzij leggen en trots opzij laten. Vergeet niet dat het belangrijkste is dat u die eenheid terughaalt die u altijd al had.