Zinideeën om als koppel te tatoeëren: allemaal liefde!

Zinideeën om als koppel te tatoeëren

Er zijn bepaalde soorten beslissingen in het leven die helemaal niet gemakkelijk zijn. Een van hen is om een ​​tatoeage te lanceren. Er is echter een nog gecompliceerdere: krijg een tatoeage van een paar.

Om deze ‘waanzin’ uit te voeren, moet je heel duidelijk zijn dat dit de persoon is met wie je echt de rest van je leven wilt doorbrengen. Als u overtuigd bent, dan de Zinideeën om als koppel te tatoeëren We laten u hieronder kunnen u helpen. Het wordt een show van kostbare liefde voor elkaar! Natuurlijk zijn ze alleen geschikt voor de meest verliefde!

De beste zinnen om een ​​tatoeage te krijgen

Als je duidelijk bent dat je liefde een leven lang zal zijn en je in gedachten hebt om een ​​tatoeage bij elkaar te krijgen als symbool van je liefde, dan laten we je de beste ideeën over zinnen om te tatoeëren met je vriendje. Je zult van ze houden!

1 Ik hou van hem, ik hou van haar

De beste zinnen om een ​​tatoeage te krijgen

Je houdt van je partner en hij houdt van je. Je houdt van elkaar en daarom zijn jullie samen, toch? Er is geen beste tatoeage die die liefde weerspiegelt onvoorwaardelijk dan dit. De vertaling in het Spaans zou het volgende betekenen: ik hou van hem, ik hou van haar. De eerste van de zinnen is ideaal voor de tatoeage van het meisje en de tweede voor de tatoeage van de jongen. Als u een mooie letter kiest, zal het resultaat geweldig zijn!

2 Altijd bij je

Wie niet in het ‘voor altijd’ gelooft, is dat hij de ware liefde niet heeft gekend. Als je een aantal romantische woorden in het Spaans wilt tatoeëren met je partner, is dit de beste keuze. Als een korte zin kun je het bijvoorbeeld tatoeëren op een van de vingers van de hand. Vergeet niet om een ​​goede typografie te kiezen!

3 Twee geesten, één ziel

Deze uitdrukking van liefde voor het tatoeëren als een paar weerspiegelt perfect de kracht van je unie. Je bent twee verschillende en onafhankelijke mensen, maar wanneer je samen bent, versmelt je in een enkele essentie. Is er iets mooiers dan impregneer die link met inkt op je huid?

4 Beste vrienden, beste liefhebbers

In een relatie is vriendschap essentieel. Je partner moet vooral je grote vriend zijn, die persoon met wie je een speciale medeplichtigheid hebt die je met geen ander hebt. Bovendien moeten u en uw partner een chemie hebben die alleen vonkt door naar u te kijken. Als je beide hebt, dit tattoo is op maat gemaakt voor jou.

5 Werk samen

Jij en je partner vormen een geweldig team, toch? Je bent altijd naast elkaar, je ondersteunt elkaar en samen maak je het leven nog unieker en mooier. Waarom roep je je vakbond niet naar de wereld door de zin ‘Team up’ te tatoeëren? Deze woorden in het Engels betekenen precies ‘maak ananas’ of ‘maak een team’ en je kunt ze vergezellen met een origineel ontwerp dat die link weerspiegelt. U zult er geen spijt van krijgen!

6 altijd

Een mooie paartattoo

Zie je een verre toekomst met je vriendje? Zou je bij hem willen wonen en een gezin willen stichten? Visualiseer je dat hij de vader van je kinderen is? dan een tatoeage met het woord ‘Always’ (‘Altijd’ in het Engels) is perfect voor u. Het is een term die je type relatie heel goed samenvat: een liefde voor het leven.

7 trust

‘Vertrouwen’ is een Engels woord dat ‘vertrouwen’ betekent. Het kan ook als werkwoord fungeren, in welk geval het ‘vertrouwen’ betekent. Het is een perfect woord voor een paar tatoeage als een van de basispijlers voor jou erin is je relatie is gebaseerd op oprechtheid.

8 Eén leven, één liefde

Als je levenslang in liefde gelooft en je gelooft dat de eerste liefde de enige en ware liefde is, is deze tatoeage de beste optie voor je vriendje en jou. ‘Eén leven, één liefde’. Dat is wat deze woorden in het Engels betekenen.

De beste tatoeages voor koppels of liefhebbers

Er is niets beter dan Een tatoeage om je liefde voor altijd te verzegelen. Wij helpen u het beste ontwerp te kiezen met deze mooie en originele zinnen met een zeer diepe betekenis. U hoeft zich alleen zorgen te maken over gelukkig zijn en patrijzen eten!

9 Love vincit omnia

Liefde overwint alles, toch? Als u en uw partner veel obstakels hebben ondervonden, wendt u zich dan tot dit beroemde Latijnse uitdrukking om het voor het leven op je huid te laten bedrukken.

10 Tot in het oneindige en verder

Citaten voor verliefde tatoeages

‘Tot in het oneindige en verder.’ Dit is de vertaling van deze tatoeage in het Engels die perfect weerspiegelt hoe je relatie is. Er zijn geen grenzen of obstakels die u kunnen verhinderen samen te zijn. Je kunt deze tatoeage in tweeën splitsen (zoals op de afbeelding) en elk van jullie een deel laten tatoeëren. Zowel de pols als de ribben zijn goede plaatsen om het te doen. Laat de inkt stromen!

11 Leef, lach, liefde

Leef, lach, liefde. Dat is wat deze drie krachtige woorden betekenen en er is niets beters dan tattoo ze als een paar om altijd te onthouden wat de fundamentele premissen zijn van je relatie.

12 Ik heb je nooit laten gaan

Ze zeggen dat je niet weet wat je hebt totdat je het verliest, maar je weet het wel en je bent niet bereid het te laten ontsnappen. Begin met het tatoeëren van deze prachtige zin met je partner die in het Spaans betekent: ‘Ik zal je nooit laten gaan’. Het is een tatoeage die onvoorwaardelijke liefde toont en eeuwig, een volwaardige inzet.

13 Neem deze gebroken vleugels en leer vliegen

Je hebt je hart miljoenen keren gebroken, maar nu heb je de liefde van je leven gevonden en het is begonnen om al je wonden te genezen. De betekenis van deze melancholische uitdrukking in het Engels is ‘Neem deze gebroken vleugels en leer vliegen’. Een paar woorden die perfect die liefde weerspiegelen die je is komen redden van de afgrond.

14 De kracht van je liefde ondersteunt me

Er is niets krachtiger dan liefde om op te staan ​​als we vallen en ons gelukkig te maken als we verdrietig zijn. Wat vind je van deze zin om met je jongen te tatoeëren?

15 Volg mij Ik zal je volgen

‘Volg mij. Ik zal je volgen ‘. Dit is de betekenis van deze verklaring in het Engels. ideaal voor tatoeëren in duet. Als je van mening bent dat je partner het belangrijkste voor je is en je graag in hun voetsporen treedt, aarzel dan niet om samen deze prachtige tattoo voor te stellen!

16 Leid me, houd me vast

Zinnen om een ​​tatoeage te krijgen met je partner

Deze uitdrukking in het Engels betekent in het Spaans het volgende: ‘Leid me, knuffel me’. Wij geloven dat er niets beters is dan een knuffel van die persoon van wie je houdt, dus dit is het een unieke en speciale paartattoo.

Tattoo-ideeën voor verliefde mensen

Hoe mooi is liefde en hoe mooi is het om het door een tatoeage te laten zien, toch? Let op deze ideeën! Alleen geschikt voor de meest verliefde!

17 Een hart, een liefde

Een van ’s werelds meest romantische talen is het Portugees, dus tattoo een paar een liefdeszin in deze tong kan het een gebaar zijn dat je liefde voor altijd bezegelt. De Spaanse vertaling is als volgt: ‘Een hart, een liefde’. Want hoewel het hart erg groot is, past er maar één persoon in de jouwe: je partner.

18 Lieg niet, hou gewoon van

‘Geen leugens, gewoon liefde.’ Dit is wat deze uitdrukking van liefde betekent om als een paar te tatoeëren. Omdat echte relaties gebaseerd zijn op oprechtheid en waarheid. Als voor u die trouw het belangrijkste is, verbrand het op je huid. Het wordt een magisch gebaar!

19 Meneer mevrouw

Tatoeage-ideeën die als een paar moeten worden gedaan

Meneer en mevrouw in het Spaans betekent ‘meneer’ en ‘mevrouw’ en dat is het een heel originele tatoeage Om een ​​paar te worden. Je kunt doen zoals het paar op de foto en het vergezellen met een paar oren van respectievelijk Minnie en Mickey Mouse. Vrolijk je op?

20 Ik zie je misschien niet, maar ik kan je wel voelen

Helaas kunnen niet alle relaties rooskleurig zijn en hoewel er mensen zijn die worden aanbeden en voorbestemd zijn om samen te zijn, moeten ze hun relatie op afstand leven. Dat belet echter niet dat gevoelens opkomen en in leven blijven. Voor dit soort relatie is deze uitdrukking in het Engels om als een paar te tatoeëren perfect om de kilometers te verslaan. Het betekent: ‘Ik zie je misschien niet, maar ik voel je wel dichtbij’.

21 Mijn prins Mijn prinses

Ben je een prinses voor je vriendje? Is hij een prins voor jou? Als je allebei graag een kroon draagt ​​en je voelt als leden van dezelfde royalty, is deze tatoeage de beste. In het ideale geval wordt het meisje getatoeëerd “Mijn prins” (verwezen naar haar vriendje) en de jongen getatoeëerd “Mijn prinses” (verwezen naar zijn vriendin). Heel origineel!

22 Jij bent mijn zonneschijn

Als je partner alles voor jou is en jij alles voor haar bent, kan deze tatoeage voor jou zijn voorbestemd. Het is een Engelse uitdrukking die betekent ‘Je bent mijn zon’ en we vragen ons af: is er iets mooiers, intenser en groter dan de zon? Ja, de liefde die je voor elkaar voelt.

23 wild

Als de jouwe een wilde en gepassioneerde liefde is, is dit de tatoeage van je paar, omdat het woord ‘wild’ wild of wild betekent. Je kunt ervoor kiezen om het in het Engels of Spaans te tatoeëren en je kunt bijvoorbeeld de frase vergezellen van een mooie tekening van een vogel die uit een kooi komt. Heerlijk!

24 Liefde de weg laten vinden

Tatoeages voor koppels, koppels of geliefden

Deze mooie uitdrukking in het Engels betekent zoiets ‘Liefde de weg laten vinden’. Het zijn mooie woorden die je kunt tatoeëren met je partner op de voet. Omdat liefde altijd het antwoord is op elk probleem of obstakel. Als je een lettertype kiest zoals in de afbeelding, heb je een tatoeage van de meest originele met de ‘T’ en de ‘V’ die een hart vormen. Bellissimo!

25 Jij bent mijn persoon

Als je een fan bent van de Grey’s Anatomy-serie, weet je waarschijnlijk de betekenis van deze zin perfect. In het Spaans betekent het ‘U bent mijn persoon’. Als je partner je vriend is, je geliefde, je levenspartner Deze tatoeage definieert perfect je relatie. Je bent er helemaal voor elkaar en daarom moet je het met je woorden op je lichaam laten graveren.

Zou je een paar tattoo doen? Vind je deze leuk zinnen om een ​​tatoeage te krijgen?